Kocurek Łaciatek szuka domu - Wrocław

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 24, 2006 15:34 Kocurek Łaciatek szuka domu - Wrocław

Do sąsiadki na osiedlu Muchobór Wielki przybłąkały się dwa małe kotki. Matki brak, więc możliwe, że ktoś je podrzucił. Kocięta podbiły serca domowników, ale dla jednego poszukiwany jest nowy dom. To kochany, ok. 4-miesięczny czarno-biały kocurek. Został odpchlony i odrobaczony. Załatwia się na stertę piasku, więc powinien szybko przyzwyczaić się do kuwety.
Daje się głaskać, brać na ręce i od razu zaczyna mruczeć. Boi się jeszcze nieznanych hałasów, ale w kochającym domu na pewno szybko odzyska zaufanie do świata.

Obrazek

Więcej zdjęć tutaj: http://Agita.fotosik.pl/albumy/59705.html

kontakt do mnie:
mail: astruska@wp.pl
tel. 0 600 343 745
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Czw wrz 28, 2006 16:02

siostra łaciatka ma już zapewniony bezpieczny los, a on jeszcze nie :(
nikomu sie kroweczka nie podoba? bardzo ładnie mruczal mi na rekach, a noce coraz zimniejsze...
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Czw wrz 28, 2006 16:09

Wyślij zdięcie wraz z opisem na mojego maila miciulka@autograf.pl ,a ja postaram się umieścić jak najszybciej info na wrocławskiej stronie www.kocie-zycie.prv.pl .Rozumiem,że kot jest na wolności i chociaż jakiś tymczas by się przydał?Spróbuj też dać ogłoszenia do Wyborczej i do innych portali zwierzęcych.
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Sob wrz 30, 2006 8:23

Dziekuje Miciulka za pomoc, zaraz sie odezwe na maila :) Jeszcze wczesniej skontaktuje sie z sasiadka czy nic sie nie zmienilo.

Edit: Nieaktualne. Udało się znależć dom :)
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita