Czy ktos przewozil kota SkyEurope?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 20, 2006 12:26

misiarnia pisze:Boo - moze dlatego sie nie spotkalas, ze wszyscy tak jak ja rezygnuja?

Nie spotkałam się, bo gdzie nie dzwoniłam się tam mi odmawiano :) Jako pracownikowi biura podróży. Wiem, ze niektóre linie inaczej potrafia traktowac nas, kasjerów, a inaczej pasażerów indywidualnych :?
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob paź 21, 2006 11:33

To rzeczywiscie dziwne, bo ja juz bylam na etapie, ze to miejsce zaklepane, podawanie danych... Tylko cos mnie tchnelo i spytalam o warunki lotu :? Pani powiedziala mi, ze leca w luku i sa tam... temperatury dodatnie. jakos nie wzbudzilo to mojego zaufania.
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13

Post » Sob paź 21, 2006 11:41

No to może dlatego nam, agentom mówi się, że nie zabierają. Z resztą od strony technicznej, tak jak my sprzedajemy bilety, nie ma nigdzie możliwości wpisania zwierzaka w rezerwację. Może dlatego robią to tylko na telefon dla klientów indywidualnych.
Ale racja, taniej linii która nie "szczypie" się ze zwykłym bagażem, ma bradzo skromną obsługę naziemną, oszczędza dosłownie na wszystkim, nie powierzyłabym przewozu zwierzaka. Zwłaszcza w luku bagażowym.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

[poprzednia]