FA. Anastazja i Nami mają domy :)))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 14, 2006 22:16

Aszeńka ma dom :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :balony: umowa już podpisana. Malutka będzie u mnie jeszcze przez tydzień to się podleczy a domek dokończy przygotowania na przyjęcie kotka :D Aszka będzie mieć kocią koleżankę i parę małych rączek do głaskania :lol: Mała Aszka tak długo czekała na swój dom i w końcu go znalazła a ściślej mówiąc domek znalazł Aszkę. :wink: :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie paź 15, 2006 9:51

radość ogromna :D :dance:
to maluchy biało czarne już mają, a co z buraskami :?:
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Nie paź 15, 2006 19:07

Jutro okaże się co burasią :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon paź 16, 2006 8:49

Aszka to naprawdę super koteczka zero strachu przed psem i przed moimi terrorystkami i ma bardzo dobry wpływ na socjalizację Misi. Mam nadzieję że przez ten tydzień dużo mi pomoże w zwalczaniu stresu u Miśki.
Nami natomiast to sama słodycz. Przytulas nie z tej ziemi nie mówiąc jaka jest śliczna. :love:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon paź 16, 2006 10:09

safiori pisze:Aszka to naprawdę super koteczka zero strachu przed psem i przed moimi terrorystkami i ma bardzo dobry wpływ na socjalizację Misi. Mam nadzieję że przez ten tydzień dużo mi pomoże w zwalczaniu stresu u Miśki.
Nami natomiast to sama słodycz. Przytulas nie z tej ziemi nie mówiąc jaka jest śliczna. :love:

To prawda wszytko- Aszk to super cuda kotka- urocza, kochana niesamowicie. a mała Nami jak sie ja dotkinie to motorek az chuczy i wywala brzusio do głaskania,ja juz nie mówie o tym , że obie panny piekne niesłychanie :1luvu:

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon paź 16, 2006 10:14

a jak wyglada biedna zestresowna Miśka na która tak dobrze dziala nasza mała terapeutka Aszka ? Tu jeszcze w swoim domu :twisted:

Obrazek

justin888

Post » Pon paź 16, 2006 12:15

Hip hip hurrra - Aszka ma dom!!!
Po cichu-cihcutku byla moja ulubienica z FA 8)

Czyli teraz tak - dziewczyny wyprowadźcie mnie z błędu jeśli cos pokręciłam - została mama Aszki, Miśka oddana pzrez wyrodnego właściciela oraz Tami - kocia, której mama zginąła tragicznie tak? czy coś pokręciłam???
No nie licząc kotów z innych watków (Gabi i Ganja, trzy czarnuszki,Tania). No u buraska jeszcze malutka z mojego podwórka... ale na razie nie mam fot bo mozliwe że jeden domek się na nia zdecyduje... a jak nie on to nie powiem :roll:
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Pon paź 16, 2006 12:20

paulinatob pisze:Hip hip hurrra - Aszka ma dom!!!
Po cichu-cihcutku byla moja ulubienica z FA 8)

Czyli teraz tak - dziewczyny wyprowadźcie mnie z błędu jeśli cos pokręciłam - została mama Aszki, Miśka oddana pzrez wyrodnego właściciela oraz Tami - kocia, której mama zginąła tragicznie tak? czy coś pokręciłam???
No nie licząc kotów z innych watków (Gabi i Ganja, trzy czarnuszki,Tania). No u buraska jeszcze malutka z mojego podwórka... ale na razie nie mam fot bo mozliwe że jeden domek się na nia zdecyduje... a jak nie on to nie powiem :roll:

Wszystko dobrze rozumiesz. Została Anastazja - mamusia Misia która ma już nowy wątek i Nami słodka burasia. :) a domek dla twojego burasia też znajdziemy
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon paź 16, 2006 13:47

Ja przypomnę jakie słodkości mam w domu a bura stokrotka Nami szuka swojego domku
Obrazek
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon paź 16, 2006 14:02

Ty mnie chcesz chyba dobic safiori takimi zdjęciami... normalnie do tami to mi się serduszko rwie! taka slicznotka niesamowita...
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Pon paź 16, 2006 16:01

paulinatob pisze:Ty mnie chcesz chyba dobic safiori takimi zdjęciami... normalnie do tami to mi się serduszko rwie! taka slicznotka niesamowita...

ślicznotka phi...Ty wiesz jaki ona ma charakter?!? Normalnie przylepa i czysta słodycz, w pięknym opakowaniu na dodatek 8) :D 8) :D

justin888

Post » Wto paź 17, 2006 8:23

no naprawdę wyjątkowe słodziaki z tych moich kotulek. Aszka jest bardzo ciekawska i odważna tylko w bardzo niepewnych sytuacjach się wycofuje, ale jej dewiza życiowa to "idź do przodu do odważnych świat należy”. Nami to sama słodycz nadal boi się troszkę psa ale nie do przesady :wink: na wszelki wypadek jak pies za blisko to trzeba syknąć :D ale dla ludzi to sama słodycz motor działa bez przerwy przy głaskaniu zaraz brzusio jest na wierzchu.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto paź 17, 2006 10:06

safiori pisze:no naprawdę wyjątkowe słodziaki z tych moich kotulek. Aszka jest bardzo ciekawska i odważna tylko w bardzo niepewnych sytuacjach się wycofuje, ale jej dewiza życiowa to "idź do przodu do odważnych świat należy”. Nami to sama słodycz nadal boi się troszkę psa ale nie do przesady :wink: na wszelki wypadek jak pies za blisko to trzeba syknąć :D ale dla ludzi to sama słodycz motor działa bez przerwy przy głaskaniu zaraz brzusio jest na wierzchu.

Obie dziewuszki robią niesamowite wrażenie- szczególnie jak ułoża się w niepowtarzalną kompozycję w wiklinowym koszu- a zgodnie to robia...raz jedna sie układa i przydeptuje , raz druga.... 8)
Obie do kochania i zjedzenia - wyłącznie :D
A głaskanie ich to czysta przyjemność- człowiek się czuje jakw porcie - takie motorki działają 8) :D

justin888

Post » Wto paź 17, 2006 21:13

Mała Nami już w swoim domu :dance: :balony: :dance2: :dance: :balony: :dance2: :dance: :balony: :dance2:
Ma koleżankę Paris - 7 miesieczną sliczną szylkretkę o niemożliwych oczyskach, która chwilowo jeszcze nie jest zachwycona nową koleżnka... :twisted:
No i Nami chyba będzie wkrótce bardzo rozpieszczoną kocią panienką :D
Wszystkiego naj słodziaku!!!!! I czekamy aż nowy dom sam opisze jak fajnie mieć dwie takie cudowne koty 8)

justin888

Post » Wto paź 17, 2006 22:07

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :balony: :dance2: :dance2: :dance: Tak się cieszę że Nami na już swój domek. Tak jak Justyna pisze malutka będzie mieć koleżanke cudna kotusię. Nami w nowym domku już pokazała jaki z niej miziak kiziak. Wygląda na to że jeden kociak będzie miziasty a drugi troszkę z dystansem. Tak jak to przeważnie w domu bywa :D Ciekawe kto zgadnie które miziakowete a które z dystansem. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

[poprzednia][następna]