Mam znajomych którzy chcieli białaska ,mają wielgasnego czarnego,ale oni z internetem na bakier i pewnie woleli by na żywca zobaczyć dotknąć ,pomacać ,zakochac się Spytam ich dziś .ŚŁiczny jest i dziwne że nie ma kolejki
Niech przyjeżdżają, pomacają. Nie wierze, ze odjadą z pustymi rękoma.
Nie ma wiekszego cuda, niż on, naprawdę, a widziałam już wiele kotów . Z czarnym komponuje się idealnie, co można zobczayć na zdjęciach z Afryką
o jaki sliczny kotecek..czemu mieszkam tak daleko..juz sie zakochalam i zaraz bym go porwala ... ...mam beagla dziewczynke ok 2 letnia..Mialam kicie ale w tym roku odeszla za TM byla ze mna 15 lat...i brak mi kici do miziania i kochania i mruczenia...
Ostatnio edytowano Czw paź 05, 2006 11:44 przez jovanna, łącznie edytowano 1 raz
ja go chce!!! tylk nie wiem jak to zrobic bo jestem z Warszawy .. mam kotka jeszcze nie wykastrowanego ( bo lekarza dobrzego znaleźć nie moge) rudego który ma 7 miesiecy i chce b miał towarzystwo .. jest mozliwosc przygriecia jeszcze ?
o kurcze nie zauwazyłam sorki wazie cos .. to ja chetna jestem w stu procentach.. ale jesli bedziesz naprawde chciała to ... nic innego mi nie pozostanie jak sie poddac ..
kurcze ze wczesniej nie wiedziałam o tym forum .. wrrr tak to byłby problemo z głowy ale zobaczymy jak to sie potoczy dalej bede jedynie zazdroscić wrazie czego nowemu włascicielowi