Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 17, 2006 20:55

ezynka pisze:Mirka czy ja dobrze widzę- ta biała piękność ma zielone oczy? :love:

Śnieżka ma seledynowe oczy. Pierwszy raz mam kota o takiej barwie oczu. Są bardzo jasne i wyjątkowo piękne.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro paź 18, 2006 0:40

Moja kiciula ma piekne blekitne oczeta tez jasniutke ...gdyby tylko jeszcze zdrowa byla ..yhhh...
A Sniezka jest naprawde sliczna ;)
ObrazekObrazek

jovanna

Od: Czw lut 23, 2006 12:16

Post » Śro paź 18, 2006 17:22

Mirka moze uda się zrobić snieżce fotkę , zeby piękno jej ślepków w pełni pokazać?

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Śro paź 18, 2006 18:23

Są to już ostatnie zdjęcia zdjęcia Śnieżki zrobione u mnie dzisiaj. Niestety musiałam użyć lampy błyskowej.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro paź 18, 2006 18:33

Ona jest taka dostojna, normalnie księżna Di :D Oczy wyszły cudnie- widać ich niespotykany kolor :) :)

ezynka

Post » Śro paź 18, 2006 18:56

Dostojnie to ona tylko wygląda. W rzeczywistości jest trochę dziwna. Podszczypuje koty po zadkach zębami, zamiast miau mówi auu, od pierwszego dnia pobytu u mnie podczas snu przyjmuje dziwne pozy i zawsze wygląda na maksymalnie rozluźnioną, u weta zachowuje się tak jakby zaraz miała stracić przytomność, za Uro-Pet, Bezo-Pet i Calo-Pet pójdzie za człowiekiem wszędzie. Bardzo jestem ciekawa jak odnajdzie się w nowym domu i mam nadzieję, że nie będzie z nią problemów.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro paź 18, 2006 19:02

No na swój sposób bardzo oryginalna jest :D A nowy domek będzie nam ja pokazywał od czasu do czasu?

ezynka

Post » Śro paź 18, 2006 19:11

ezynka pisze: A nowy domek będzie nam ja pokazywał od czasu do czasu?

Będę z domkiem w kontakcie i jeśli będzie tylko taka możliwość to fotki otrzymam.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro paź 18, 2006 19:21

mirka_t pisze:Dostojnie to ona tylko wygląda. W rzeczywistości jest trochę dziwna. Podszczypuje koty po zadkach zębami, zamiast miau mówi auu, od pierwszego dnia pobytu u mnie podczas snu przyjmuje dziwne pozy i zawsze wygląda na maksymalnie rozluźnioną, u weta zachowuje się tak jakby zaraz miała stracić przytomność, za Uro-Pet, Bezo-Pet i Calo-Pet pójdzie za człowiekiem wszędzie. Bardzo jestem ciekawa jak odnajdzie się w nowym domu i mam nadzieję, że nie będzie z nią problemów.

Bo na razie ma charakter odziedziczony po wirutalnej opiekunce. :mrgreen:

Jak się przeprowadzi do Swoich Prawdziwych, na pewno będzie im ze sobą dobrze.

Proszę ode mnie wygłaskać Piękną Panienkę! :1luvu:
Bardzo się cieszę, że niedługo pojedzie do siebie.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro paź 18, 2006 19:30

Redaf jeszcze raz dziękuję za wsparcie finansowe i oby Twoje słowa były prorocze. Jeśli Śnieżce się ułoży życie w Warszawie to może pomyślisz o wybraniu następnego podopiecznego. Masz szczęśliwą rękę a kotów czekających u mnie na dom jeszcze jest sporo.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro paź 18, 2006 19:34

mirka_t pisze:Redaf jeszcze raz dziękuję za wsparcie finansowe i oby Twoje słowa były prorocze. Jeśli Śnieżce się ułoży życie w Warszawie to może pomyślisz o wybraniu następnego podopiecznego. Masz szczęśliwą rękę a kotów czekających u mnie na dom jeszcze jest sporo.

Na pewno pomyślę! :wink:
Ale do momentu kiedy Śnieżka oficjalnie nie będzie mieć już warszawskiego meldunku :regulamin:
jeszcze się nią trochę pocieszę, dobrze? :1luvu:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro paź 18, 2006 19:50

redaf pisze:...
Ale do momentu kiedy Śnieżka oficjalnie nie będzie mieć już warszawskiego meldunku :regulamin:
jeszcze się nią trochę pocieszę, dobrze? :1luvu:

Jasne, ze możesz się nią cieszyć. Szkoda, że w sobotę nie będę mogła odwiedzić moich byłych kotów, które teraz są warszawiakami ani kilku miłych osób poznanych dzięki forum. Jadę bardzo wcześnie, ale w Warszawie spędzę tylko niecałe 4 godziny. W drodze powrotnej będę wiozła kotkę dla Bydgoszczanina31. Zapowiada się ciężki dzień dla mnie no i najbardziej będę martwiła się o Żuczka. W czwartek i piątek mam zamiar szkolić mojego niby TŻ, ale najprawdopodobniej i tak coś pokręci.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro paź 18, 2006 21:47

Śnieżka to jeden z piękniejszych kotów jakie widziałam! Napatrzyć się nie mogę! :P
Na pewno redaf ma rację i wszystko potoczy się świetnie!
W twojego TŻ też wierzę :wink:
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Śro paź 18, 2006 23:48

Zdjecia jak ziewa jest boskie naprawde jest sliczna. Zycze jej szczescia w nowym domku. :lol:
ObrazekObrazek

jovanna

Od: Czw lut 23, 2006 12:16

Post » Sob paź 21, 2006 16:35

To dzisiaj Śnieżka jedzie do nowego domku prawda??
Mirka - trzymam kciuki za Śnieżkę, za Domek, za Dużych, za podróż i za Ciebie... żebyś to wszystko dzielnie zniosla... i za Żuczka pod twoją nieobecność, za twojego TZ żeby dal radę :wink: i za resztę kociambrrrrów, żeby mu - TeZetowi - sie za bardzo nie dały we znaki :P
I koniecznie pisz pisz co tam!!!!
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

[poprzednia][następna]