.: Miot "K" - wszystkie kocinki mają NOWE DOMKI:.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 29, 2006 13:46

w dniu dzisiejszym trzy koteczki jada do nowych domków.Będa to (najparwdopodobniej):
Kiara (czarna z białymi dodatkami) zamieszka w Piekarach Śląskich.
Kuma (bielutka w czarne łatki) oraz Kalka lub Katia (Panstwo chca czarna kotkę, jeszcze nie zdecydowali, która wybiorą) zamieszkaja razem w Rudzie Ślaskiej.
Pozdrowienia śle K@tkowe stadko: Aurika (ON), Axa (mix box) oraz Nescca ("europejka"), no i żółwiczka żółtolica Magnolia :)

K@tk@

Od: Sob lis 05, 2005 12:10

Post » Sob wrz 30, 2006 11:23

Do nowego domku pojechała tylko Kiarka (chyba zostaną przy tym imieniu).Będzie mieszkała z dwójką chłopców i króliczkiem. Państwo zobowiązali się do przeprowadzenia zabiegu sterylizacji. Obiecali być w stałym kontakcie

Natomiast Kuma i czarna koteczka nadal szukaja domu. Zadzwoniła do mnie ich potencjalna Pani ze smutna wiadomościa, ze w dniu dzisiejszym rozbiła samochód ... i nie może w takiej sytuacji zaadoptowac kotek.Tłumaczyła, ze to jest dla nich ogromny problem (to rozbite auto), że w domu panuje okropna atmosfera, ze musza jakoś rozwiązać ten problem itd.W chwili obecnej rezygnują z adopcji kotków

Moja piatka kociatek to żarłoki, nie nadążam z kupowaniem puszczeczek i saszetek , wybrzydzają jesli chodzi o sucheNo i dzienna wymiana żwirku. Siusiaja i produkuja koopki w tempie expresowym.

DOMKI dla kotków- ODEZWIJCIE się !!!
Pozdrowienia śle K@tkowe stadko: Aurika (ON), Axa (mix box) oraz Nescca ("europejka"), no i żółwiczka żółtolica Magnolia :)

K@tk@

Post » Pon paź 02, 2006 22:52

Karla pojechała do nowego domu do Chorzowa Batorego.

K@tk@

Post » Śro paź 11, 2006 18:39

Kolejna kicia idzie do nowego domku. Będzie mieszkala w moim mieście z 12 letnią niepełnosprawną sunią (sunia w ogóle nie wychodzi na dwór). Nowa Pani kotki jest naj, naj. To starsza osoba, ale juz na wstepie zapowiedziała mi, ze bedzie ja sterylizowac i czy wyrażam na to zgode. Powiedziała też, ze to bedzie kotunia domowa i że zakupi jej obrózkę
Bardzo miła i "nowoczesnie" mysląca w sprawie rozmnażania zwierząt PaniDzisiaj zakupi wyprawkę dla kotuni i pod wieczór wpadnie ją odebrać.
Jeszcze nie wybrałam kotki.Chciała jak najmniejsza z miotu, więc wskazałam jej Kalkę. Ale widzę, ze w oko wpadła jej - Korsa

A jednak Korsa, teraz oficjalnie Pelagia, w domku zwana Pelasią została wybrana przez Panią Krystynę.

Teraz tylko trzymamy kciuki za dogadanie się suni i koteczki

K@tk@

Post » Śro paź 11, 2006 18:39

Jutro kolejna kicia pojedzie do nowego domku, zamieszka w Chorzowie. Kolor kotki jeszcze nie został wybrany.Tyle, ze wybór nie jest zbyt duży Została Kuma - biała w czarne łatki oraz Katia i Kalka - dwie czarnulki, z tym, że Kaleczka jest w wersji mini

Natomiast dzisiaj przyjedzie Pani obejrzeć koteczki.Co prawda ona szuka "stalowego" kotka i wie, że wśród moich kocinek takowego nie ma. Nie mniej jednak postanowiła przybyć i chociaż zobaczyc kotunie. Po cichutku licze na to, że któregos zabierze ze sobą

K@tk@

Post » Śro paź 11, 2006 18:40

Jutro kolejna kicia pojedzie do nowego domku, zamieszka w Chorzowie. Kolor kotki jeszcze nie został wybrany.Tyle, ze wybór nie jest zbyt duży Została Kuma - biała w czarne łatki oraz Katia i Kalka - dwie czarnulki, z tym, że Kaleczka jest w wersji mini

Natomiast dzisiaj przyjedzie Pani obejrzeć koteczki.Co prawda ona szuka "stalowego" kotka i wie, że wśród moich kocinek takowego nie ma. Nie mniej jednak postanowiła przybyć i chociaż zobaczyc kotunie. Po cichutku licze na to, że któregos zabierze ze sobą

K@tk@

Post » Czw paź 12, 2006 17:19

Kuma i Katia zarezerwowane...
Kumcia zamieszka w BieszczadachPani poszukuje transportu...
Natomaist Katia zarezerwowana przez Panią, która przyszła wczoraj oglądac kocinki. Czekam na potwierdzenie odbioru koteczki do piątku.

Czyli została Kalka i to ona pojedzie dzisiaj do Chorzowa.Pani nie będzie miała wyboru kociaka, licze na to, że kotunia przypadnie jej do gustu.

Czyli jesli wszystko sprawnie pójdzie, to...liczników kotków wyniesie 0

K@tk@

Post » Czw paź 12, 2006 18:23

Czy ta pani z Bieszczad to aby nie ja? (dzwoniłam wczoraj wieczorem)
Bo jeśli nie, to bardzo smutno mi będzie :cry: Ale jesli to jednak o mnie chodzi, to nie będzie tak źle z tym transportem na wschód- do grudnia siedzę na Śląsku (a dokładniej to w Czeladzi), bo muszę tu magistersa zrobić :roll:
Tylko problem jest taki, że mimo, że to blisko, to nie wiem jak mam po kocinę "się zgłosić". W ogóle nie znam Świętochłowic i do tego nie mam prawa jazdy ani samochodu. Ale może jakoś autobusami da radę? Albo może ktoś jakimś cudem jedzie taką trasą? Bo moi znajomi mają ważniejsze sprawy na głowie ostatnio...
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Czw paź 12, 2006 23:57

Kalka pojechała dzisiaj do nowego domku. Mój najukochańszy szkrabuś...
Jutro kolej na Katię.

Zostanie Kumcia.Hmm i wszystko wskazuje na to, ze to Ty jestes jej potencjalną opiekunką. Z Czeladzi musiałabys dotrzec do Katowic,a stamtąd tramwajem linii "7" do samych Świętochłowic. Odebrałabym Ciebie z przystanku i zaprowadziła do Kumy.

K@tk@

Post » Sob paź 14, 2006 14:21

Kuma jedzie dzisiaj do nowego domku.Zamieszka w moim mieście.

K@tk@

Post » Sob paź 14, 2006 15:15

a co z kotkiem dla eulalii?
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Sob paź 14, 2006 15:18

Ano, nie wyszło nam jakoś :wink: K@tk@ znalazła bliżej domek, a ja też miałam w tym czasie kłopoty z komputerem i nawet nie miałam jak się skontaktować.
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Sob paź 14, 2006 21:59

eulalio, mama całego miotu "K" tez jest biała z czarnymi łatkami (Kumcia jako jedyna odziedziczyła po mamusi umaszczenie), tyle, że to dorosła i dojrzała koteczka. Jest juz po sterylce.Jest kotką zyjącą na wolności.
Będąc przez 2 tygodnie w klinice wszystko pozwoliła przy sobie zrobić, była łagodna i cierpliwa...

Więc jesli nie Kuma, to może...Mamcia Kumci?

K@tk@

[poprzednia]