Torunskie Pierniczki, Ptyś i Balbinka w swoich domkach.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro wrz 27, 2006 12:56

:lol:
czyżbyście z TŻ-tem mieli syndrom pustego gniazda?

tyle dobrego zrobiłaś dla pierniczków, dzięki Tobie miały "szczęśliwe, bezpieczne, najedzone dzieciństwo" i znalazły dobre domki, ochłoń może a jak się trafi jakaś na przykład kremówka wadowicka, albo eklerek poznański to tymczasuj... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro wrz 27, 2006 13:03

Kochana dorciu,jakze się cieszę,ze obydwa maluchy szybko znalazły kochające domki(a tak się martwiłaś).Co do twojego smutku i tęsknoty to wcale Ci się nie dziwię-jakbym miała teraz oddać Gandalfa to bym oszalała!!!Ale mam dla Ciebie receptę na te gorzkie żale-mnóstwo małych kociaków teraz szuka domu tyczasowego :twisted: .Sprawdziłaś się raz to czemu by drugi raz nie spróbować???Buziaczek dla Ciebie :D
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Śro wrz 27, 2006 13:05

sorrki ...jakos mi umknal ten jeden dzien.....spokojnie...balbinka nie jest glodna...pieknie wszystko zajada, mleczko hlipie....szaleje po calym mieszkaniu, urzadza gonitwy.........bardzo jej sie spodobala moja reka....ciagle gryzie..z rozbiegu rzuca sie na nia , kladzie sie i sobie gryzie ;P teraz spi obok...dzis sie zlitowala nade mna, obudzila mnie dopiero o 10...wczoraj o 9 juz budzila :/ az usnelysmy we dwie przytulone, ja to mialam prawo byc nie wyspana , ale ona ;P wszystkie katy juz jej...znalazla sobie swoj ulubiony fotel i an nim spi...w koszyczku bywa czasem ale stosunkowo niewiele....i nawet nie musze jej namawiac na jedzonko...pieknie zajada.....a ile wczoraj kurczaczka zjadla!!!! jeszcze troche to taaaaaaaaaki bedzie z niej grubas...a jak spi to taka rozkoszna...a pytanko mam dorciu...napisz mi jakie ona miala szczepienia i co z nia bylo robione.... byla odrobaczana?...mialam zapytac jak pojechalam, i zapomnialam :/...sorrki za brak skladu i ladu w mojej wypowiedzi....tyle informacji do przekazania i wszystko chce sie na raz powiedziec :)

kkarolina-84

Od: Pon kwi 24, 2006 23:08

Post » Śro wrz 27, 2006 13:12

Karolinka ,kicia była odrobaczana dwukrotnie ,a szczepienie miałobyć dopiero pod koniec tego tydodnia lub na początku przyszłego,zapomniałas ?rozmawiałyśmy o tym :lol: najwazniejsze że je i jest ok. mleczko to aż siorbie jakby chciała je wessać :lol: no z tymspaniem to faaajnie przy nich było :evil: :wink: wszyscy spali tylko nie ja :lol: a jak została sama to się mną zabawiała. Karolinko dziękuje ci za dobry ,troskliwy domek dla balbinki.Mizianko odemnie prosze.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 27, 2006 13:17

Nie zauważyłaś mojego postu :cry:
Obrazek

Miciułka

Post » Śro wrz 27, 2006 14:24

Miciułka ,zauważyłam tylko gad mnie przegnał od kompa :cry: przepraszam ,tera złaskawie dał mi chwilke :wink: Bałam sie bardzo ,bo naprawde,ja nie mam dobrego doświadczenia ,zobacz Kota jest pikna nikt jej nie chciał (ja tak) Polatucha w typie miakuna ,cudo ,też nikt tylk ja :lol: a teraz każdy pyta z kąd mam takie cuda -z piwnicy :lol: P.Dorotka co wzieła Ptysiolka zachwycona była i pyta to gdzie taka piwnica im sie nigdy taki nie trafił a syn marzy o ....Internet kradnie czas ale łączy ludzi :lol: amoże powinnam napisac kociarzy :wink: Myśle o ... ale znów sie boje ,pokocham i to samo a może bedzie łatwiej... :cry: Tylko że ja moge malunie ,zdrowunie i niezadługo ,bo gabaryty mego królestwa nie pozwalaja na długie trzymanie :cry: :cry: a cos masz na oku??Jak Gandalf? cudny pewnie jest :lol: oj ty ciotko niedobroto a gdzie zdjęcia :twisted: :wink: Karolina ona potrafiła obskoczyć noge na dwa razy ,a jak jadła jeszcze tylko pierś to miały pierś na dzień :lol: małe kochane żarłoki :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 27, 2006 14:27

Nic się nie martw Dorciu,znajdę Ci jakieś cudeńko,malutkie potrzebujące tymczasu :wink:
Obrazek

Miciułka

Post » Śro wrz 27, 2006 14:32

Dorcia,Dorcia coś nas tu oszukujesz :wink: .Czytam sobie wątek o poznańskich puchaczach,a tam info,ze maleństwa do Ciebie na tymczas mają jechać 8O .O co chodzi????
Obrazek

Miciułka

Post » Śro wrz 27, 2006 15:04

nio :oops: nie oszukuje ,było na gwałt,a już mają domki :lol: z czego sie ogromnie ciesze bo nie ma to jak domek już NA DOBRE I NA ZłE no nie :?: Teraz dostałam wiadomość że w Wawie coś szuka domku ,ale troszke obsmarkane :cry: czekam na dalsze informacje, a ty czyżbyś miała coś dla mnie :?: :lol: Ja troszke sprzedaje te koty ładne są to co mam sobie żałować za każdego wziełam po całej ZłOTóWCE :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 27, 2006 15:07

:twisted: a to się już dorobiłaś na tych kotach nieźle... Trzeba Cię zlustrować!!! :twisted: :lol:
Gina,
Ariel & AKSAmitka a Iwan & Lion... [*]

wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=50579

Gina S.

Od: Śro lis 09, 2005 18:21

Post » Śro wrz 27, 2006 15:09

Fri :lol: my mamy syndrom zostanie dziadkami :lol: nie to żebym nie chciał a,ależ skąd ,tyle że moja latorosl ma dopiero 15lat i jak sie zakochał to było MAMO ,NIC SIE NIE MARTW ,MY DOPIERO ZACZNIEMY PO 18 -STCE 8O A TERAZ PYTA CO BYM ZROBIłA GDYBY DZIDZIA BYłA :?: 8O no utne mu :evil: :wink: TŻ ma swoją prace , wraca na noc ,a ja biedny robaczek kura domowa :cry: jestem dobra kura jaj nie znosze tylk zwierzątka :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 27, 2006 15:10

dorciu, a wiesz, ze u nas na straowce biega 5 maluchow miedzy kamienicami? i w tym miocie sa podobno 2 takie same pierniczki jak mialas 8O calu rudulek i tricolorka, ktora podobno ma pol glowy czarnej, pol rudej 8O
Dzis jade zobaczyc, jakies fotki chciaz zrobic bo u nas w Toruniu starowka to jedna z najkoszmarniejszych dzielnic jesli chodzi o koty :(
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Śro wrz 27, 2006 15:29

Liduś wiesz do kogo pisać z takimi sprawami,nasza kochana Dorcia uwielbia turuńskie kocięta :lol: !!!
Obrazek

Miciułka

Post » Śro wrz 27, 2006 15:54

No nie przecze uwielbiam Torunskie Pierniczki :lol: kiedyś leżałam w szpitalu( męczyła mnie astma) a obok mnie babka z torunia i córcia przywoziła jej pierniczki ,takie prawdziwe torunskie,pychota. :lol: Narazie dziwczyny czekam na decyzje z tąd ,z wawy :lol: ale pamiętacie ,tycie ,nóżki jeszcze na ixa :lol: to moge się zastanowić ale starsze :cry: nadia już ma dziabnięte oko :cry: Róbta zdjęcia :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 27, 2006 16:00

no to pewnie za jakiś czas otrzymasz dostawę Toruńskich Katarzynek, albo Wafelków Teatralnych :twisted: :twisted: :twisted: bo szczęśliwą łapkę dla wyrobów pierniczych masz jak nikt - no i nikt tak jak Ty nie zasmakował tak w toruńskiej słodyczy... :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio edytowano Czw wrz 28, 2006 11:24 przez Fri, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

[poprzednia][następna]