wysyłam na pw mój email
umieszczę zdjęcia:) z przyjemniścią
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..
No Boni widze że się rozkręcasz kochani koty które trafią do tej kobiety bedą mieły nieliche szczęście już ja cos wiem na ten temat Boni i TŻ to ludzie o wielgaśnym sercu i nie tylko.... a koty kochają ponad wszystko Kciuki trzymam
dorcia ty jak meteor krazysz po tum internecie. widze ze moc jest z toba.kotka bodzie moje koty i psa.siedzi na kroliczej klatce i w ogole nie ma mysli depresyjnych.podrzuca zabawki,ciagle konsumuje i wydala.zapach jest przy tum powalajacy.
Boni dzięki w imieniu kotki, Mariszy i moim własnym
jesteś aniołem powodzenia
uratowano narazie 2 podplockie koteczki.jedna jest u mnie , 2 umariszy. pozostale 20 marznie, niedojada ,teskni,,poplakuje i marzy o kims na kolejne 25 lat.czy zatrzepotalo mocniej wasze /SERCE/.policzcie wasze koty, moze zmiesci sie jeszcze jeden koteczek?