Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sydney pisze:Jola to teraz musisz poszukac jakiegos piechola do swojej ekipy
jola.goc pisze:Mam nadzieję, że przynajmniej nie będę musiała nic reklamować, choć zdarzyłoby się tak pierwszy raz w historii moich zamówień netowych, a zamawiałam (ja lub Carmella na mój adres) kilkakrotnie już w 3 sklepach. Może po prostu mam pecha?![]()
---
boni pisze:a niestety na forum wszyscy polecaja internet gdzie kupujacy jest traktowany jak portfel.
boni pisze:animalie zalorzylo dwoch informatykow ktorzy nie maja pojecia o niczym.ladna strona migajace kotki i pieski ujmuja swoja wymowa.wszystkie opisy sa zerzniete z opisow z karm. zadnej inwencji. oni kaza czekac na towar po kilka dni a u mnie w stacjonarnym wszystko jest tego samego dnia i pod drzwi.nie lubie pseudosprzedawcow ktorzy sie nie szkola i nie maja pojecia co to jest glukozamina. i naprawde trudno mi sluchac zachwytow nad nieprofesjonalizmem. a niestety na forum wszyscy polecaja internet gdzie kupujacy jest traktowany jak portfel.
boni pisze:wszystkie opisy sa zerzniete z opisow z karm. zadnej inwencji.
boni pisze:ile wydajecie na telefony zeby ponaglic animalie .jesli doliczysz koszt polaczenia i nerwy taniej jest isc do sklepu stacjonarnego ,przewietrzyc mozg i deczko zrzucic kalorie. poza tym milo pogawedzisz i opowiesz o swoich kotach. kogo to interesuje w animalii lub w krakvecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 87 gości