BIAłY KOCIAK JUż W SWOIM DOMKU :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 27, 2006 8:51

Gadzina (ukochany jedynak)namawia mnie na zmiane imienia ,mówi że fajnie by było MAJA I GUCIO,no faktycznie ,mnie tez sie podoba a wam :?: Misiek tej nocy pierwszy raz tak się rozkrochmalił że oprócz rytuału wcierania pynia w pynia i wtykania nochalka do mojego ryjka zaczął mnie ugnitać ,miętosić,udeptywać jak kto woli :lol: poczym zasnął szczęśliwy i wyciągnięty jak struna.Ale z niego pieszczoch. :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 27, 2006 10:59

Ślicznie Maja i Gucio :D
Moje dzieci też imiona czerpia z bajek :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt paź 27, 2006 11:27

Kocham Misia :oops:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 27, 2006 11:51

Trudno go nie kochać :D przekazałam ,teraz chodzi dumny jak paw :lol: na nosku już tworzą sie strupki po smarowaniu maścią ,ale wet.powiedział że to kwestja czasu i zaczna spadać ,biedak jak musiał na tym noniu sie przejechać :cry: albo tak wpychałw kraty jak był w klatce :cry: Spią teraz oba dw na moich kolanach,a ja musze się podnieśc ,szkoda mi ich ,kto da mi zastępcze kolana dla moich szkrabików :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 27, 2006 13:19

dorcia44 pisze:Trudno go nie kochać :D przekazałam ,teraz chodzi dumny jak paw :lol: na nosku już tworzą sie strupki po smarowaniu maścią ,ale wet.powiedział że to kwestja czasu i zaczna spadać ,biedak jak musiał na tym noniu sie przejechać :cry: albo tak wpychałw kraty jak był w klatce :cry: Spią teraz oba dw na moich kolanach,a ja musze się podnieśc ,szkoda mi ich ,kto da mi zastępcze kolana dla moich szkrabików :wink:
Ja :P a, tak na powaznie, planowałam dokocenie Corniszem, ale mam juz 2 arystkoratyczne kocury i teraz chyba czas dac domek jakiejs "sierotce"
Forum czytam od dawna, ale miałam problem z rejestracja :( W domu mam dwa dzieciowe szkodniki,a le nauczone szacunku do zwierzat i doskonale zyjace z moimi stworami. Herhor zawsze zasypia z moim synem, a Kacper dałby sie pociac za niego. Siersciucha bardziej niezalezna, to ona łaskawie ustala zasady. Mamy jeszcze dozyce, ale ta juz dawno została wycwiczona przez koty :wink: Jedyny problem, to, ze jestem z 3 miasta :roll: Kociska karmie surowa, przemrozona wolowina i RC, sa regularnie odrobaczane i szczepione, no cóz, to chyba tyle o mnie :P

MałgorzataP

Od: Pt paź 27, 2006 10:55

Post » Pt paź 27, 2006 13:59

Dobry domek ,zakocony i piesio jest kiedys moja ulubiona rasa ,ogromne cielaki :lol:i dzicki są,a on tak kocha sie w tuac w kolanka i w szyje ,i lubi jak po brzusiu się go głaszcze,jest słodki .Teraz mnie nie było ,no chwila juz gorzkie zale ,babo zostawiłaś nas :evil: ale przeciez nie same jak widac na zdjeciach u mnie rojno i gwarno :D Małgosiu masz PW.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 27, 2006 14:00

Transport to nie problem :) jeżeli dogadasz sie z Dorcią. Ja mam od niej koteczkę a mieszkam w Krakowie a z tego co pamiętam MIś jest ze śląska ;)
Trzymam kciuki.

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

Post » Pt paź 27, 2006 14:13

:lol: kolejka już stoi :D :twisted:
Gina,
Ariel & AKSAmitka a Iwan & Lion... [*]

wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=50579

Gina S.

Od: Śro lis 09, 2005 18:21

Post » Pt paź 27, 2006 14:35

dorcia44 pisze:Dobry domek ,zakocony i piesio jest kiedys moja ulubiona rasa ,ogromne cielaki :lol:i dzicki są,a on tak kocha sie w tuac w kolanka i w szyje ,i lubi jak po brzusiu się go głaszcze,jest słodki .Teraz mnie nie było ,no chwila juz gorzkie zale ,babo zostawiłaś nas :evil: ale przeciez nie same jak widac na zdjeciach u mnie rojno i gwarno :D Małgosiu masz PW.
Odpisałam na priva, cos mnie forum nie lubi, bo nie dosc, ze nie dostaje powiadomien o poczcie, to jakos strasznie wolno mi chodzi :( Mis, złapał mnie za serce, podobny do mojego Herhora jest. Herhor tez przylepa, jak nie zostanie wymietolony, to robi nam awanture. Z Kacprem spi od małego, razem tez słuchaja bajek na dobranoc;-)Urka zas kocha koty, ale koty z dzika radoscia robia jej na złosc :P Siersciucha udaje ze nie widzi, a Herhorzasty czasami łaskawie daje sie oblizac jezorem z mina,no masz łaskawie, poliz sobie, co by tylko nie za duzo;-)Dzisiaj zapytam kolezanke o przyjaciółke Misia, czy by nie wzieła.Niestety, nie moge zagwarantowac, ze kot bedzie u niej nie wychodzacy :roll:Jezeli Wam taka opcja odpowiada, to dajcie znac. Domek z bardzo fajnymi ciepłymi ludzmi, z 2 dzieci, ale bardzo ułozone stworki. Cora w wieku mojego syna marzy o kocie, z tym ze rodzice ztych, co uwazaja ze kot szczesliwy, to kot wychodzacy.

MałgorzataP

Post » Pt paź 27, 2006 14:37

Gina S. pisze::lol: kolejka już stoi :D :twisted:
Rozumiem, ze stoisz przede mna :wink: :P

MałgorzataP

Post » Pt paź 27, 2006 14:41

nie jest ważne kto za kim a kto przed :D (też nie jestem pierwsza 8) )
Ważne, żeby został wybrany domek najlepszy z najlepszych...
A to już przyjdzie rozsądzić dorci :lol: w odpowiednim czasie.
Gina,
Ariel & AKSAmitka a Iwan & Lion... [*]

wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=50579

Gina S.

Od: Śro lis 09, 2005 18:21

Post » Pt paź 27, 2006 14:46

Gina S. pisze:nie jest ważne kto za kim a kto przed :D (też nie jestem pierwsza 8) )
Ważne, żeby został wybrany domek najlepszy z najlepszych...
A to już przyjdzie rozsądzić dorci :lol: w odpowiednim czasie.
Jasne,z e tak :P

MałgorzataP

Post » Pt paź 27, 2006 15:10

ja tak bardzo boje sie po Nieudanej adopcji Balbinki ,tak mnie żal ogarnia i płacz że trudno mi pisac ,tak bardzo bym chciala dac najlepszy domek dla moich maluchów a jak znów żle wybiore,Małgosiu masz tak cudne warunki że jestem zauroczona a ta woliera to mniodzio,tylko ją zróbcie...piszesz że Misio będzie nie wychodzący i tak bym chciala żeby było co do Kropki , a oni tak by sobie wolierki nie zafundowali :?: czy mieszkaja tak samo jak ty?
GINA pytałas weta o nowego kotka po wirusie u cibie :?: Tego sie boje i przyznaje sie bez bicia .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 27, 2006 15:34

Ale kawaler ma wzięcie :D
Dorciu będziesz miała dylemat :wink:
Już wystraczy zachwycania się Misiem teraz kolej na Kropcie zobaczcie jaka cudna dama :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt paź 27, 2006 15:58

No prosze ile domków dla tych małych cudeniek. :)
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

[poprzednia][następna]