» Pon wrz 18, 2006 13:25
Witajcie,
bardzo przepraszam, że nie odpisywałam tak długo, ale byłam kilka dni bez dostępu do internetu. Bardzo chętnie zamieściłabym zdjęcia kotki na forum, ale niestety nie bardzo wiem jak to zrobić, jeśli ktoś byłby w stanie mi to wytłumaczyć to chętnie wstawię zdjęcia kotki, aby wszyscy mogli ją obejżeć. Co do sprzedawcy to powiem szczerze, że z jednej strony nie powinien w ten sposób przechowwać kotów, ale ostatnio spojżałam na to z innej strony, w końcu gdyby On nie wziął mojej kotki do swojego sklepu, pewnie nikt by jej nie przygarnął, a być może skazana byłaby na utopienie albo na schronisko?. A w schronisku jak każdy wie koty bardzo szybko umierają i są przechowywane w takich samych jak nie gorszych warunkach:( . W sklepie tego człowieka przynajmniej ktoś zwróci na koty uwagę i szybciej znajdą dom niż w schronisku. Ja postanowiłam, że mu pomogę, jeśli pozwoli zrobię zdjęcia kotów, które ma i dam ogłoszenie w internecie, zawsze kotki szybciej znajdą domek. Boję się, że jeśli zaczniemy temu człowiekowi robić dym, przestanie pomagać tym kotom i skończą one gorzej niż u Niego w klatce...dajmy im szanse na znalezienie domu..Pozdrawiam!