Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:6 kotów jest w fundacji Medor, niestety dostałam od nich dziś info, ze kocury posikują. Potzebujemy je czym prędzej wykastrować, niestety są to pieniądze przekraczające moje możliwości - 30zł za kocurka, czyli 120 zł i 60zł od kotki czyli drugie 120zł... Nie chciałabym zrzucić teraz odpowiedzialności na fundację, która bardzo nam pomogła zabierając koty i oddając im jeden z pokoji... Bardzo prosimy o pomoc, moze kastracja równiez pozwoli znaleźć im szybcjiej domki?
Dwa koty nadal czekają na transport do Wrocławia, mają zapewniony dom u rodziców studenta weterynarii, dzięki pewnej pani profesor z AR we Wrocławiu.[/url]
Magija pisze:konto podam moje ok?
Magija pisze:6 kotów jest w fundacji Medor, niestety dostałam od nich dziś info, ze kocury posikują. Potzebujemy je czym prędzej wykastrować, niestety są to pieniądze przekraczające moje możliwości - 30zł za kocurka, czyli 120 zł i 60zł od kotki czyli drugie 120zł... Nie chciałabym zrzucić teraz odpowiedzialności na fundację, która bardzo nam pomogła zabierając koty i oddając im jeden z pokoji... Bardzo prosimy o pomoc, moze kastracja równiez pozwoli znaleźć im szybcjiej domki?
Tweety pisze:Magija pisze:6 kotów jest w fundacji Medor, niestety dostałam od nich dziś info, ze kocury posikują. Potzebujemy je czym prędzej wykastrować, niestety są to pieniądze przekraczające moje możliwości - 30zł za kocurka, czyli 120 zł i 60zł od kotki czyli drugie 120zł... Nie chciałabym zrzucić teraz odpowiedzialności na fundację, która bardzo nam pomogła zabierając koty i oddając im jeden z pokoji... Bardzo prosimy o pomoc, moze kastracja równiez pozwoli znaleźć im szybcjiej domki?
przypominam, że na koncie AFN jest 150 zł, możemy je przelać w każdej chwili na podane przez was konto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MaJa83 i 60 gości