Kitek - powrót do natury, czyli usiłowanie BARFowania

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 14, 2006 22:28

Yhrvanne dzięki ;)
mam nadzieje, że jutro wkleje jakieś nowe zdjęcia, mam zamiar go podjeść rano, jak będzie zaspany :D
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Sob wrz 16, 2006 19:47

Wczoraj się nie udało, ale dzisiaj tak :D

A... czyje to łapki? ;)

Obrazek

Obrazek
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Sob wrz 16, 2006 20:37

Polowanie? Czemu nie!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ofiara whiskas'owa myszka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

On sie chyba jakiś mniej niebieski zrobił :roll: chyba, że to przez słońce tak wygląda :D

Aniołek_

Post » Śro wrz 20, 2006 17:52

Heh, wszystkie koty mają zeza jak polują:-) Lili ma też taką whiskasową myszkę, ale najbardziej lubi piórka:-)

Zagadka

Od: Wto kwi 25, 2006 17:21

Post » Pt wrz 22, 2006 19:28

Weekendzik się zaczął wiec powklejam później zdjęcia :D bo trochę sie ich uzbierało... a w tygodniu nie mam jak :( Ale nie o tym... ;)

Kitek jest dla mnie 'małym oksymoronem', bo jest kochany i okropny... a tak po za tym, to uważa, że picie czegokolwiek (no oprócz mleka) z miski jest bezsensu :roll: wszędzie musi włożyć swój pyszczek, wszystkiego spróbować i prawie wszystko zamienić w totalny chaos :D Wariacik...

A wczoraj wspiął się na drzewo :twisted: pełna asekuracja, która nie była potrzebna, bo sobie nawet ładnie poradził ;)

Aniołek_

Post » Pt wrz 22, 2006 20:03

Obrazek

Obrazek

:roll:

Aniołek_

Post » Sob wrz 23, 2006 14:13

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Aniołek_

Post » Sob wrz 23, 2006 15:16

Obrazek

A tutaj mały i kochany, echh jak ten czas szybko leci ;)

Obrazek

Aniołek_

Post » Sob wrz 23, 2006 23:05

Kitek jest śliczniusi! Lili też jest nim zachwycona:-) Już widać jak rośnie!

Zagadka

Post » Nie wrz 24, 2006 16:26

Kituś jest super :wink: . Gratuluję futrzaka :!: :P . Wszystko co małe jest pięęęęękneeeeeeeee 8) . Ważne rósł, jadł bawił sie (ale bez przesady) i nie chorował :!: :D .
POZDROWIENIA DLA KITKA I JEGO PANI!!!!
Miau!!! Miaouu!!!
Kotek by mleczka chciał(':catmilk:')

kocinka

Od: Sob wrz 23, 2006 17:22

Post » Nie wrz 24, 2006 22:34

Kocinka bardzo dziękujemy :) I także pozdrawiamy :) Zagadka rosnie, rosnie chyba, az za bardzo i za szybko :D A tak wogole to ja jestem Lili zachwycona :P
Kitulec je bardzo dużo (chyba nawet za dużo) ale jak na razie brzuszek mu się nie włóczy ;) biega jak szalony, a później się kładzie, domaga głaskania i usypia... ot taki kot z niego :D
A teraz zdjęcia, następne prawdopodobnie za tydzień, chyba że uda mi się wczesniej wejść i zamieścić coś ;)

Taaaak...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Aniołek_

Post » Wto wrz 26, 2006 20:18

Kitek is 3 months old :D

Obrazek

Aniołek_

Post » Śro wrz 27, 2006 15:00

Cudo....on jest miesiąc młodszy od Lili, ona też po zabawie potrafiła usnąć np. na dywanie tak nagle, teraz już jest bardziej wytrzymała i też jej się charakterek wyrobił. Krzyczy, żeby jej dać jeść, potrafi wejść na okno od strony balkonu, żeby zaglądać do kuchni. Jak kuwetka brudna, to tez apeluje. Przynosi mysz w zębach..Ale mam wrażenie, że jakby trochę wydoroślała..Szybko ten koci czas leci...A co to za Kitkowy słonik?

Zagadka

Post » Śro wrz 27, 2006 15:03

Hehe :D teoretycznie to mój słonik... ale on chyba sądzi ze co moje to jego :D ALe tak serio, to on za szybko dorasta 8O teraz to on już taaaaaki potężny jest ;)

Aniołek_

Post » Sob wrz 30, 2006 12:35

Kitkowi zaczynają się robić zielone ślepka 8) na około źrenic, ciekawe czy będzie miał całe zielone czy zielono pomarańczowe. Kurcze ciekawe czy od tatusia takie białe ma czy od mamusi.
Ale chyba mamusia była niebieska. No nie wiem. ale te zielone oczka są śliczne :D

Kituś był dziś na podwórku, a jest jeszcze rosa i sie cały zmoczył, oczywiście naa swoje nieszczęście ma białe skarpetki i brzuszek (tatusiowe :P ) z tego też względu zrobił się czarny :D na co mama która jakoś zbytnio nie przepada za kotami wzieła go na ręce (nowość) i do umywalki, wykąpała go. Załanaczam zdjęcia z tej toalaty :P niestety nie najlepszej jakości.

Obrazek

kituś w ręczniku (już u siostry) suszy się :D widać nawet jego zielone oczka.
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 30, 2006 14:03 przez Aniołek_, łącznie edytowano 3 razy

Aniołek_

[poprzednia][następna]