kotka z bytomskiej kamienicy cd historii

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 13, 2006 14:58 kotka z bytomskiej kamienicy cd historii

Może pamiętacie mój poprzedni wątek..."ratujcie pomocy?"
Gdzieś zniknął wsród następnych.....a ja chciałam przypomnieć sytuację i opowiedzieć jak to wygląda aktualnie.
Kotka jest zdrowa po sterylce, która mogła się odbyć dzięki pomocy pani Magdy ze schroniska w Tarnowskich Górach. Piękny biało-czarny kociak wciąż czeka na domek! Wkrótce zima, ja zmieniam mieszkanie, teraz ma swój kątek na klatce schodowej w drodze na stryszek... ale ta sytuacja nie może dłużej trwać. W nowym domu nie będę miała na pewno tak wyrozumiałych sąsiadów, zresztą nie mam prawa jako nowy lokator sprowadzić z sobą kota na korytarz... boję się, że zostanie mi odwiezienie jej do schroniska. Taka sutuacja jest dlla mnie bardzo trudna, Romcia nie nadaje się w takie miejsce. Może ktoś się znajdzie kto przygarnie, ja już mam kota i problemem będzie ten drugi , a moja Roxi wciąż nie jest optymistycznie nastawiona do koleżanki.
mysz_77@op.pl
zainteresowanych proszę o kontakt

marcia30

Od: Wto wrz 19, 2006 16:03

Post » Pt paź 13, 2006 18:12

Nie oddawaj jej do schroniska-tam ją od razu uśpią...Daj ogłoszenie do weekendowej Wyborczej, można je wysłać smsem, no i do Życia Bytomskiego też nie zaszkodzi. Powodzenia!
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Nie paź 15, 2006 14:21

Znalazłam Wasz wątek dopiero teraz :)
Nie oddawaj jej do schroniska. :( Koniecznie rozwieście ogłoszenia, więcej i więcej ogłoszeń. + Allegro + Gazeta Wyborcza.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie paź 15, 2006 14:21

Z pewnością zdjęcia kotki pomogły by się zdecydowac niezdecydowanym 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon paź 16, 2006 14:36

Napawdę trudno powiedzieć co stanie się z kotką........ogłoszenia są wszędzie gdzie można było ale 8 miesięcznej kotki to już nikt nie chce....gdyby ktoś chciał zdjątka proszę o kontakt
mysz_77@op.pl

marcia30

Od: Wto wrz 19, 2006 16:03