.:KOTY od Iwony Częstochowa POMOC FINANSOWA potrz. s.3 i 8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 29, 2006 10:47

no choc dobra dusza sie trafila
super
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Pt wrz 29, 2006 19:39

hop!
numer konta już przesłałam na PW :)

Mamy już mały zastrzyk finansowy - dzięki olence (buziaczki i pozdrowienia dla świeżo adoptowanych koteczek - oleńka z rozmachem wkracza na miau ;) ) :*:*:*:* Zdam relację wieczorem po wizycie u Iwony :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Sob wrz 30, 2006 1:53

a jak się czują koteczki ? :wink:

oleczka

Od: Wto wrz 26, 2006 19:37

Post » Sob wrz 30, 2006 9:17

wczoraj nie dałam rady iść do Iwony, dzisiaj do niej dzwoniłam - obudziłam ją :twisted: i niedługo pójdę :)

tylko najpierw wyduszę moje :] za nieprzespaną noc... :P
Obrazek

florida_blue

Post » Sob wrz 30, 2006 15:12

no :)
i byłam :)
(rano, ale dopiero teraz mam okazję napisać)

Iwona bardzo dziękuje Iwonie72 za paczuszkę :) to była dla niej niespodzianka :surprise: :):):)
i oleczce też - kupiłam 2 kg karmy takiej tanszej dla dokarmianych kotów i troszke RC - tylko 400 gram, ale jak bedzie dostawa tych promocyjnych opakowan 400+400 to jeszcze dokupię (zamówiłam 2 opakowania)

(Iwona chyba nie do konca wierzy, że to możliwe, że jednak znalazły się osoby, które tu zajrzały i zdecydowały się pomóc)

obciełam pazurki rozczochrańcowi :> Perełka przezornie się schowała, więc zostawiłam Iwonie cążki - niech sie sama męczy ;)

zostawiłam kupione jedzonko.
Cała banda dostaje nifuroksazyd 3 x dziennie, dorosłe pół tabletki, maluchy cwiartkę. Kuwetki są już znacznie rzadziej odwiedzane, ale biegunka nie minęła całkowicie chociaż nie jest już tak tragicznie jak było.. Mam nadzieję, że teraz przy konkretnej zmianie diety zobaczymy jakieś efekty.

DZIĘKUJEMY !!!!!!:ok:
Obrazek

florida_blue

Post » Sob wrz 30, 2006 17:36

Cieszę się bardzo, że jest już lepiej :ok: :wink:

oleczka

Od: Wto wrz 26, 2006 19:37

Post » Sob wrz 30, 2006 18:23

mała tri ma jakąś ranke na szyi, wylizuje to sobie ciągle... nie waidomo od czego sie to zrobiło, moze stress jakiś... kupiłam rivanol w płynie i tormentiol - bo wczesniej Iwona kupiła oxycord - i obie byłyśmy w aptece... tylko sierotki nie pomyślały, że lek w spray'u psikającym + kot= niepowodzenie w stosowaniu owego leku :] :roll:
Obrazek

florida_blue

Post » Sob wrz 30, 2006 20:20

:)
Ostatnio edytowano Śro lut 20, 2013 23:28 przez joanjoan, łącznie edytowano 1 raz

joanjoan

Od: Sob maja 13, 2006 18:23

Post » Sob wrz 30, 2006 21:15

odpisałam :) tak ciut ciut lepiejk , ale lepiej :)
więc trzymamy kciuki :)
Obrazek

florida_blue

Post » Nie paź 01, 2006 20:53

w górę kociaczki :)

Przyjmujemy rezerwacje na Czarkę i Małego Łobuza - ja juz wyzdrowieją :)
Obrazek

florida_blue

Post » Pon paź 02, 2006 16:48

No udalo się dorwać kompa żeby nie zapeszyć rano kupka czarusi była całkiem jak to nazwać rurkowata a nie plackowata :lol: kuwetki rano czyste kupki stałe choć częste milutek sobie przypomniał, że on lekarstw nie jada walka trwa. Cale opakowanie CK ZEŻARŁY W DWA DNI i polowę tego CKdla maluchów. Chyba jednak potrzeba takiej karmy BO POPRAWA JEST NATYCHMIASTOWA W POŁĄCZENIU Z LEKAMI tylko niestety skąd ją brać. Oczywiście domagały się innyego jedzenia no czasem musialam się ugiąć bo w" miękkim" łykają tabletki. Czarusia ma olbrzymi apetyt dosłownie wyrywa mi z ręki wszystko choć normalnie jest bardzo grzeczna. Zwirek zsikały co miał starczyć na dwa tygodnie w pięć dni to chyba od tych leków bo też dużo piją no w ogóle jest szaleństwo z tym karmieniem sprzątaniem. Gdyby nie ta rana perełki to można powiedzieć, że idzie ku lepszemu. Pazurki nie obcięte :cry: Nie muszę mówić jak bardzo jestem wdzięczna wszystkim co chcą pomóc i pomagają. Bardzo bym chciałabym być w innej sytuacji ale nie jestem. Poprostu oby do Wszystkich wrócilo pomnożone to dobro które dajecie. Wszystko co ofiarujecie przeznaczam dla kotków. Wczoraj był straszny deszcz w Cz-wie mam nadzieję,że moje bezdomniaczki przetrwały..... I żeby udalo mi się znależć dobre domki dla czarusi i kubusia i żeby spółdzielnia nie zamknęła okienek i żeby ......... No pozdrawiam wszystkich bo się rozkleję
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pon paź 02, 2006 16:55

hej
dziczki na pewno znalazly sobie schronienie
bo jeszcze cieplo
a one deszczu nie lubia
wiec pewno bylo dobrze
no i fajnie ze cos lepiej sie ze zdrowiek u twych kotkow
wiadomo niestety ze RC
jest super
tylko te ceny....
zycze zdrowka
i powodzenia w adopcjach
i mysle ze bedzie oki
ludziki nie dadza zginac kotkom ;)
pozdr Miśka,Łezka, Momuś i 2 kotecki działkowe ;)
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Pon paź 02, 2006 21:06

w takim razie ciotke florida, tyran okrutny i brutal i wogóle :twisted: musi Perełkę odwiedzić... :P Oj ciotka Iwona i to jej miekkie serce :P Przecież to dla jej dobra te pazurki - i dla dobra Twojej szyi ciotko :)
Obrazek

florida_blue

Post » Śro paź 04, 2006 16:48

Ratunku te pazury perełki mnie wykończą ratunku kupki dobre leki się skończyły zobaczymy czy poprawa się utrzyma bez leków już muszę kończyć pa
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Śro paź 04, 2006 20:15

..a moze jak
kotki będa jeśc
tylko sucha karme
nawet ta najzwyklesza
to kupki beda oki?
u mojego Momusia
to zadziałalo
Gerekow juz nie daje