Biała Milka mieszka w Bydgoszczy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 17, 2006 17:35

oto nowe foteczki panienki...to jej tajny kacik :lol:

[img ] http://republika.pl/piopdgm/milka11.jpg [/img]

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

jovanna

Od: Czw lut 23, 2006 12:16

Post » Wto paź 17, 2006 18:36

jaka cudna agentka :D
Gina,
Ariel & AKSAmitka a Iwan & Lion... [*]

wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=50579

Gina S.

Od: Śro lis 09, 2005 18:21

Post » Śro paź 18, 2006 18:38 kicia

nie no, mowilas kiedys o wyploszu???? piekna sie zrobila absolutnie.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Śro paź 18, 2006 19:04

No proszę, troszkę ciepełka i miłości i od razu nie ten sam kot.. :D
Kicia coraz piękniejsza.. :love:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro paź 18, 2006 23:35

No coz nie widac na fotkach, ona ma wkolo uszek brudne od leku i w futerku przy uszkach swierzba, bleeee,jeszcze jest przybrudzona. Ma ranke nad oczkiem ktora musi zarosnac futerkiem...To oczko mnie martwi wciaz je przymyka i jest zaczerwienione...Odstawilam gentamecyne. I panienke czeka kapiel niech tylko swierzb zdechnie. A oridermyl to rewelacja bo naprawde jest roznica miedzy otisanem a nim ucho zaraz inaczej wyglada po wyczyszczeniu z paskudztwa... :lol:

Nadal sie ploszy jak ktos wejdzie do pokoju, ale tez daje sie wymiziac, wtedy zaczepia pazurkami i podgryza reke tak pieszczotliwie. :D

Tylko mam cholera objawy alergii po wizycie w jej apartamencie. Kichanie, dusznosci i kurde palec w oko sobie wsadzilam. To oko wygladalo jak by mialo zaraz mi wyplynac zaczerwienione i swedzialo... . Na swoje koty nie jest sie uczulonym, potrzeba troche czasu zeby oswoil sie moj organizm z jej futrem i skora... :roll:
ObrazekObrazek

jovanna

Post » Śro paź 18, 2006 23:54

sliczna jest :D

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Pt paź 20, 2006 22:59

Uszyska panienki maja sie coraz lepiej. Wiec swierzb robi odwrot i juz przyszlym tygodniu chce ja wypuscic na wiekszy metraz. Z innymi sprawami jest roznie oczko sie cos babrze a nad oczkiem byla juz zagojona ranka ale dzis sobie tam rozdrapala i trzeba leczyc od nowa :? . Ma ten katarek i furczy jej cos tam i w sumie rano najgorzej oddycha. Czyzby jakas kocia astma ? Dzisiaj bylo dluzsze mizianko. Musialam przerwac bo by nie pozwolila mi wyjsc z pokoju tak domagala sie pieszczot. :lol:
ObrazekObrazek

jovanna

Post » Pon paź 23, 2006 12:01

No i nikt tu nie zaglada :cry:

Kici uszyska sa praktycznie czyste. Jeszcz kilka dni a bedzie poznawala domek. Mialam dzis weta wezwac, ale nie mam kasy, jeszcze mu wisze za ostatnia wizyte....yhhhh.... :?
ObrazekObrazek

jovanna

Post » Śro paź 25, 2006 15:44

Moge powiedziec ze Milka zaczyna wreszcie byc porzadnym kotem i juz tak sie nie chowa po katach i nie fuczy. Jeszcze mieszka sama w apartamencie ale to juz kwestia 2-3 dni i wypuszcze ja na wieksze terytorium. Wtedy bedzie walka z psem o pozycje w domu. Czesto przylapuje ja na parapecie okna gdy oglada swiat zza szyby. Albo nawet do mnie podejdzie i zamiauczy co u niej jest rzadkoscia. Wczoraj odezwala sie az 3 razy pod rzad. Chyba o jesc prosila. Mysle ze ze swierzbem sobie poradzilismy ,ale dopoki wet nie przyjdzie ( chwilowo brak kasy mi to ogranicza) to wole chuchac na zimne. Rozdrapuje sobie ciagle ranke na czolku i co posmaruje mascia to od nowa drapie yhh. Oczko jakby lepiej ale je wciaz mruzy. moze z powodu tej ranki bo jest nad oczkiem. Je za trzech. Biedny pies musi sie dzielic z nia puszka :D. Piasku idzie sporo bo sio i koo robi na potege. Poprzednia kotka tyle nie robila. A czysciutka jest ze hoho. No i grzebie mi w doniczkach :twisted: czyli broi bielizna jedna. :lol:
Wstawilam na bazarku moje wypociny na licytacje po to zeby miec na dokonczenie jej leczenia. Naprawde do konca roku bede miec bardzo ciezko finansowo. Teraz juz ledwo zipie. :roll:

I czemu nikt tu nie zaglada i nie napisze ? :cry:
Jak bede tak miala sama do siebie pisac to przestane bo jaki to ma sens. :?
ObrazekObrazek

jovanna

Post » Śro paź 25, 2006 17:29

jovanno, choć się nie odzywam, czytam regularnie i podziwiam zdjęcia. Świerzb paskudztwo, sama przechodziłam to z Szarką, ale da się wyleczyć.
Deli

Deli

Od: Nie cze 29, 2003 11:14

Post » Śro paź 25, 2006 17:57

jov, pisz :)
to ze się nie odzywam nie znaczy ze nie zaglądam ;)

po prostu czasu brak na wsio.....

niech Kicia szybko wraca do zrowia :)
a stroiki śliczne :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Śro paź 25, 2006 21:04

Jovanno,ja dopiero przeczytałam ten wątek ale też będę zaglądać częściej.
Fajnie, że Milka zanalazła taki kochajacy domek, tak na marginesie jest śliczna (jak bita śmietanka...mniam).
Mam nadzieję, że szybko uporacie się ze wszystkimi choróbskami i kota będzie się cieszyć wspaniałym zdrowiem i towarzystwem Angie.
Moja kocia Chrupka jest miłością psa Toffika, który również tą miłość odwzajemnia. Mam z tego duży ubaw.
Jeszcze raz życzę Milce zdrówka, pozdrawiam.

lila2006

Od: Czw paź 19, 2006 0:04

Post » Śro paź 25, 2006 23:41

Bardzo dziekuje ze piszecie. To dla mnie wazne. Chce moc sie z kims dzielic jej obecnoscia u nas.
Od jutra otwieramy apartament i wio na szerokie wody. Tylko piesa jej zyc nie da chcac ja zaciumkac na smierc.
Hehe no wiec ona dopiero od dzis wyglada jak "bita smietanka ". :twisted: Bo ksiezniczke wypralam ;) Troche sie buntowala, ale dalismy sobie rade. Musze jakies nowe mazidlo na ranke wykombinowac bo to juz nie dziala :roll: ... Jutro za dnia porobie fotki. No i bede musiala kobietek pilnowac zeby mi chalupy w czasie gonitw nie zdemolowaly. Zaloze sie ze Angie bedzie spiewac do niej jak kota wlezie w jakas dziure co by przed jej nachalna miloscia sie schowac hehe... :lol:
ObrazekObrazek

jovanna

Post » Czw paź 26, 2006 13:36

I dzis zrobilam sesje zdjeciowa po wypraniu kota. Tak krolewna wyglada. Nawet psiunia sie zalapala. Sorka ze foty sa nie ostre.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i zaraz c.d. :D
ObrazekObrazek

jovanna

Post » Czw paź 26, 2006 13:40

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i koniec ;)...
A i apartament otwarty ale Milka nie wyraza checi opuszczania go. :roll: Pies grzecznie spi u mnie.
ObrazekObrazek

jovanna

[poprzednia][następna]