Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 11, 2006 7:17

Poprzedni opiekunowie wybrali takie imię dla swojego kota, a nam się bardzo podoba, więc pozostanie, ale może być Dyzio2 :D Mam nadzieję, że choć w części będzie taki super jak ty i to już nam wystarczy. Jeszcze na niego musimy poczekać :( Przyjedzie dopiero 21 bm., ale trudno :cry:
Pozdrawiamy!

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Śro paź 11, 2006 11:14

Dyziu ty dla mnie zawsze będziesz nr 1. Bardzo się cieszę, że dogadałeś się z Niuniem :D zawsze jest z kim o laskach pogadać ;) a i nauczyć się też czegoś można od kolegi, tylko nie ucz Niunia piwo pić :twisted: .
Pogoń Dużych niech szybko naprawiają aparat czekamy niecierpliwie na zdjęcia.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw paź 12, 2006 0:51

Bardzo się cieszę , że inny mój kuzyn znalazł taki fajny domek :D Niuniek nie lubi piwka, przepada za ananasami :!: Pochwalę się , dzisiaj upolowałem prawdziwego pająka :twisted: ,lekcje niunia nie poszły na marne. Może w niedzielę prześlę zdjęcia . Iwcia jak czują się Twoi futrzani domownicy :?: Ostatnio jadam z Niuniem z jednej miseczki, nie jest żle , ale muszę nieraz warknąć na niego , bo się pcha . jakby nigdy nic nie jadł :evil: Karmią mnie rewelacyjnie ,czeszą ( barrrrrrrdzo to lubię) i drapią pod brodą SUPER. Spacerki są extra ,słoneczko i trawka też. Pozdrawiam. Dyziu szczęśliwiec :P

Bettie

Od: Pon sie 21, 2006 18:12

Post » Pon paź 16, 2006 14:40

Bettie

Post » Pon paź 16, 2006 17:49

Dyziu jak ty wyprzystojniales :D :D :D A jaki jestes duuuzzzzyyy chlopak :D :wink: super ze masz taki cudowny domek :ok:
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Pon paź 16, 2006 18:02

Jakie śliczne zdjęcia! Oba kotki przepiękne! Aż miło popatrzeć, co może zdziałać dobry dom z kochającymi ludźmi :D

jupo2

Post » Pon paź 16, 2006 21:13

Bettie pisze:Tak jak obiecałem - parę fotek
Obrazek

Dyziulki ale ty jestes duuuuuuuuuuuuuuuuży :D

Bettie pisze:Obrazek

O widzę, ze to nadal ulubiona pozycja ;)

Bettie pisze:Obrazek

:love:

Jeszcze wypiękniałeś :D

U mnie troszke nie domaga Malwinka ma chorą trzustkę, jest to spowodowane jej wcześniejszym stanem :(, ale powolutku leczymy
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto paź 17, 2006 10:02

Dyziu, ty chcesz przerosnąc Niuniusia?
Chyba jesteś na najlepszej drodze :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto paź 17, 2006 21:39

Bardzo się ciesze , że podobają się wam zdjęcia :D Malwinko trzymam za Ciebie pazurki i myśle , że Iwonka zrobi wszystko abyś była zdrowa ,miała wspaniały domek, no i oczywiście DUŻYCH. JUPO ,namyśliłem się i postanowiłem pisać do DYZIA , w końcu to mój brat :lol: mam nadzieje , że jest pięknym kocurkiem( tak jak ja ) :twisted: Idę jutro z DUŻYM myć autko, bo w takim brudasie ,nie będe jeżdził :evil: Pozdrowienia z Wrocławia DYZIO :cat3:

Bettie

Post » Pon paź 23, 2006 21:42

Pozdrawiam z nowego domku! Ja to mam szczęście- u poprzedniej rodziny było mi bardzo dobrze, a u tej ma być jeszcze lepiej, bo bezpieczniej. Nie wiem specjalnie, co to znaczy, ale nowa Duża mówi, że tu mnie jakieś samochody nie przejadą :oops: Jeden taki wielki mnie gonił, jak mieszkałem w Warszawie, ale uciekłem :D Teraz mieszkam w domu, który jest 2 razy taki jak poprzedni i też mam koleżankę i 3 kolegów. Są ok. Możesz sobie poczytać w wątku o Milusi!
Duża mówi, ze myślała, ze jestem większy i silniejszy, ale ja byłem jako dziecko baaardzo chory i pewnie dlatego jestem delikatny :(
Wszyscy dotąd byli dla mnie dobrzy, więc nie drapię i nie gryzę.
Trochę dziwnie się czuję, ale mnie ciągle głaszczą i dają jeść i coś ruszają ustami. Muszę się domyślać, co mówią, bo nie słyszę-moje uszy nie wiedzą, co to dźwięki.
Duża obiecała Piotrkowi, który płakał, że tu zostaję, że zrobi wszystko, abym był bezpieczny. Ufam jej. Pisz do mnie! Będziemy się wspierać- 2 Dyzie z dwóch końców Polski!

jupo2

Post » Wto paź 24, 2006 1:26

Witaj Dyziu :D Cieszę się , że jesteś w nowym domku. Pamiętaj, że oprócz uszków masz jeszcze nosek ,no i oczywiście kocie oczy, oczy to nasz skarb ,moja DUŻA zakochała się w moich oczkach :oops: Przyślij mi swoje zdjęcie -jak możesz pokażę je DUŻYM . Domagaj się miziania , głaskania i włącz im nieraz traktorek :twisted: oni to bardzo lubią. Ja tak robię i nieżle na tym wyczodzę :twisted: W piątek jadę z DUŻYMI do Krakowa na wycieczkę- Niuniś był z nimi 2 razy nad morzem - mam zamiar to nadrobić. jak wrócę to napiszę Ci DYZIULKU jak było .Pozdrawiam Cię serdecznie DYZIO z Wrocławia :piwa:

Bettie

Post » Wto paź 24, 2006 8:41

Oto Dyzio 2
Obrazek
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Wto paź 24, 2006 16:53

No no Ty chyba dużoooooo czasu siedzisz na kociej siłowni 8O . A to futro Ty Dyziu to na zimę już masz? Kawał kociska z Ciebie , nie daj się gryżć w ogon , bo ładny masz ten ogon - naprawdę :D Twoi nowi kuzyni ( no i oczywiście kuzynka) też mi się podobają :ok: Masz milutki domek , bądz grzeczny i rozrbiaj po kociemu ile się da :twisted: Trzymaj się mocno, Z kocim pozdrowieniem z Wrocławia DYZIU

Bettie

Post » Wto paź 24, 2006 17:01

ola25 pisze:Oto Dyzio 2
Obrazek

to nie Dyziu, to Żbiku!
Najprawdziwszy Żbiku!
:twisted: Kapitanu Żbiku! :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Wto paź 24, 2006 17:10

Fri pisze:to nie Dyziu, to Żbiku!
Najprawdziwszy Żbiku!
:twisted: Kapitanu Żbiku! :twisted:

Kapitan Jack Sparrow!!! Przez to że jest głuchy kiwa się na wszystkie strony. Jak J.Depp w "Piratach..."
:lol:
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

[poprzednia][następna]