Icicle pisze:Oho! Brzuszek jak się patrzy i centkowany pięknie. Czy to polski brzuszek, jak pisałaś w wątku dla złych snobów?
Brzuszek Polski do szpiku kosci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Icicle pisze:Oho! Brzuszek jak się patrzy i centkowany pięknie. Czy to polski brzuszek, jak pisałaś w wątku dla złych snobów?
Chilli pisze:Kocie zowie sie Zamis, z hodowli Nitida, a strone maja nieaktualizowana... wiec popatrzec sobie nie mozna - trzeba na zywca - co mi bardzo odpowiadalo...spedzilam tam kolo 8 superasnych godzin - patrzac na brzuszki, nozki i wszystko inne w cetki, rozmawiajac i zazdroszczac... ciezki byl wybor... najchetniej wyszlabym z kilkoma kotami. Ale musialabym pozegnac sie wtedy z TZ
Icicle pisze:
Pójdę i popatrzę. Ja zasadniczo wolę bardziej TŻtów niż koty, dlatego mamy tylko dwa koty, choć trzy to liczba doskonała podobno w wielu kulturach. Natomiast na drugiego TŻ TŻ by się nie zgodził
Chilli pisze:(...) Ale musialabym pozegnac sie wtedy z TZ
Fri pisze:
Bye-Bye, Teżecie zły...![]()
ech, ja chciałabym zakocić TŻ-ta, ale on twardy jest jak Arni S. "a po co? przecież ma twojego?"
Chilli pisze:Jest jeden problem - Chilli jest skoczny jak hipopotamek, a okno w kuchni wysoko. Bedzie jeszcze biedny TZ musial go tam wsadzac i zdejmowac![]()
Juz lepiej ten stoleczek... Albo poleczka.
Chilli pisze:Kocie zowie sie Zamis, z hodowli Nitida, a strone maja nieaktualizowana... wiec popatrzec sobie nie mozna - trzeba na zywca - co mi bardzo odpowiadalo...spedzilam tam kolo 8 superasnych godzin - patrzac na brzuszki, nozki i wszystko inne w cetki, rozmawiajac i zazdroszczac... ciezki byl wybor... najchetniej wyszlabym z kilkoma kotami. Ale musialabym pozegnac sie wtedy z TZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości