Ok. 5 m-czny kotek, koloru biało-czarno-brązowego prosi o dom, moze byc tymczasowy. Najprawdopodobniej w czawartek zostanie zabrany do weterynarza, ma problemy z okiem. Ja niestety nie moge sie nim zajcac bo mam juz kota i psa. Na dom czeka jeszcze 3 jego rodzeństwa. Zaznaczam ze kotki sa dzikie ale dadza sie latwo oswoic. Bardzo prosze o pomoc! Bede wdzieczna za kazda! Jestem z Legnicy.
napewno nie dasz rady??
u mnie w domu na tymczasie jest piętnaście kotów plus cztery psy, nie licząc oczywiście własnych zwierząt... Chociaż tymczas...
Martys witaj ,miały byc zdjęcia czyli one już nie takie malutkie ,to ja całkiem odpadam ,mimo że szylkrecia JUż Dymcia chciała sie pobawić oczkami pekinów a ma tylko 3m.
kotek wraz z rodzenstwem mieszka u mnie w piwnicy, ale zbliza sie zima. Niestety nie moge wziazc go do siebie, bo nie mieszkam sama rodzice+brat (sila wyzsza). Dlatego poszukuje dla niego domku.
wrzuc go na ogloszenia
w necie
itd
w wyborczej itd
tutaj ciezko zeby od razu znalazl domke
tu kazdy zakocony do granic mozliwosci no i pokaz jego fotki
to wazne
listy@wroclaw.agora.pl napisz tutaj i napisz ze to BARDZO PILNE a wyborczje telefon do ogloszen jest w necie
niestety nie wiem jaki
ale jak poszukasz to znajdziesz na ich stronie(wyborczej)
i mozesz zadzwonic by podac im ogloszenie
ze to pilne itd!!
tak to adres do wyborczej
ale w necie jest na ich stronie podobno tez nr do gazety
musisz poszuakc u nich na stronie w necie
tylko pisz w miare male ogloszenie-krotkie
bo oni bardzo skrócaja itd
juz wiem ze na pomoc ze strony toz-u nie mam co liczyc, pan powiedzial ze kotki odnosi sie do schroniska a na sterylizacje mamy mojego kociego rodzenstwa nie ma pieniedzy. a z drugiej strony na co jest w naszym kraju? kotek, kotry szuka domu za nic w swiecie nie chce sie dac zlapac w celu udania sie do weta, nie wiem juz co mam robic...
martys
popytaj na kotach tutaj
moze z twoich okolic
ktos ma klatke łapke
i by ci pozyczyl
to dobry spoosb by zlapac kota
bo inaczej ciezko
chyba ze ty dajesz mu jedzonko
a drugi ktos lapie kotka
i do torby-transporterka
ale musza byc 2 osoby
sama tego nie zrobisz
a co z facetem co ci podalam nr
odp ci cos??
nie nic nie odpisal, a nawet jesli kotka beda probowaly zalapac dwie osoby to i tak nic nie pomoze, kiedy tylko sie zblizam ten zaraz hop i chowa sie za gratami w piwnicy a stamtad ja go juz nie wygiane.