Poznań- dobry sklep zoologiczny??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 11, 2006 14:19 Poznań- dobry sklep zoologiczny??

Jak w temacie. Boje się kupować drogie rzeczy jak kryta kuweta w sklepie internetowym jeśli wcześniej nie widziałam jakiegoś produktu...

Aśka

Od: Nie sty 22, 2006 17:43

Post » Pt sie 11, 2006 14:35

Co do sklepów (w pełnym tego słowa znaczeniu) - to nie wiem. My kupiliśmy bardzo tanio kuwetę (nie krytą, ale z "kołnierzem") na Sielance. Tyle, że moja noga tam więcej nie postanie - z przyczyn ogólnie znanych. :evil:
Drugą kuwetę - "narożnikową" nabyliśmy też w niezłej cenie na wystawie kotów. To był drugi dzień wystawy, pod wieczór i wystawcy wyprzedawali wiele rzeczy za bardzo okazyjne pieniądze.
Ale wystawa w Poznaniu pewnie dopiero w listopadzie...

joanna z kotami

Od: Czw paź 20, 2005 22:36

Post » Pt sie 11, 2006 14:44

no właśnie :( do nas pierwszy kociamber trafi już pod koniec września. podoba mi się kuweta ferlplast tymbardziej, że będą 2 kotki
http://animalia.pl/produkt.php?id=994
ale no kurcze jakoś nie jestem przyzwyczajona do takiego kupowania hehe

Aśka

Post » Pt sie 11, 2006 15:40

ja też nie byłam przyzwyczajona, ale przy kotach zwyczaje zmieniam... :wink:
to jest akurat kuweta z jakiej korzystaja moje 2 kotesy i z czystym sumieniem polecam...
w Poznaniu - moim zdaniem - najwiekszy wybór i najlepsze ceny sa w Gordonie, na Wildzie ul. 28 Czerwca...koło rynku
zakupy jedzonkowo - zwirkowe robie ostatnio www.mruczacza.pl
ale zaglądam do Gordona, do sklepiku przy klinice na Mieszka
a dzisiaj byłam w Dexterze na ul. Bukowskiej :)
www.agapeanimali.org

Jolek

Od: Śro gru 03, 2003 9:00

Post » Pon sie 14, 2006 15:10

dzięki za info :)

Aśka

Post » Sob wrz 16, 2006 15:19

w mruczaczy jest naprawdę w porządku. Potrzebowałam bardzo pilnie transportera. w sklepach nic znaleźć nie mogłam. W internecie i owszem, ale wiadomo, ze troche sie czeka. Zadzwoniłam do mruczaczy. Żadnych problemów, TŻ nastepnego dnia odebrał w godzinach, które nam pasowały. Niby normalna sprawa - na tym polega ich praca, ale strasznie sie cieszyłam, że coś tak szybko i bezproblemowo (TŻ twierdzi, że przemili ludzie, a on nie kłamie;) )udało się załatwić. Kupiliśmy jeszcze u nich Pigwę,ale to już zupełnie inna historia ;)

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Sob wrz 16, 2006 19:22

ja też muszę pochwalić Mruczaczę. Właśnie jestem po odebraniu dużych zakupów i jestem naprawdę zadowolona z wszystkiego...
Natomiast co do "ale zaglądam do Gordona, do sklepiku przy klinice na Mieszka" ten sklep może być najwspanialszym sklepem w Poznaniu ale nigdy do niego nie wejde ze względu na to, że w samej klinice pracują oszustki, których zachowanie i totalne lekceważenie takiego zachowania przez szefa Kliniki doprowadziło moją babcie dzisiaj do godzinnego krowtoku z nosa (jest dysponentką mieszkania) nie wspominając o tym, że właścicielka mieszkania czyli moja mama, które została przez nie oszukana choruje na stwardnienie rozsiane...i to są osoby które się zajmują zwierzętami... :evil: ogólnie rewelacja

Aśka

Post » Sob wrz 16, 2006 21:18

kolejny sklep na Wildzie

Ali, ul. Kilińskiego (krotka ulica, a sklep od razu rzuca sie w oczy)

kimi1

Od: Śro lut 22, 2006 12:09
Post » Sob wrz 16, 2006 23:45

Ja też z całego serca polecam sklep Dexter na ul. Bukowskiej - miły właściciel, służy fachową radą i ma serce do zwiarząt. Jak czegoś nie ma na stanie - bez problemu załatwi na dzień następny :wink:

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Pt wrz 22, 2006 8:49

Polecam nowy sklep na osiedlu Wichrowe Wzgórze przy Mega Samie w takiej małej budce. Pewnie płacą małe koszty za miejsce bo jest niepozorne bardzo i to skutkuje niskimi cenami.Wczoraj odebrałam z Mruczaczy saszetki i stwierdziłam, że kupiłam za mało podjechałam do nich i chyba o 15 gr tańsze są. Niby niewiele ale przy większych zakupach???zawsze myślałam, że w internetowych sklepach najtaniej a tu psikus.

Aśka

Post » Pt wrz 22, 2006 10:07

tez zauważyłam wyraźną rożnicę w cenie:
np. puszka Gourmet w Kauflandzie kosztuje 2,70 a w mruczaczy ponad 3 zł

KITA

Od: Wto wrz 27, 2005 9:43

Post » Czw paź 26, 2006 18:26

A co myślicie o sklepie www.sklepzoologiczny.pl ? Na Strzeleckiej i Niegolewskiego?
Znacie go?
Właśnie się zastanawiam, czy zamawiać Krzysi jedzonko w Mruczaczy, bo z dostawą do domu - wygoda, albo podjechać do jakiegoś dobrego sklepu.
Szczególnie nie polecam sklepu zoologicznego na terenie Centrum Handlowego M1, mały wybór karm ( suche to jeszcze, ale mokrych niewiele), no i potwornie drogo. Nie polecam też sklepu na terenie King Crossa przy ul. Bukowskiej. Drożyzna kolejna.

Mieszkam niedaleko Ronda Rataje, może ktoś mi poleci dobry sklep niedaleko?

Z góry dziękuję.
Ja+Dorotka+Alusia+Żabula i Krzysia za TM

tantawi

Od: Nie paź 15, 2006 21:15

Post » Czw paź 26, 2006 18:38

Jeśl mieszkasz niedaleko Ronda Rataje, to odbiór własny zamówienia w Mruczaczy masz o rzut beretem. :)

joanna z kotami

Od: Czw paź 20, 2005 22:36

Post » Pon gru 18, 2006 12:19

Zwłaszcza, że mruczacza przeszła także do realu - Katowicka 67D (D jak dobrze się rozglądać ;))

arcy

Od: Nie mar 19, 2006 14:18

Post » Pon gru 18, 2006 12:45

Ja dwa razy szukałam, ale wystarczy wysiadając z tramwaju skręcić od razu w prawo, między budową a blokami i iść, iść..:)
Na samym końcu bloku znajomy napis, każdy powinien trafić.
Też polecam, bo obsługa miła,asortyment ok, co prawda pewna Pani Gosia nikogo nie poznaje, ale co tam ::D :ryk:
Ja+Dorotka+Alusia+Żabula i Krzysia za TM

tantawi

Od: Nie paź 15, 2006 21:15

[następna]