Kalendarz F. For Animals -MOŻNA ZAMAWIAĆ-str1-Wydrukowany

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 26, 2006 11:17

dronusia pisze:
Anja pisze: Dotychczas kazda forumowa akcja miala porzadna informacje na 1 stronie i jakos nikomu czapka z glowy nie spadla 8O .

Więc powtórzę raz jeszcze - akcja nie jest forumowa, ale fundacyjna.

Rozumiem juz nie jest to akcja forumowa, mimo ze jest reklamowana na forum i zapewne zyski tez beda z pieniedzy forumowiczow. Ale mi chodzilo wykaczbnie o to, zeby byla porzadna informacja (bez wzgledu na to jak te kacje nazwiesz), czego Ty zupelnie nie rozumiesz.
dronusia pisze:
Anja pisze:Nie mam czasu przekopywac sie przez 8 stron, aby wylowic konkrety
I sądzisz, że to jest powód, aby Iwona zmieniła sposób swojej organizacji?

Sadze, ze jest to powod do zmiany "organizacji", skoro na poczatku informacje zawarte w watku sa nieczytelne i to nie tylko dla mnie. Tego wymaga poszanowanie odbiorcy, bo watek powstaje dla nas, nieprawdaz? Tak trudno to pojac :?.

dronusia pisze:
Anja pisze:Tylko niestety nie orientuje sie o jaka fundacje chodzi
Chodzi o Fundację For Animals - i to zostało tu już napisane parę dobrych razy. Nie wiem co można napisać jeszcze o dopiero co powstałej fundacji ? Fundacja działa m.in na terenie katowic, a dziewczyny, które ją założyły to m.in Iwona_35 czy pini1.

Wyczuwam irytacje w Twoich odpowiedziach. Niepotrzebna :? . Pytan by nie bylo gdyby watek byl czytelnie zorganizowany, a poniewaz nie Ty organizujesz, wiec na przyszlosc bede czekac na odpowiedzi autorki, unikam posrednikow z cisnieniem.

I na zakonczenie powtorze:
Anja pisze:Skoro Iwonie zalezy na porzadnym rozpropagowaniu tego przedsiewziecia to w jej dobrze pojetym interesie jest podanie klarownych informacji na 1 stronie. To dla mnie tak oczywiste, ze dziwie sie dyskusji akurat na ten temat. Tym bardziej, ze 1 strona juz zostala zaktualizowana.
Ostatnio edytowano Czw paź 26, 2006 11:31 przez Anja, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Czw paź 26, 2006 11:29

Kasia D. pisze:
Beliowen pisze:Wiem, że choćby w ubiegłym roku kalendarze fundacyjne przygotowały i sprzedawały - różnymi kanałami dystrybucji, acz poza forum - Fundacja KOT z Torunia i Fundacja Felis Kasi D..

Dementuję.
Fundacja "Felis" NIGDY nie miała swojego kalendarza. Nie mam pojęcia skad te informacje...

Przepraszam, widocznie gdzieś zaczytane Twoje wypowiedzi o planach przygotowania takiego kalendarza źle zinterpretowałam - zakładałam że plany zostały zrealizowane.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Czw paź 26, 2006 11:32

Anju, nie ma tu niepotrzebnego ciśnienia, a jeśli wyczułaś w tym, co napisałam irytację - to możliwe, że takie mogło to wywrzeć wrażenie. Ja naprawdę potrafię zrozumieć to, że na początku wątku powinne zostać zawarte główne informacje dotyczące tej akcji, jak wcześniej też napisałam jest to uchybienie ze strony organizatorki. Iwona_35 ma sporo na głowie i dla mnie było oczywiste (pomimo braku wprowadzającego posta), że jak tylko znajdzie chwilę to wszystko zostanie uporządkowane. Może dlatego ją rozumiem, bo sama ledwo daję radę pogodzić wszystkie swoje obowiązki i czasem również do mnie ludzie mają pretensje o "brak odpowiedniej organizacji". Dajmy Iwonie troszkę czasu, na pewno odpowie na wszystkie pytania :) I pozwólmy jej tak samo jak innym forumowiczom prowadzić "własne" akcje na tym forum :) Fakt, iż będzie to kalendarz fundacyjny, a nie forumowy nie jest chyba podstawą do tego, aby wykluczyć tą akcję z forum, prawda? Pozdrawiam Was ciepło pomimo, iż wątek potoczył się w złym kierunku. Anju - spasujmy ;) Nie chcę się kłócić, myślę, że Iwona też nie ;)
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Czw paź 26, 2006 11:38

dronusia pisze:I pozwólmy jej tak samo jak innym forumowiczom prowadzić "własne" akcje na tym forum :) Fakt, iż będzie to kalendarz fundacyjny, a nie forumowy nie jest chyba podstawą do tego, aby wykluczyć tą akcję z forum, prawda?

A to już zależy od lrafala - polecam lekturę jego postu na 7 stronie wątku.

I wzajemną kurtuazję uważam za zbedną.
Ktoś chce uzyskać dochód na podopiecznych swojej fundacji, więc w jego interesie jest uporządkowanie chaosu informacyjnego.
Im więcej będzie napisane wprost, im więcje będzie konkretów - tym mniej będzie wątpliwości, co niewątpliwie przełoży się na sukces akcji :)
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Czw paź 26, 2006 11:39

Oczywiscie 8) , choc naprawde na przyszlosc bede oczekiwac odpowiedzi od inicjatorow tego pomyslu. Nie obraz sie, ale tak byc powinno.
I nie jest jakims olbrzymim wymaganiem prosba, aby watek byl czytelny :wink: .
Obrazek

Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Post » Czw paź 26, 2006 11:40

dronusia pisze:Anju, nie ma tu niepotrzebnego ciśnienia, a jeśli wyczułaś w tym, co napisałam irytację - to możliwe, że takie mogło to wywrzeć wrażenie. Ja naprawdę potrafię zrozumieć to, że na początku wątku powinne zostać zawarte główne informacje dotyczące tej akcji, jak wcześniej też napisałam jest to uchybienie ze strony organizatorki. Iwona_35 ma sporo na głowie i dla mnie było oczywiste (pomimo braku wprowadzającego posta), że jak tylko znajdzie chwilę to wszystko zostanie uporządkowane. Może dlatego ją rozumiem, bo sama ledwo daję radę pogodzić wszystkie swoje obowiązki i czasem również do mnie ludzie mają pretensje o "brak odpowiedniej organizacji". Dajmy Iwonie troszkę czasu, na pewno odpowie na wszystkie pytania :) I pozwólmy jej tak samo jak innym forumowiczom prowadzić "własne" akcje na tym forum :) Fakt, iż będzie to kalendarz fundacyjny, a nie forumowy nie jest chyba podstawą do tego, aby wykluczyć tą akcję z forum, prawda? Pozdrawiam Was ciepło pomimo, iż wątek potoczył się w złym kierunku. Anju - spasujmy ;) Nie chcę się kłócić, myślę, że Iwona też nie ;)

dronusiu zgadzam się z Tobą w 100%
jeszcze Iwona na dobre nie zaczęła, a juz podcina sie jej skrzydła
dlaczego?

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Czw paź 26, 2006 11:43

ElaKW pisze:
dronusia pisze:Anju, nie ma tu niepotrzebnego ciśnienia, a jeśli wyczułaś w tym, co napisałam irytację - to możliwe, że takie mogło to wywrzeć wrażenie. Ja naprawdę potrafię zrozumieć to, że na początku wątku powinne zostać zawarte główne informacje dotyczące tej akcji, jak wcześniej też napisałam jest to uchybienie ze strony organizatorki. Iwona_35 ma sporo na głowie i dla mnie było oczywiste (pomimo braku wprowadzającego posta), że jak tylko znajdzie chwilę to wszystko zostanie uporządkowane. Może dlatego ją rozumiem, bo sama ledwo daję radę pogodzić wszystkie swoje obowiązki i czasem również do mnie ludzie mają pretensje o "brak odpowiedniej organizacji". Dajmy Iwonie troszkę czasu, na pewno odpowie na wszystkie pytania :) I pozwólmy jej tak samo jak innym forumowiczom prowadzić "własne" akcje na tym forum :) Fakt, iż będzie to kalendarz fundacyjny, a nie forumowy nie jest chyba podstawą do tego, aby wykluczyć tą akcję z forum, prawda? Pozdrawiam Was ciepło pomimo, iż wątek potoczył się w złym kierunku. Anju - spasujmy ;) Nie chcę się kłócić, myślę, że Iwona też nie ;)

dronusiu zgadzam się z Tobą w 100%
jeszcze Iwona na dobre nie zaczęła, a juz podcina sie jej skrzydła
dlaczego?

Aha, czyli powinniśmy grzecznie przesłać zdjęcia, kupić kalendarz i nie zadawać pytań.
Może i tak.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Czw paź 26, 2006 11:48

przekopałam sie przez cały watek
i zgadzam sie, konkrety sa zawarte tylko w pytaniach

informacje od organizatorów (-rki) sa chaotycznie i niezrozumiałe

a i uważam
ze przymiotnik "fundacyjny" powinien znaleźc sie w tytule watku
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Czw paź 26, 2006 11:49

Ratunku :twisted:
Elu, zapewnie zostal zawiazny spisek majacy na celu wymordowanie aniolow, ale na razie bierzemy sie za ludzi. Tak sie przynajmniej niektorym wydaje.

Oczekuje zwyczajnych konkretow, bo bralam udzial w podobnych akcjach, ale widac poprzednie ekipy mialy wzgledem siebie i odbiorcow wieksze wymagania. To, ze nalezne informacje byly szybko przekazywane, wszyscy uznali jako cos oczywistego. Teraz zas kiedy pytam o to samo czytam durne insynuacje.

Z mojej strony to koniec, szkoda mojego czasu, czas skonczyc te bezsensowna dyskusje.

Czekam na konkrety od organizatorow.
Ostatnio edytowano Pt paź 27, 2006 11:53 przez Anja, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Post » Czw paź 26, 2006 12:20

Dzień dobry!
Przepraszam, nie mam czasu na czytanie całego wątku a tam już skomplikowana wymiana zdań.
Dajcie znać w tytule jak będzie konkretna informacja. Mam jedną fotę i chcę wysłać. Komu, gdzie, w jakim formacie i w jakim celu.
Pozdrawiamy!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw paź 26, 2006 12:44 Re: KALENDARZ 2007-Termin nadsyłania zdjęć do 5.11.-do 24.00

Cytaty z obecnego pierwszego postu:

iwona_35 pisze:WITAJCIE
poniewaz nie widac chetnych do tworzenia forumowego kalendarza
nasza fundacja w osobie iwony 35 zabierze sie za ten projekt
/.../
pini1 pisze:proponujemy nastepujaca formułe
jest to kalendarz fundacyjny ze zdjeciami kotow forumowych

/.../

Już tu jest sprzeczność: fundacja zgłasza się do zrobienia kalendarza forumowego, proponując kalendarz fundacyjny.

Czekam na odpowiedź organizatorów na post lrafała ze strony 7.
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Czw paź 26, 2006 19:13

Anja pisze:... widac poprzednie ekipy mialy wzgldem siebie i odbiorcow wieksze wymagania, i to, ze nalezne informacje byly szybko przekazywane, wszyscy uznali jako cos oczywistego

dla mnie absolutną perfekcją była ubiegłoroczna akcja kalendarzowa
od pomysłu po końcowe sprawozdanie finansowe
mój pełen podziw i wielkie uznanie dla zespołu :king:
tylko sie uczyć :D
Od-vetowy Szarż Snus
Za vetem veto - liberum veto :evil:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Pt paź 27, 2006 16:26

Zgadzam sie z Toba, Benji, zeszloroczna akcja to byl majstersztyk - i kalendarz piekny i profesjonalnie zrobiony.
Odczuwam pewien niepokoj w zwiazku z tym co sie dzieje w tym watku, no ale zeby nie zostac posadzona o "podcinanie skrzydel" zamilkne i bede obserwowac dalszy rozwoj wydarzen.
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Pt paź 27, 2006 20:38

A ja tak czytam i czytam i mało rozumiem, ale jedno wiem - ci, którzy chca, by ich kotki znalazły się w kalendarzu przekopią wątek w każdą stronę, wyślą gorsze, lub lepsze fotki i ....... i już .

Też wchodzę do topiku po tytule a potem czytam pierwszy post i super jak w nim jest napisane sedno . To chyba nie aż tak wielki wysiłek .... tym bardziej, ze Iwona występuje w imieniu organizatorów ...... cóz za problem aktualizować swój wątek ? ....... mmmmmmmmmmmmmmm .... przemilczę :-) [/url]
Obrazek

modliszqa

Od: Pon paź 16, 2006 18:50

Post » Wto lis 07, 2006 12:30

Zbieranie zdjęć zostało zakończone.
W tym tygodniu,widzimy się z graficzką i zdjęcia poddamy głosowaniu.
Temin podamy w tytule :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia][następna]