Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Pani po kotka nie przyjechała.
Jaaga pisze:Po dzisiejszej wizycie w schronisku jestem bogatsza o dwa kociaki. Czarna kotkę i burego kocurka. Maleńkie, z zaklejonymi ropą oczkami. Już wyglądają dobrze, na razie jedzą chetnie, wrzeszczą w niebogłosy i szukają mamy. Niestety szykują się następne, cały miot domowych kociąt. Po co sterylizować, kiedy można oddac do schroniska i po problemie
. Nie wiem ile ich bedzie, ale nie potrafię skazać ich na śmierć i pewnie zabiorę, jak tylko pojawią się.
Zdjęc nie wklejam, bo nie mam czasu, żeby nauczyć się. Wyciągnełam też kolejne dwa psy, które pojadą do nowych domków dzięki pomocy osób z Dogomanii.
Te małe kociaki są 50 i 51 zwierzaczkiem, jakie są u mnie w tym roku na tymczasie. Tak sobie wczoraj obliczała, bo tyle przewinęło sie tych zwierząt przez mój dom, że az z ciekawości je policzyłam. I wyszła mi taka okrągła liczba.
Jaaga pisze:Mam następne kociaki w domu. Jest to miot czterech maluszków, które muszę karmić butelką. Ktoś zabrał je od matki i oddał do schroniska. Nie mogłam zostawic ich tam i skazać na powolną śmierc z głodu.
Zdjęcia kociąt i informację o nich mam nawet na Dogo, bo liczba kotów w moim domu jest naprawde porazająca. mam do wydania 14 kotów, przebywających u mnie na tymczasie. Domki dla nich są pilnie poszukiwane.
CoToMa pisze:Jaaga pisze:Mam następne kociaki w domu. Jest to miot czterech maluszków, które muszę karmić butelką. Ktoś zabrał je od matki i oddał do schroniska. Nie mogłam zostawic ich tam i skazać na powolną śmierc z głodu.
Zdjęcia kociąt i informację o nich mam nawet na Dogo, bo liczba kotów w moim domu jest naprawde porazająca. mam do wydania 14 kotów, przebywających u mnie na tymczasie. Domki dla nich są pilnie poszukiwane.
Aż 14!
Komu koteczka, komu??? Futerka do wyboru!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 121 gości