Florida! Taki kot bardzo szybko znajdzie dom, naprawdę, uwierz mi. Musisz tylko zabrać go do domu, jak najprędzej, bo marnie widze jego przyszłośc, jeśłi zyje na ulicy
My tutaj wszyscy zakoceni po pachy.. a nowych tymczasów nie ma...
Kurcze mam 2 pokoje zblokowane na izolatki; a pilnie potrzebuje wysterylizowac kocice, ktora spi pod domem na wycieraczce (jest w ciąży).
Florido - niestety nie mogę pomóc, ale Ty wiesz o tym..
Ta koteczka ma taka uroda że pare dni i już będzie w nowym domku,zaryzykuj jeżeli nie możesz a można ją wziąść i możesz wysłac do Warszawy to jest ktoś kto zabierze ją na pare dni do siebie na tymczas albo na stałe
Takie koty znajdują dmy z miejsca, weźcie ja do domu, prosze i dajce ogłoszenie,z e oddacie kota podobnego do rosyjskiego niebieskiego.
Efekt będzie natychmiastowy.
Ja bym ją wzięła z miejsca na tymczas, bo taki kot na tymczasie to nawet ise nie liczy, ale daleko jestem.
Ja nie mogę Jak tylko uda się zwolnić pokój to musze sterylizowac kocice - bardzo zaawansowanie wygląda. I to jest teraz dla mnie najważniejsze...A kocica garnie się do domu - i bije przez szybe z moimi kotami (a jak sie uda to ciekawskim przez próg "naładuje")
Wątpie czy znajdzie sie tymczas w tej chwili dla Błękitnej....w Częstochowie....
odpisałam na wszystkie PW
nie mogę jej do siebie zabrać!!!!!(ale moge odebrać od dzieci i w piątek na zajęciach zapytać czy mi ktoś ją przechowa... )
rano zadzwonię do dzieciaków postaram się zajrzeć gdzie ją trzymają, moze jest u kogoś w domu - zobaczymy.
w Cz-wie mamy wściekliznę - 3 mies zakazu wypuszczania zwierzyny z domu, dobrze, ze już zaszczepiona chociaż. Pewnie też odrobaczona itd.
Już ktoś sprzedaje takie kociaki na Allegro.
Kociaki 6 tyg.z domieszką białego napisane ,że jeden rodzic rusek a drugi dachowiec.Poniżej wystawione jednolicie ubarwione kotki już ruski i cena odpowiednio wzrosła.Dodam ,że i te kociaki 6 tyg.i te.I ten sam wystaiający.Czyżby 2 kotki zmajstrowały jeden brzuszek? ;0)