Ale to chyba zależy od kota. Myszkin załatwia sie zawsze do kuwety. A moja Czarna leje gdzie popadnie, byle nie do kuwety. No i będę miała problem, bo w najbliższej przyszłości muszę ją też przebadać.
Życzę powodzenia! Mam nadzieję, że się uda!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze: chciałam bardzo podziękowac wszytskim za pomoc, Gem, Tweety, Furciaczku, Georg-iniu, Gosiu i Mokkuniu, dzięki za pomoc i kawał dobrej roboty.
Tweety pisze:tu kawałek AFN-u z dogo czyli ja i mam wieści od drugiego kawałka AFN-u czyli GreenEvil, która nie może się zalogować. Mianowicei:"Ciociu Tweety, poniewaz miau.pl nadal mnie nie lubi i sie nie moge zalogowac, to napisz tam, prosze, ze jesli beda potrzebne pieniadze (bo sie doczytalam, ze reszta kociakow jest narazie w fundacji), to zeby daly znac." Dodam, że z konta ogólnego mamy dla kocinek 150 zł i liczymy tez na wpłaty celowe czyli związane z tym wątkiem
Magija pisze:zasłuzyłeś, jak najbardziej, chęć pomocy to ogromna pomoc, przynajmniej wiemy, ze moemy na kogoś liczyć i że los kotów ni ejest Ci obojetny.
Gem pisze:To może napisać w tytule wątku, że zbieramy na AFN dla sześciu kotów z Ksawerowa?
mokkunia pisze:Mam prośbę do wszystkich, którzy pomagali w umieszczaniu ogłoszeń. Trzeba zmienić dane kontaktowe i usunąć ogłoszenia 10 letniego Felusia i 15 letniej Burasi - one mają już stały domek u Furciaczka.
Jeśli moglibyście zmienić numer telefonu Pani Teresy na te dane:
Obecnie pod opieką Fundacji Medor
95-100 Zgierz, ul. Urocza 9
www.medor.org.pl
email: schronisko.medor@op.pl
tel.kom 503 150 085
byłabym wdzięczna
queen_ink pisze:czy Kruszek jest do adopcji? możecie coś więcej o nim napisać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MaJa83, puszatek i 105 gości