NIE DAJCIE MU UMRZEĆ

--------------------------------------
Gucio Szalony do adopcji:

----------------------------------------
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grzesiek pisze:Witam,
Amanda, jak nie ma innej rady to ja go wezme, tylko na Boga - nie mam pojecia o chowaniu takiego malenstwa ! Moge liczyc na jakakolwiek pomoc w odchowaniu i leczeniu ? Martwi mnie troche kk, mam w domu swoja rezydentke - roczna kotke, byla szczepiona raz "kocia trojka", nie mam pojecia przeciwko czemu to szczepienie bylo, nie moge znalezc jej ksiazeczki zdrowia ...
Wiec jakiekolwiek kocie choroby to dla mnie istna czarna magia.
Moglbym dac domek tymczasowy na conajmniej kilka miesiecy, na stale moze byc problem - za jakies poltorej roku planuje wyjazd zagranice i obawiam sie ze dwa futra to byloby juz nieco zbyt wiele.
Tak czy owak oferuje swoja pomoc.
PS. Mieszkam w Zabrzu, mam auto wiec moge podjechac
Grzesiek
Amanda_0net pisze:Dwa dni temu dowiedziałam się, że w bloku obok otruto w bestialski sposób siedem kotów. Do jedzenia wystawionego specjalnie dla nich ktoś dolał żrącego kwasu.
Amanda_0net pisze:Nie kicha i nie charczy...i oczka ma juz suche. Może tylko płakało nieboże
Karolka pisze:Amanda_0net pisze:Nie kicha i nie charczy...i oczka ma juz suche. Może tylko płakało nieboże
Ale do weta sie wybierz... tak czy siak się przyda. Może wet coś wysłyszy w płucach na badaniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 92 gości