Torunskie Pierniczki, Ptyś i Balbinka w swoich domkach.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon wrz 25, 2006 21:24

nie placz :) wlasnie mne podrapala :/ wspina sie juz na fotel zeby na kolana sie wgramolic..... wlazi i zasypia :).......wymiziana i wycmokana :)

kkarolina-84

Od: Pon kwi 24, 2006 23:08

Post » Pon wrz 25, 2006 22:18

Karlinko :1luvu: dziękuje ci bardzo ,bardzo :lol: Balbinka ma już swój cudowny dom ,a ja głupia jestem bardzo emocjonalna ,a ona to takie moje złotko :lol: Jak z kuwetkowaniem :?: a z jedzeniem :?: Pisz . Ptysiek też szczęśliwy ,kocha i jest kochany,właśnie miałam telefon ,same ochy i achy i wiecie usłyszałam że PTYSIO JEST WSPANIALE WYCHOWANY :lol: I WYPIESZCZONY I MIZIASTY że nie wszystkie kotki itd . itp. Ucieszyłam się i zrobiło mi sie bardzo milo i ciepło :lol: :oops: ,narazie ma do dyspozycji jedno piętro ,zaprzyjaznił sie juz z pieskiem i jednym kotkiem :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 26, 2006 2:26

z kuwetkowaniem cacy...szybko znalazla kuwete i pieknie zrobila siusiu :) tak, trzeba ci przyznac ze swietnie wychowana...a pieszczoch niesamowity...usnela mi na kolanach i tulila sie i krecila...a jak wzielam ja na rece to oparla glowke na ramieniu, przytulila do twarzy i spala bidulka...slodka jest niesamowicie...z jedzeniem tez dobrze, choc musialam sie troche natrudzic zeby zechciala cos tknac...ale teraz to juz z gorki....balbinka na wstepie dostala przedpokoj, kuchnie i pokoj....przebiegla szybko wszystko, obejzala i po godzinie grasowala, szalala...jak wrocil brat, zostawil otwarte drzwi do swojego pokoju, myslalam ze bedzie sie bala tam isc bo nieznany teran i wogole...a gdzie tam!!! mig mig mig i balbinka juz poznaje nowy teren :) a jak sie bawi !!! cudo!!!!! wszyscy wpatrzeni w nia jak w obrazek :) robilam cos w kompie, po chwili patrze a jej nie ma...wolam, prosze, szukam..nie ma kota....zaginal.....no ale jka? okna zamkniete, a nawet jesli to przez male dziurki w siatce by sie nei zmiescila....drzwi zamkniete....zapadl sie pod ziemie.....po pol godziny szukania trafiam za firanke a ona spi, nawet oka nie otworzyla....przed chwila sie obudzila i szaleje :) dala mi kilka minut na napisanie czegos dluzszego :) boska jest :) az by sie chcialo tak mocno przytulic i nie puscic....ale chyba nie byloby to dla niej najlepsze :/

kkarolina-84

Od: Pon kwi 24, 2006 23:08

Post » Wto wrz 26, 2006 8:20

Karolina nie tylko jesteś śliczna jak laleczka ale tez kochana :lol: ja dziś ledwo naoczy widze :cry: jakieś takie spuchnięte mi się zrobiły ale pierwsze to zajrzałam do kompa i budze Gada bo z gipsem to on nie taki predki w chodzeniu a do szkoły kawałek.Ciesze sie ,pilnuj tego małego djabełka bo mozna przy niej apopleksji dostać ,wlezie gdzię i szukaj biedny człowieku :lol: no zjedzeniem to troszke spsułam kotki :oops: :wink: a próbowałas chrupaski dac tak jak ci mówiłam :?: nie ma czasu tęsknić ,to dobrze ,a odważna jest naprawde ,nie ma dlaniej rzeczy niemozliwych,takie to kochane Torunskie Pierniczki są :lol: Ptysiulek duzo spokojniejszy :lol: Martwie sie tylko mleczkiem ,gnaj szybko i wez na zas,niech nie braknie i przepraszam za wczoraj :oops: bardzo sie starałam ale nie wyszlo ,mame tez przeproś,Korzysta z koszyczka?Na śniedanko lubiła zjeśc gotowanego kurczaczka :lol: i to cały spodeczek na kolacje tez ,ogólnie je b.często nawet w nocy jak sie mna zabawiala to pojadała :lol: a na klawiaturze tez uwielbia pisać :lol: komputer to dla niej pikuś :lol: W domu cicho i pusto,koty tez troszke osowiałe ,ale nie wszystkie.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 26, 2006 12:04

Nie mam co robić ,tęsknie ,szukam zajęcia,podrzucam tematy ,płaksa jestem :cry: Jest im dobrze ,wiem.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 26, 2006 12:06

adopcja modelowa - błyskawiczna, w dobre serducha, koty idealne... :lol:

tak, tak, rudasy i tri rzeczywiście są na topie, szkoda, że burasom tak po maśle nie idzie, :cry: , ale zobaczycie, przyjdzie taki czas, że po bure i centkowane bda się jeszcze ustawiały kolejki, zapisy wstepne pół roku na przód i w ogółe będą reglamentowane na kartki! :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Wto wrz 26, 2006 12:12

pierniczki miały wielu ukrytych fanów...
Ktoś i tak by je w końcu schrupał :D
Gina,
Ariel & AKSAmitka a Iwan & Lion... [*]

wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=50579

Gina S.

Od: Śro lis 09, 2005 18:21

Post » Wto wrz 26, 2006 12:25

FRI ja tego wam ,nam i wszystkim przepięknym koteczka tego życze z całego serca.B tak naprawde nie ma brzydkich kotów tylko najczęściej ludziom wzrok szwankuje :cry: Ukrytym wielbicielom dziękuje bardzo ,naprawde jak ktoś pisze to mi lżej jest :cry: To mnie pociesza najbardziej że mają dobre ,kochane domki.Informacje na bierząco też są ,ale tak jeszcze je przytulić..... :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 26, 2006 12:44

Dorciu płaczę z Tobą :cry:
Ale też cieszę się że jest im dobrze ,że mają dobre domki,oj na długo zapamiętasz i pozostaną w serduszku te chwile.

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto wrz 26, 2006 15:08

Karolinko tak cichutko prosze odezwij się ,napisz jak niunia. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 26, 2006 20:02

Wieści prosze ,wieści :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 26, 2006 20:08

:lol: dorcia44 nam oszalała... :D
Gina,
Ariel & AKSAmitka a Iwan & Lion... [*]

wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=50579

Gina S.

Od: Śro lis 09, 2005 18:21

Post » Wto wrz 26, 2006 20:22

:oops: wiem ,mam czysta świadomość że jestem p@#$%^&* :oops: i wstyd mi ale no co poradze ...jeszcze pare dni mi dajcie a sie poprawie ,myślałam już klin klinem ,ale to nie jest dobry pomysł.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 26, 2006 21:30

Wyczesałam wszystkie koty i psy ,zrobiłam obiad ,byłam u weta i chciałam zabrac się za bartka to okulach uciekał przedemną :wink: musze coś robić bo zgłupieje :evil: jade jutr na grzyby :evil: :lol: a potem :?: Spac mogłam spokojnie pierwszy raz od 4 tyg. to spac nie moglam , dziewczyny czy jest na forum jakiś lek na głupote :?: :oops: :lol: a chamisko TŻ jeszcze mnie w@#$%^&*( -tak wydałaś kotki a one może tam głodne,ludzie ratunku ,chłop głupszy odemnie :evil: :wink: Wiem że niejedna z was miała podobne problemy tylko nie chcecie do tego się przyznać. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 27, 2006 6:17

tak sobie tylko zajrzałam :cry:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]