TEO + MAKARY - Wesoła rodzinka. Problem z mieszkaniem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 17, 2006 18:32

Teoś ma wspaniały dom. Mam ogromny szacunek dla takich osób jak Vinn
I oby kotek nadal się dobrze chował.
Obrazek
Aga_

Post » Wto paź 17, 2006 18:38

Kciuki za zdrówko Teosia :ok: :ok: :ok:.
Przepiękny jest :1luvu: , taki przystojniak nie zdarza sie co dzień :wink: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro paź 18, 2006 11:27

Modjeska pisze::ok: :ok: Trzymamy kciuki za zdrówko kiciusia.

Dziękujemy! Kciuki się przydadzą bo kotek dalej ma jakieś problemy z żołądkiem...

Słodziaczek z niego przeokropny. :D

Oj Olu żebyś wiedziała! :D Jest taki słodki że się oderwać od niego nie mogę jak wracam do domu :wink:

Czy jesteś teraz bardziej dostępna? Może bym mogła w któryś weekend wpaść i popodziwiać zombiaczki ;) Pozdrowienia dla TŻta :D

Vinn

Od: Sob kwi 15, 2006 0:15

Post » Śro paź 18, 2006 11:32

Aga, gattara. Dziękuję Wam za miłe słowa. To pierwszy maluch jakiego odchowuję i naprawdę trzęsę się przy każdym miauknięciu, że może coś go boli albo coś mu dolega... :oops:

A kciuki jak zawsze są w cenie :lol:

Vinn

Post » Śro paź 18, 2006 11:49

Pozdrowienia od Hakera dla Teosi. Teoś ty sie nie wygłupiaj z tymi qoo, ale powiem tobie na uch, że ja tez dwa dni temu miałem taki problem, a teraz od wczoraj nie zrobiłem qoo i coś mi Duża mówiła, że da mi herbatkę z kopru włoskiego.

Muszę tutaj pochwalić się, żę jestem w 100% kuwetkowy już od 3 dni.

Czy ty też dostajesz już mięsko? Mnie karmiaą mięsem z indyka ale coś mi nie smakuje wolę mleczko.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro paź 18, 2006 13:51

Aga86 pisze:Pozdrowienia od Hakera dla Teosi. Teoś ty sie nie wygłupiaj z tymi qoo, ale powiem tobie na uch, że ja tez dwa dni temu miałem taki problem, a teraz od wczoraj nie zrobiłem qoo i coś mi Duża mówiła, że da mi herbatkę z kopru włoskiego.

Muszę tutaj pochwalić się, żę jestem w 100% kuwetkowy już od 3 dni.

Czy ty też dostajesz już mięsko? Mnie karmiaą mięsem z indyka ale coś mi nie smakuje wolę mleczko.

CZeść Haker! Ty wiesz co mi powiedziała ta zła duża??? Że jak będę takie qoo robił to znowu mnie zabiorą do tego paskudnego śmierdzącego miejsca... Jakieś nowe papu mi podają i się dziwią że ja tak kupkam dziwnie :roll:
A co to jest kuwetka?????? Ja tam sam nie robię, nie ce mi się. Wolę jak mnie łaskoczą i wycierają ale to zabawne jest i mogę je wtedy podgryzać za palce i łapać łapkamy :D to fajne jest wiesz.
Podstawiają mi jakieś paskudztwo pod nos jakiś spodek czy coś tam i każą pić. Zdurniały chyba do reszty... 8O Próbowała jedna mi jakieś mięcho podać ale to paskudnie wygląda i nie cę tego!

Pozdr!
TEO

Vinn

Post » Śro paź 18, 2006 14:03

Teoś kuwetka to miejsce gdzie robię soo i qoo. Ale dzisaj zrobiłem sobie obok kuwety jak nikogo nie było w domu :lol:. Niech maja troszke pracy. Masz racje to mięsko jest jakieś dziwne, nie rozumie tej Pysi czemu ona z takim apetytem wylizuje mój talerz z tym ochyctwem :roll:. Pieszczochy też lubie, codziennie mnie głaszczą, mogę wtedy gryść palce i lizać ręke. Ale najbardziej lubie kiedy to robi Aga, ma długie włosy, którymi można się bardzo fajnie bawić. Lubie też siedzieć i spać u Agi na kolanach kiedy się uczy.
Pozdrawiam

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro paź 18, 2006 14:39

U mojego malucha w wieku ok. 4 tygodni też zazęły się problemy z żołądkiem i ciągłe biegunki. Decyzą weta miałam go przestawić na royala Weaning dla kociaków od 4 tygodnia (namoczone podawane strzykawką ,bo samodzielnie jeszcze nie jadł) plus Lakcid (bo brał antybiotyki) i rzeczywiście, problemy się skończyły. Ale wrażliwy zoładek dalej mu został :(

Trzymam kciuki za Teosia :) Zeby wyrósł na taaaakiego wielkiego koteczka ;) Pozdrowienia od nieco starszego Romka rozrabiaka

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro paź 18, 2006 14:45

kothka pisze:U mojego malucha w wieku ok. 4 tygodni też zazęły się problemy z żołądkiem i ciągłe biegunki. Decyzą weta miałam go przestawić na royala Weaning dla kociaków od 4 tygodnia (namoczone podawane strzykawką ,bo samodzielnie jeszcze nie jadł) plus Lakcid (bo brał antybiotyki) i rzeczywiście, problemy się skończyły. Ale wrażliwy zoładek dalej mu został :(

Skończył nam się MIXOL i koleżanka kupiła jakiś inny preparat (nie wiem czemu akurat ten... :? ) Jakiś KIT-l-MILK czy jakoś tak. I po tym się zaczął cyrk... Po mixolu wszystko było ok.

Vinn

Post » Pt paź 20, 2006 10:57

Cioteczki, pokazuję jak urosłem dzięki radom od Was i trzymanym kciukom :D

Oto ja, mam już prawie 4 tygodnie

Obrazek

Kocham Was wszystkie bo się o mnie martwiłyście i pytałyście się co z moim zdrówkiem dlatego przesyłam WIELKI UŚMIECH DLA CIOĆ!
Obrazek

Wyglądam za Wami
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam Was serdecznie!!!
Obrazek

TEO

Vinn

Post » Pt paź 20, 2006 11:40

śliczny jesteś :D :D :D
cudo :D

KITA

Od: Wto wrz 27, 2005 9:43

Post » Pt paź 20, 2006 11:44

No no... on już coraz bardziej przypomina prawdziwego kota :strach: :lol:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pt paź 20, 2006 12:01

Obrazek

To mnie rozłożyło na łopatki :ryk:. Teoś jest po prostu przepiękny :1luvu:. Nie mogę się na niego napatrzeć :lol:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon paź 23, 2006 12:25

Vinn pisze:Wyglądam za Wami
Obrazek

Śliczny jesteś Teosiu :1luvu: :1luvu:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pon paź 23, 2006 12:25

dubel :oops:

kothka