Sporty pisze:Ja mam wlasnie taka cala butelke i tez mam spryskiwac koty raz w tygodniu.
no to powodzenia! u mojej Borowki napawde wytepil grzyna rewelacyjnie i bezpowrotnie. odpukac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sporty pisze:Ja mam wlasnie taka cala butelke i tez mam spryskiwac koty raz w tygodniu.
Sporty pisze:Tylko jak Ty go stosowałaś? Też spryskując całego kota? A może dodatkowo to wcierałaś?
Bo ja tylko spryskuje, przy czym koty mają grzybice na pyszczku a ja się boję ,że napsikam im do oczu i czuję ,że robię to mało efektywnie
Sporty pisze:Mam jeszcze pytanie: czy Fungiderm moze w jakis sposob zaszkodzic? Na przyklad przy dostaniu sie do noska lub do jamy ustnej?
Sporty pisze:Niestety niePytam bo Cindy ma miedzy noskiem a pyszczkiem duzy plat zmienionej chorobowo skory i boje sie ,ze to mogloby zaszkodzic
zunia pisze:Witam Wszystkich.
Od przeszło tygodnia mam kotka który ma trzy miesiące i ma grzybka na uszach i na tylnej łapce.
Pani weterynarz kazała przecierać chore miejsca płynem o nazwie Imaverol i co trzeci dzień wypsikać tym całego kotka.
Kotek ma na imię Tommy.
Mam jeszcze dwa inne koty jak myślicie czy jak Punię i Tośkę też popsikam co trzeci dzień to jest szansa, że tego nie dostaną.
Wiem że jest to zaraźliwe dla ludzi i mnie ciągle gdzieś swędzi poczym mam wysypkę a jak o tym zapomnę to ona znika, ja mam tak jak się denerwuję.Na wszelki wypadek kupiłam szampon Nizoral i płyn do kąpieli na takie różne świnstwa.Czy są jakieś tabletki dla ludzi bez recepty na to.
Bardzo będe wdzięczna za odpowiedź i przepraszam za błędy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 215 gości