FKP:Wątek stary,nieaktualny,zapraszamy do nowego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 28, 2006 2:38

Ania Z pisze:
dzioby125 pisze:Jakie to szczęście, że 4 listopada wszyscy naładujemy akumulatory 8)

Aniu, tzn., że Pani Ola S. nie załapała się na Aresa?
To może weźmie Zorro, którego będę jutro łapać :roll: Kot imię już ma, chociaż kota jeszcze nie mam.

Dzioby przepraszam, że nie napisałam i przepraszam, że nie zadzwoniłam do Pani Oli
nie dałam rady :(

Aniu, za co mnie przepraszasz :?:
Trzymaj się kochana :!:
Pani Ola bardzo pragnie kociaka i trochę się niecierpliwi, boję się, że fundacja ją straci.
Proszę o info o buraskach od karmicielki, bo w grę wchodzi buras lub bialo-czarny, no i rudy oczywiście.
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Sob paź 28, 2006 2:48

dzioby125 pisze:Proszę o info o buraskach od karmicielki, bo w grę wchodzi buras lub bialo-czarny, no i rudy oczywiście.

Ja mam buraska, który czeka na dobry dom.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Sob paź 28, 2006 11:07

dla Pyzy

Obrazek
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Sob paź 28, 2006 11:31

salma75 pisze:Może nasze koty osobne wątki powinny mieć, każdy z chwytliwym tytułem....? :roll:

jesli masz ochotę załozyć osobny wątek dla karolci to smiało :)
tylko jak jest w fundacji ok 15 kotów to pozniej ciezko wszytskie podbijac i ogarnąć . A hopy i upy nic nie wnoszą i kiepsko te watki się czyta potencjalnym chętnym i zainteresowanym.
tutaj napisanie o jednym z kotów podnosi cala resztę . Tytul mozemy zmienić na chwytliwy jak ktos ma jakis dobry pomysl to poproszę na pw ;)

ja przepraszam wszytskich ze mnie tutaj tak mało , ale praca zabiera mi 10-12 godzin dziennie i nie bardzo mam czas zeby w godzinach pracy posiedziec na forum :twisted: jak wracam padam na pysk a jeszcze jest dziu z chorymi zębami i uszami i smarkajaca Cleo.
mam teraz wolny weekend wiec zaraz pouaktualaniam wszytsko.

salmo75 , mam nadzieję ze nie czujesz się opuszczona i zostawiona przez nas(fundację)na "pastwę losu " wszyscy pamiętamy o Karolci i o Tobie , a ze swietnie się nia zajełas i nie ma większych problemów to cię nie dręczę mailowo i telefonicznie :twisted:

a tak serio polotujemy sobie na spotkaniu do którego już odliczam dni

w czwartek dawałam wywiad do gazety poznanskiej. Pan mówił ze dzis się ukaze :)
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Post » Sob paź 28, 2006 18:50

Olinka pisze:
dzioby125 pisze:Proszę o info o buraskach od karmicielki, bo w grę wchodzi buras lub bialo-czarny, no i rudy oczywiście.

Pamiętam o Muciusiu, ale ta Pani chce małego, takiego do 4 mies.

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob paź 28, 2006 19:17

dzioby125 pisze:
Olinka pisze:

Dzioby zobacz na 1 stronie jest burasek , niby 5 miesięcy, ale może też mieć 4-5 miesięcy, wiem bo te osoby tak do końca się nie znają i trudno im określić wiek ;) kotka
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Sob paź 28, 2006 19:18

chciałabym, dziewczyny Wam podziękować ze swej strony i Pyzy
jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa
Obrazek

Ania Z

Post » Sob paź 28, 2006 19:43

Zorro złapany :D
Poszło gladko, bo był bardzo wygłodniały, nawet nie zauważył, że zaszłam go od tyłu, ważne było, że kawał mięcha trzymał w buzi.
No i znowu trafił mi się dzik nad dziki, zrujnował mi całą łazienkę, zrzucił ceramiczny pojemnik na mydło, który uszkodził brodzik. Tż bardzo się wukrzył. Będę musiała sie nieźle napracować wieczorem, żeby mu przeszło, biedna jestem, mówię Wam...
Zorro wdrapał się na najwyższe miejsce w łazience i siedzi tam juz od 2 godzin.
Obrazek
Obrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob paź 28, 2006 19:55

Ania Z pisze:
dzioby125 pisze:
Olinka pisze:

Dzioby zobacz na 1 stronie jest burasek , niby 5 miesięcy, ale może też mieć 4-5 miesięcy, wiem bo te osoby tak do końca się nie znają i trudno im określić wiek ;) kotka

Ewka się już ze mna skontaktowała i przesłałam jej namiary na chętną, na buraska.

Swoją drogą to przepiękne kotki szukają domu.

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob paź 28, 2006 22:04

ale nam obrodziło w czarnuszki i buraski :D
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Post » Nie paź 29, 2006 0:01

marinella pisze:
salma75 pisze:Może nasze koty osobne wątki powinny mieć, każdy z chwytliwym tytułem....? :roll:

jesli masz ochotę załozyć osobny wątek dla karolci to smiało :)
tylko jak jest w fundacji ok 15 kotów to pozniej ciezko wszytskie podbijac i ogarnąć . A hopy i upy nic nie wnoszą i kiepsko te watki się czyta potencjalnym chętnym i zainteresowanym.
tutaj napisanie o jednym z kotów podnosi cala resztę . Tytul mozemy zmienić na chwytliwy jak ktos ma jakis dobry pomysl to poproszę na pw ;)

ja przepraszam wszytskich ze mnie tutaj tak mało , ale praca zabiera mi 10-12 godzin dziennie i nie bardzo mam czas zeby w godzinach pracy posiedziec na forum :twisted: jak wracam padam na pysk a jeszcze jest dziu z chorymi zębami i uszami i smarkajaca Cleo.
mam teraz wolny weekend wiec zaraz pouaktualaniam wszytsko.

salmo75 , mam nadzieję ze nie czujesz się opuszczona i zostawiona przez nas(fundację)na "pastwę losu " wszyscy pamiętamy o Karolci i o Tobie , a ze swietnie się nia zajełas i nie ma większych problemów to cię nie dręczę mailowo i telefonicznie :twisted:

a tak serio polotujemy sobie na spotkaniu do którego już odliczam dni

w czwartek dawałam wywiad do gazety poznanskiej. Pan mówił ze dzis się ukaze :)

Nie nie, nie mam zamiaru się wyłamywać, osobnego wątku nie założę. To tylko taka luźna uwaga była, po prostu moim zdaniem wątki tylko o jednym konkretnym zwierzaku są częściej, chętniej czytane...No ale to tylko moje spostrzeżenie...

Hop i up-ów też już robić nie będę, myślałam, że pomagam w ten sposób. Przepraszam.
:oops:

Co z tego, że napisanie o jednym z kotów podnosi całą resztę, jak wątek nasz spada sobie nawet na 3 stronę i podbijany jakąś wzmianką o konkretnym podopiecznym jest dopiero w późnych godzinach nocnych, przeważnie gdy wejśc na forum jest już mało...Naprawdę nie widać na Kociarni tego wątku ( nie licząc ostatniego dnia czy dwóch) i nie dziwię się, że w tym miejscu trudno nam domek znaleźć...:(

I nie czuję się opuszczona, gorszy czas po prostu miałam - kot i dzieci chore...Już się przecież nie skarżę. Naprawdę wystarczy jak będziecie o Karolce pamiętali, o mnie nie trzeba...
:roll:

Karola w porządku - je, bryka, dokazuje. We wtorek do kontroli po anginie.
salma75

Post » Nie paź 29, 2006 11:35

Noc minęła spokojnie, ale Zorro nadal uwaza, że zrobiłam mu największą krzywdę na świecie. Prycha, warczy i przeciągliwie krzyczy czyli standard, ale nie atakuje. Sioo i piękna kupa wylądowały w kuwecie, a z miseczek wszysto pięknie zniknęło. Wpakowałam go za pralkę, bo tam ma zdecydowanie wygodniej.
Dzisiaj jedziemy odwiedzić Torcika, który już nie chce do nas wracać.

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Nie paź 29, 2006 15:55

To podbiję Wam wątek, dziewczyny.. :D

Dostałam dzisiaj mailem zdjęcia Kłębuszka..
Pewnie wiecie, że Kłębuszek to staruszka persiczka trikolorka z poznańskiego schronu.. wyciągnięta i wyadoptowana przez marinellę..

A tak wygląda teraz.. :D

Obrazek

Natka, jeszcze raz wielkie dzięki za Kłębuszka.. :1luvu:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie paź 29, 2006 21:17

pięknie Kłebuszek wygląda :)
aamms mam nadzieję, że brunet się dostosuje i nie będzie martwił i wykańczał swoich nowych Dużych ;)

Dzioby i jak idzie cywilizowanie "dzikiej bestii" z Twojej łazienki ? ;)
Obrazek

Ania Z

Post » Nie paź 29, 2006 22:19

wow 8O jak ona już slicznie wygląda

Cleo nareszcie zdrowieje, glutów coraz mniej a te co są juz nie śmierdzą ropą yeeeeeeeeeeee :)

a tak wygląda dzis nasz Cleofasek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

[poprzednia][następna]