Klub Rudzielców & Kocia Dolina :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 24, 2006 20:46

Przepraszam bardzo ale skasowalem przypadkowo maila bo do skrzynki ostatnio dostaje mi sie sam spam i usowam wszystko jak leci. Nie wiem co si stalo z naszym starym kontem dlatego odpisuje z tego.
Niestety w wakacje nas ni bylo bo pracowalismy a od jutra zaczynamy kolejny rok i nie wiem jak bedzie z prowadzeniem klubu. Gdyby ktos mial ochote prowadzic go dalej to bylibysmy wdzieczni chociaz za zastapienie nas przez jakis czas. Pozdrawiamy serdecznie wraz z Madagaskarem :D

jula

Od: Sob wrz 09, 2006 18:22

Post » Pon wrz 25, 2006 0:02

Jako, iż Klub Rudzielców ma swoje miejsce na naszej stronie - pozwolę sobie się wtrącić ... Aniu, bardzo żałuję, że nie odezwałaś się do mnie... Jeśli Klub ma nadal być w stanie "uśpienia" muszę go z naszej strony zlikwidować. Nie chodzi tu o względy kosmetyczne, ale o funkcjonalność strony i o problemy, które w związku z klubem się pojawiają. Pytają mnie ludzie o koty z klubu, które dawno już zostały adoptowane. Stron klubu nie wykasuję, ale je dezaktywuję - jeśli będziesz mogła klub prowadzić dalej - bardzo się ucieszę, jeśli nie - trudno :(
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Pon wrz 25, 2006 9:34

A czy kremóweczkę z rudymi prążkami zapiszecie do klubu
Oto mój Simbo w tej chwili 6,5 miesiąca - 3,5kg żywej wagi
Zdjęcia dziecinne
Obrazek Obrazek
Dorosłe zdjęcia
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
I zdjęcie śmieszne
Obrazek
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon wrz 25, 2006 10:50

GreenEvil pisze:Noprosz 8O , ja bylam swiecie przekonana, ze kot + fretka = zjedzona fretka ;)

Mój Simbo "ogr bojowy", który nie przepuści żadnemu zwierzakowi i wszystkie leje - przy spotkaniach z fderką zmienia się w "tchórzliwego lwa" :D
Za nic na świecie nie pojmuje dlaczego ta mysza okrutna się go nie boi i dlaczego usiłuje się z nim bawić mimo tego że on nie wyraża na to ochoty.
Sytuacja wygląda tak że fredka biega za nim a on ucieka bluzgając pod nosem a przyciśnięty do muru przechodzi do łapoczynów :oops:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro wrz 27, 2006 13:16

moja_tekicia

Od: Pt cze 09, 2006 17:59

Post » Nie paź 01, 2006 0:35

Czy moje dwa rudzielce się załapią do klubu?RUDE RULEZ!!!
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Nie paź 01, 2006 0:36

dronusia pisze:Jako, iż Klub Rudzielców ma swoje miejsce na naszej stronie - pozwolę sobie się wtrącić ... Aniu, bardzo żałuję, że nie odezwałaś się do mnie... Jeśli Klub ma nadal być w stanie "uśpienia" muszę go z naszej strony zlikwidować. Nie chodzi tu o względy kosmetyczne, ale o funkcjonalność strony i o problemy, które w związku z klubem się pojawiają. Pytają mnie ludzie o koty z klubu, które dawno już zostały adoptowane. Stron klubu nie wykasuję, ale je dezaktywuję - jeśli będziesz mogła klub prowadzić dalej - bardzo się ucieszę, jeśli nie - trudno :(
Obrazek
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

[poprzednia]