bettysolo pisze:i co pojechała
bettysolo dziekujemy za domek
ta wspaniała koteczka ma swoja własna rodzinke.

Moderator: Estraven
bettysolo pisze:i co pojechała
pini1 pisze:Byłyśmy jako przedstawicielki fundacji na umowionym spotkaniu z Pania vice prezydent Miasta Katowic Grazyna Szołtysik.
bardzo miła i konkretna osoba, miłosniczka zwierzat , na spotkanie na życzenie Pani Predydent został wezwany Pan naczelnik Herman.
ustalenia:
1. my jako fundacja mamy mozliwosc wchodzenia na teren schroniska i swobodnego fotografowania zwierzat, w celu umieszczenia ich w internecie zeby znalażły dom.
2. schronisko bedzie czynne w niedziele
wolonatriuszki z naszej fundacji beda tam w godzianch od 10-15---pilegnowaly, fotografowały i wyadoptowywały zwierzeta, dostaniemy biurko i 2 krzesła![]()
3.wetrynarz zostanie pismnie ze strony Um napomniany , aby zmienił stosunek do zwierzat i traktował je jako PACJENTOW, ma prowadzic dokładne ewidencje zwierzat przyjmowanych , jak sa leczone , jesli nadchodzi koniecznosc uśpienia to dlaczego.
4. koty beda oznakowane obrózkami( samowypinajacymi sie) i moze wreszcie porzadek zapanuje.
5.Pani prezydent w przyszlym tygodniu jedzie oosbbcie do schroniska na wizje lokalna
6.pomieszczenia wentylatornii beda adoptowane na izolatke,
7.my jako fundacja zobowaizałysmy sie do poszukiwania firmy, ktora byc moze taniej lub nieodpłatnie za reklame udostepni ten kontener na kociarnie
8. Udało nam sie nie słuchac wypowiedzi Pan naczelnika Hermana, ktorego pomysłem bylo , zeby fundacja zbudowala schronisko dla kotów i po 4 tygodniach zabierała koty ze schroniska w Katowicach
mamy nadzieje ze cos sie ruszy wreszcie, w przyszlym tygodniu przystepujemy do rozmow z Panem Naczelnikem
Sporty pisze:Ja, ja, ja, ja, ja i jeszcze raz ja
iwona_35 pisze:Sporty pisze:Ja, ja, ja, ja, ja i jeszcze raz ja
Musimy koniecznie się spotkać.
Ptasiek pisze:Może ktoś mi powiedzieć jak dojechać z Mysłowic do tego schroniska, albo z centrum Katowic do schroniska?
mysza_7 pisze:Ja po raz kolejny mówię, że jesten pierwsza w kolejce do wolontariatu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 238 gości