Beliowen pisze:Dostał steryd, jest tam wpisana dalsza kortykoterapia jako ewentualność.
Faktycznie, nic tam nie ma takiego w tych wynikach...
Bechet, te cienie w płucu wyszły na zdjęciu robionym przez onkologa, czy na tych wcześniejszych?
Fakt, dostał, ale tylko w gabinecie. Na to nie miałam wpływu, bo nie było mnie przy tym. Sterydy zapisał już poprzedni wet do podawania w domu, ale ich nie podawałam, bo czekałam na konsultacje u onkologa.
Teraz podaję mu tylko interferon a o podawaniu sterydów mamy zadecydować za półtora tygodnia.
Cienie w płucu wyszły na dwóch z trzech zdjęć, jednym z wcześniejszych i ostatnim, tym robionym u onkologa. Na pierwszym ich nie ma. Dwa starsze zdjęcia posłałam wczoraj do Warszawy, więc będziesz mogła zauważyć różnicę w zdjęciach robionych w odstępie dwóch chyba tygodni. Trzecie zdjęcie, to ostatnie, robione u onkologa, pokazuje takie same cienie jak na tym drugim (mam nadzieję, że nie tylko ja rozumiem o co mi chodzi
Beliowen, a co zazwyczaj wychodzi w wynikach w przypadku nowotworu płuc? Ewentualnie czy przychodzi Ci do głowy jakieś inne schorzenie, które mogłoby dać taki obraz rtg?