Po naszym wyj ściu koteczka wyszła zza obrazu, siedzi właśnie na fotelu i się myje

Bardzo lubi bawić się gumkami do włosów . Reaguje na imię Kropka.
Domek zajrzy jutro na forum i mam nadzieję, że juz sam będzie informował o postępach koteczki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaśkaGM pisze:Biafra - po prostu nie mogłam w to uwierzyć ....
Jak zobaczyłam zdjęcie Pantofelka to po prost rozbeczałam się ...
TYLE LAT .... on tam był jak kilka lat temu braliśmy z Oklesniej nasza Basię ....Biedny, kochany kot ... tyle ich tam było, jest .....
A czy Dyrygent też jeszcze tam jest , czy wiesz może co z nim się stało ??
Trzymam kciuki za Koci Dom, aby był nim na prawdę , ale tylko "na chwilę" ... żeby te koty jak najszybciej znajdowały "swoje domy" .....
W tej chwili tylko tyle mogę ... moc ciepłych myśli i kcieku i głosowanie na Krakvecie ....
Jesteściedla tych kotów ......
tam nie było aż tak źle - co tam się stało ... ????
KaśkaGM pisze:Biafra
Dyrygent wyglądał tak ( to zdjęcie ze stony Fundacji - wiem, że to brzydko, ale okropnie cięzko ją znaleźć, a fotka mała, bo mała, ale może pomóc w namierzeniu kota - może to było tylko imię "robocze" ...)
[img] http://img139.imageshack.us/img139/3149/dyrygentqy2.jpg [ /img]
Piękny kocur ... mam nadzieję, że może jednak znalazł dom - w sumie myśmy wzięli wtedy Basię ... Mam nadzieję, że choć kilku - kilkunastu się udało .....
Postaram się coś wystawić na KB ... wiem, ze kazdy grosz się liczy .....
Tak mi smutno ...... Biedny Dziadziuś [*] i biedna reszta kotów ... oby jak najwięcej znalazło dom ..... to co robicie jest piękne i bardzo, bardzo ważne ..... Zobaczysz jeszcze Koci Dom "wyjdzie" na prostą, a może tak jak dziewczynom z Katowic - uda się "wyadoptować" masę kotów - w sumie nie każdy pragnie "zdrowego i ślicznego maluszka" ... ??
Kciuki nieustające ......
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, szczurbobik i 101 gości