Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 18, 2006 23:56

Dzisiaj ciocia pixie mówi ślicznej Koteczce tylko DOBRANOC :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto wrz 19, 2006 1:01

Czekoladowych snuff wszystkim Ciociom życzą: Czekoladowa Panienka, Krokodyle i Tygrysy :wink:

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Wto wrz 19, 2006 7:29

Czekunia Słoneczko ciocia już jest :lol: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Strasznie i nieprzeciętnie Cię miziam Słoneczko, a i przekaż Agnes żeby wymiaziała ode mnie Krokodyle i Tygrysy, luuubię takie dzikie zwierzęta :lol: ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro wrz 20, 2006 0:34

Czekuni, Krokodylom i Tygrysom i innym cioteczkom ciocia pixie...mówi dobranoc :D :1luvu:

Czekuniu, powiedz Krokodylom i Tygrysom i sama też: trzymajcie łapki za Silvera :ok: :ok: :ok:
No, niech mu się uda...................
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro wrz 20, 2006 0:46

Czekuniu, powiedz Krokodylom i Tygrysom i sama też: trzymajcie łapki za Silvera :ok: :ok: :ok:
No, niech mu się uda...................

Czekuniu, Twoje łapki, pazurki czy co tam innego naprawdę pomagają (dziś z drugiego egzaminu dostałam piątkę :) ), trzymaj z całej siły za biedaka :( ...
a Wy dziewczyny, jesteście niezwykłe: tyle nieszczęść ratujecie, tyle wkładacie w to serca... podziwiam :1luvu:

[/i]
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro wrz 20, 2006 7:34

Czekunia za Ciebie jak zwykle :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i za Silverka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Agnes :king: :king: :king: Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Śro wrz 20, 2006 11:58

Czekuniu, Krokodyle i Tygrysy: łapki i pazurki trzymamy????

Buziaczki od cioci pixie! Czekuniu, zapytaj Agnes, czy jest jeszcze jedzonko dla Ciebie...

Wielbładziu! :balony: Gratuluję! Łapki Czekuni maja cudowną moc...

Kujon... :D :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro wrz 20, 2006 23:42

Odwiedziłam dzis Agnes, Krokodyle i Czekoladke :-)
Chyba mnie poznała bo długo leżała przytulona na kolanach, cichutko powarkując jak się w poblizu jakis inny amator czułości pokazał.
Ma śliczne jedwabiste futerko, nabrała ciałka :P , taki kochany pączuszek.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Czw wrz 21, 2006 1:45

:) :) :) - strrrasznie się cieszę, że jest już śliczną kocią panienką i nikt by nie poznał, ile przeszła... a z tym jedwabistym futerkiem to jest szczęściarą :wink: : bo moje, mimo że jedzą dobrej jakości karmy, nie wszystkie mają :( ... Tadzia ma dosyć szorstką, chociaż błyszczącą, Bimbunia też i do tego znów zaczęła na potęgę obłazić :(
Królewno, proszę trzymaj dalej pazurki, żeby wszystkie kundelkowe Nieszczęścia miały tyle farta co Ty... i bądź grzeczna dla cioci A., dzięki niej inne biedaki tak jak Ty dostają szanse na nowe, lepsze życie...
dobranoc :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 21, 2006 7:28

Czekunia mój Jedwabisty Pączusiu :D :1luvu: widzisz ile ciocia Agnes dla Ciebie zrobiła, teraz Ty musisz się odwdzięczyć, podłogę czasem umyj, albo okna :wink: .
I tak profilaktycznie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: oraz mnóstwo czułości Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Czw wrz 21, 2006 8:01

Nie wiem które Ciocie mają na imię Ciocia Natalia i Ciocia Kasia, bo znam tylko nicki, ale bardzo dziękuję tym Ciociom za pieniążki na jedzonko :catmilk: :aniolek:
Agnes mi powiedziała, że Ciocie uszczknęły trochę ze swojej pensji, to znaczy, że mnie bardzo kochają :D I że mi za to kupi coś pysznego :!:
Ale dodała, że jeszcze za to krewkę zbadamy :crying:
Wczoraj nic nie pisaliśmy, bo mielismy gości: była Ciocia Gunia i mogłam sie wreszcie spokojnie i bezpiecznie wyspać na jej kolankach, bo wiem, że ona mnie obroni przed tymi Krokodylami.
A potem mieliśmy powódź w łazience, bo któryś Krokodyl odkręcił kurek dawniej doprowadzający wode do pralki. Fajnie było :lol:
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw wrz 21, 2006 10:18

No proszę jakie porządne kotki, chciały Cioci Agnes podłogę umyć :lol:
Mam nadzieję, że Ciocia doceniła Wasze starania i dała Wam jakieś smakołyki do jedzenia lub nagrodziła dodatkową porcją mizianek :lol:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Pt wrz 22, 2006 2:03

oj Krokodyle drogie :roll: :roll: :roll: dobrze, że Ciocia była w domu... bo czy Wy aby na pewno wszystkie potraficie pływać :wink: ? i dlaczego nasza Gwiazdka ciągle się Was boi: sama strachliwa taka czy Wy takie grrrroźne :twisted: ?
Czekusiu, Kasia to ja, nie zapomnisz :wink: ? wolałabym mieć jakieś oryginalniejsze imię, a tu taka pospolita Katarzyna Anna :? dobrze, że chociaż trzecie sama wybierałam i mam Agnieszka; ale teraz i tak wybrałabym Tamarę albo Zuzannę szkoda, że u mnie constans tak marnie, że Dranie non stop chorują, a pracy chwilowo brak z racji początku roku... jak gdzieś mnie zechcą, znów prześlę dla Ciebie (i dla Silverka!) co będę mogła...
dobranoc ślicznotko :1luvu:

że też ja bez Czeko ani dnia nie wytrzymam :wink: :!:

Wielbłądzio

Post » Pt wrz 22, 2006 7:37

U nas znowu szpital :( ale o tobie Czekunia nigdy nie zapominam. Jak się dzisiaj ma nasz Pączuś?
Małe profilaktyczne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :D .
Obrazek

gattara

Post » Pt wrz 22, 2006 11:15

Wielbłądzio pisze:oj Krokodyle drogie :roll: :roll: :roll: dobrze, że Ciocia była w domu... bo czy Wy aby na pewno wszystkie potraficie pływać :wink: ? i dlaczego nasza Gwiazdka ciągle się Was boi: sama strachliwa taka czy Wy takie grrrroźne :twisted: ?
Czekusiu, Kasia to ja, nie zapomnisz :wink: ?[

Tak sobie myślałam, że to Ty :D :1luvu: Tylko powiedz agnes. że te pieniążki nie były na krewkę, pliiiiiiiiiiz :roll:

Tych Krokodyli to się tak bardzo nie boję, tylko oni, szczególnie to małe półdiablę, ciągle chcą sie bawić, ganiać i tarmosić. A ja tak nie bardzo mogę.
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]