A mnie to się te stópki podobają! Straaaaasznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:A mnie to się te stópki podobają! StraaaaasznieZwłaszcza te drugie!
rambo_ruda pisze:CoToMa pisze:A mnie to się te stópki podobają! StraaaaasznieZwłaszcza te drugie!
CoToMa ty fetyszystko jedna
gattara pisze:Może lepiej surowym mięskiem, miód może nie zadziałać
gattara pisze:Uff.... przebrnęłam przez Wasz wątek, dzieje dokocenia nieziemskie![]()
gattara pisze:Pozdrawiamy serdecznie całą naszą gromadką
CoToMa pisze:rambo_ruda pisze:CoToMa pisze:A mnie to się te stópki podobają! StraaaaasznieZwłaszcza te drugie!
CoToMa ty fetyszystko jedna
![]()
![]()
Moim też ciągle stópki oglądam! Im bardziej kudłate, tym bardziej mnie pociągają!
rambo_ruda pisze:dobrze że z Gdyni jestem bo bym się o niego bała
CoToMa pisze:Faktycznie trochę daleko...może bliżej podobnych poszukam...
gauka1 pisze:CoToMa pisze:Faktycznie trochę daleko...może bliżej podobnych poszukam...
Myślę, że wystarczy ci popatrzeć pod własne nogi...zaraz się jakaś kudłata stópka napatoczy... chyba, że (:twisted:)... twoje koty (jak moja Lolka) mają zwyczaj budzić wkładając ci ożwirkowaną stópkę w usta - rozkosznie się w środku nocy przeciągając... - a, to nawet szukać nie trzeba !!
CoToMa pisze:Kocich stópek u mnie 24, psich - 4, ale żadne nie są tak kłaczaste![]()
Ale może zapuszczą?![]()
![]()
rambo_ruda pisze:ja moje cudo znalazłam na działkachmoże wystarczy się rozejrzeć hihi.
CoToMa- fetyszystka-molestator, pilnie poszukuje kudłatych stópek ku uciesze własnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 31 gości