ezynka pisze:Mirka czy ja dobrze widzę- ta biała piękność ma zielone oczy?
Śnieżka ma seledynowe oczy. Pierwszy raz mam kota o takiej barwie oczu. Są bardzo jasne i wyjątkowo piękne.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ezynka pisze:Mirka czy ja dobrze widzę- ta biała piękność ma zielone oczy?
ezynka pisze: A nowy domek będzie nam ja pokazywał od czasu do czasu?
mirka_t pisze:Dostojnie to ona tylko wygląda. W rzeczywistości jest trochę dziwna. Podszczypuje koty po zadkach zębami, zamiast miau mówi auu, od pierwszego dnia pobytu u mnie podczas snu przyjmuje dziwne pozy i zawsze wygląda na maksymalnie rozluźnioną, u weta zachowuje się tak jakby zaraz miała stracić przytomność, za Uro-Pet, Bezo-Pet i Calo-Pet pójdzie za człowiekiem wszędzie. Bardzo jestem ciekawa jak odnajdzie się w nowym domu i mam nadzieję, że nie będzie z nią problemów.
mirka_t pisze:Redaf jeszcze raz dziękuję za wsparcie finansowe i oby Twoje słowa były prorocze. Jeśli Śnieżce się ułoży życie w Warszawie to może pomyślisz o wybraniu następnego podopiecznego. Masz szczęśliwą rękę a kotów czekających u mnie na dom jeszcze jest sporo.
redaf pisze:...
Ale do momentu kiedy Śnieżka oficjalnie nie będzie mieć już warszawskiego meldunku![]()
jeszcze się nią trochę pocieszę, dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 606 gości