piekne małe kotki z katow.Schr-Są u Jaagi-SZUKAMY DOMKÓW

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 29, 2006 22:05

Pani po kotka nie przyjechała :( .

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob wrz 30, 2006 9:26

Jaaga pisze:Pani po kotka nie przyjechała :( .

Może dzisiaj przyjedzie... :ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob wrz 30, 2006 16:42

jak koteczki?
...

CoToMa

Post » Sob wrz 30, 2006 19:52

Pani w sprawie kotka napisała dziś do mnie, ale pewnie już dziś nie przyjedzie. Dopiero teraz przeczytałam jej wiadomość :oops: . Mam nadzieję, że jutro następny maluszek zamieszka z nowa rodziną.
Ostatnio jest sporo chętnych na moje zwierzaki. Dzisiaj do nowego domu w okolice Krakowa pojechała starsza sunia, która była już długo u mnie i nie liczyłam na to, że ktoś się w niej zakocha. A jednak, cuda zdarzają się :D. Jutro z Bielska ma przyjechac Pani po sunię chudzinkę (dzięki pomocy Berni :1luvu: ), którą ostatnio wyciągnęłam ze schroniska. Oby sunia też znalazła swoje nowe miejsce na ziemi.
Wasze kciuki zdziałały cuda :lol: , tylu zwierząt do adopcji w tak krótkim czasie nie wydałam jeszcze nigdy.

Jaaga

Post » Nie paź 01, 2006 17:45

No to kciuki nadal trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I czekamy na kolejne dobre wieści! Takich nigdy za wiele!
...

CoToMa

Post » Nie paź 01, 2006 19:12

Dobre wiadomości są, ale o pieskach. Dzisiaj do nowego domu pojechały obydwie schroniskowe chudzinki. Miała jechać tylko jedna, ale trudno wybierac, którą piękność zabierze sie, a która ma zostać :wink: , więc pojechały obie :lol: . Nową rodzinę znalazła również sunia szczeniaczek. Szczęście trochę odwróciło się chyba od mruczydeł :( , ale jutro może ktoś zapragnie piękną kicię i one też znajda swoich ludzi.

Jaaga

Post » Nie paź 01, 2006 19:17

super wieści. Na mruczydła też się znajdą amatorzy. Trzymamy za to kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
...

CoToMa

Post » Pon paź 02, 2006 11:07

Co u kotuchów?
...

CoToMa

Post » Pon paź 02, 2006 13:54

Po dzisiejszej wizycie w schronisku jestem bogatsza o dwa kociaki. Czarna kotkę i burego kocurka. Maleńkie, z zaklejonymi ropą oczkami. Już wyglądają dobrze, na razie jedzą chetnie, wrzeszczą w niebogłosy i szukają mamy :( . Niestety szykują się następne, cały miot domowych kociąt. Po co sterylizować, kiedy można oddac do schroniska i po problemie :evil: . Nie wiem ile ich bedzie, ale nie potrafię skazać ich na śmierć i pewnie zabiorę, jak tylko pojawią się.
Zdjęc nie wklejam, bo nie mam czasu, żeby nauczyć się. Wyciągnełam też kolejne dwa psy, które pojadą do nowych domków dzięki pomocy osób z Dogomanii.
Te małe kociaki są 50 i 51 zwierzaczkiem, jakie są u mnie w tym roku na tymczasie. Tak sobie wczoraj obliczała, bo tyle przewinęło sie tych zwierząt przez mój dom, że az z ciekawości je policzyłam. I wyszła mi taka okrągła liczba :D .

Jaaga

Post » Pon paź 02, 2006 15:23

Jaaga pisze:Po dzisiejszej wizycie w schronisku jestem bogatsza o dwa kociaki. Czarna kotkę i burego kocurka. Maleńkie, z zaklejonymi ropą oczkami. Już wyglądają dobrze, na razie jedzą chetnie, wrzeszczą w niebogłosy i szukają mamy :( . Niestety szykują się następne, cały miot domowych kociąt. Po co sterylizować, kiedy można oddac do schroniska i po problemie :evil: . Nie wiem ile ich bedzie, ale nie potrafię skazać ich na śmierć i pewnie zabiorę, jak tylko pojawią się.
Zdjęc nie wklejam, bo nie mam czasu, żeby nauczyć się. Wyciągnełam też kolejne dwa psy, które pojadą do nowych domków dzięki pomocy osób z Dogomanii.
Te małe kociaki są 50 i 51 zwierzaczkiem, jakie są u mnie w tym roku na tymczasie. Tak sobie wczoraj obliczała, bo tyle przewinęło sie tych zwierząt przez mój dom, że az z ciekawości je policzyłam. I wyszła mi taka okrągła liczba :D .

Jaaga...jesteś wielka :king:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto paź 03, 2006 15:09

Komu małe, piekne kociątko? :lol: . Wczoraj przyniesione maluszki mają sie dobrze. Trochę jeszcze dokuczają im oczka, ale jest już lepiej. Oprócz oczek nic im nie dolega. Ważne, żeby którys z kociaków przebywających u mnie na tymczasie znalazł dom, bo w schronisku czekają już następne na uratowanie.

Jaaga

Post » Śro paź 04, 2006 10:36

Mam następne kociaki w domu. Jest to miot czterech maluszków, które muszę karmić butelką. Ktoś zabrał je od matki i oddał do schroniska :evil: . Nie mogłam zostawic ich tam i skazać na powolną śmierc z głodu.
Zdjęcia kociąt i informację o nich mam nawet na Dogo, bo liczba kotów w moim domu jest naprawde porazająca :strach: . mam do wydania 14 kotów, przebywających u mnie na tymczasie. Domki dla nich są pilnie poszukiwane.

Jaaga

Post » Śro paź 04, 2006 12:08

Jaaga pisze:Mam następne kociaki w domu. Jest to miot czterech maluszków, które muszę karmić butelką. Ktoś zabrał je od matki i oddał do schroniska :evil: . Nie mogłam zostawic ich tam i skazać na powolną śmierc z głodu.
Zdjęcia kociąt i informację o nich mam nawet na Dogo, bo liczba kotów w moim domu jest naprawde porazająca :strach: . mam do wydania 14 kotów, przebywających u mnie na tymczasie. Domki dla nich są pilnie poszukiwane.

Aż 14! :strach:

Komu koteczka, komu??? Futerka do wyboru!!!
...

CoToMa

Post » Śro paź 04, 2006 14:40

CoToMa pisze:
Jaaga pisze:Mam następne kociaki w domu. Jest to miot czterech maluszków, które muszę karmić butelką. Ktoś zabrał je od matki i oddał do schroniska :evil: . Nie mogłam zostawic ich tam i skazać na powolną śmierc z głodu.

Aż 14! :strach:

Komu koteczka, komu??? Futerka do wyboru!!!

Rozmiary też do wyboru!
...

CoToMa

Post » Śro paź 04, 2006 17:35

Spróbuję wstawić zdjęcia kotów, które sa u mnie.
[IMG]http://img150.imageshack.us/img150/2572/dsc05765sh2.th.jpg[/MG]

Jaaga

[poprzednia][następna]