WARSZAWA- dwie 10 tyg koteczki szukają domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 24, 2006 17:25 WARSZAWA- dwie 10 tyg koteczki szukają domów

Dwie czarno- białe koteczki w wieku ok. 10 tygodni szukają nowych, odpowiedzialnych domów. Ich matka- też czarno-biała, niewielka kotka- zostanie wykastrowana po wydaniu małych. Są skoczne, wesołe, lubią zabawę z innymi kotami i z człowiekiem. Chętnie oddałabym je obie razem do jednego domu- kotki w parze lepiej się chowają, są zdrowsze, weselsze i bawią się ze sobą, przez co nigdy się nie nudzą i nie psocą. Chciałabym także, aby kotki zostały poddane kastracji i nie dopuszczone do rozrodu.

od Agi: ogłoszenie umieszczam na prośbę pani, która koty niestety wypuszcza, resztę kotów ma pokastrowaną, matka tych dwóch panienek zaszła w ciążę zanim zdążyła poddać ją zabiegowi, a jak szczerze powiedziała- nie miała serca uśpić kociaków. Powiedziała, że kotkę wykastrje natychmiast po wydaniu tych dwóch małych, które mam nadzieję także trafią do odpowiedzialnych ludzi nie dopuszczających do rozmnażania się dachowców.

a oto obie ślicznotki:

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto paź 24, 2006 17:43

ale maja slodkie lapeczki :1luvu:

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Wto paź 24, 2006 20:00

Słodziaki :1luvu:
I te ich groźnie wyglądające białe brwi i wąsiska 8O
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Wto paź 24, 2006 23:17

rzeczywiście fajniutkie, mnie też się podobają :) szczególnie ta po lewej stronie zdjęcia.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie paź 29, 2006 23:59

podnoszę
chętni na kota
-
---

VeganGirl85