pomóżcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 20, 2006 11:43 pomóżcie

przyplątała się niewiadomo skąd mała jak na swój wiek( 8 mcy) ufna i kohana kotka w czarno białe łatki. ma ksywkę krówka. narazie mieszka w bytomskiej kamienicy na korytarzu, gdzie ma jedzonko, kuwetkę i domek. jednak to długo nie może trwać. bylam z nia u weterynarza, możliwe że ma przeziębiony pęcherz, ale już zdrowieje, widać że ma wiele radości w sobie. ja mam juz jednego kota i bardzo chcialabym drugiego ale zwyczajnie nie stać mnie na trzymanie drugiego zwierzaka. ie wiem co robić liczę na czyjeś dobre serce...może kto ma duży dom z ogrodem ...tylko proszę żeby mogla spać na korytzrzu bo to bardzo udomowiony kotek, łasi się do każdego człowieka...pomimo tego, że przecież musiała kiedyś od kogoś zaznać mnóstwa krzywd

marcia30

Od: Wto wrz 19, 2006 16:03

Post » Śro wrz 20, 2006 12:19

Trzymam kciuki za kocinkę... A możesz wstawić jakieś jej zdjęcia? Coś więcej o niej napisać?

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Śro wrz 20, 2006 13:19

marciu, wiem że szukasz pomocy wszelkimi możliwymi sposobami, ale mnożenie wątków na ten sam temat nic nie da. Założyłaś już dla kotki jeden watek - pisz w tamtym. Masz w pierwszym poście możliwość edycji tytułu, jesli będziesz chciała to zrobić.
Poza tym - trzymam kciuki za kotkę! Skoro nie możesz jej przygarnąć to zrób zdjęcia, ogłoszenia i szukaj gdzie się da.
Pozdrawiam ciepło.
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Śro wrz 20, 2006 19:44

przepraszam z tymi watkami.ale co moge to robie;)
napisałam najpierw na forum koty ale później zorientowałam się, że na kociarni są ogłoszenia i może większa szansa.
zdjątka gdy ktoś będzie zainteresowany wyślę na telefon, nie potrafię ich tutaj wyświetlić tzn nie mam takiej możliwości
przepraszam

marcia30

Post » Czw wrz 21, 2006 17:02

czekam dalej na jakąś dobrą duszę

marcia30

Post » Czw wrz 21, 2006 17:14

marcia30 pisze:zdjątka gdy ktoś będzie zainteresowany wyślę na telefon, nie potrafię ich tutaj wyświetlić tzn nie mam takiej możliwości
przepraszam

Jeśli nie umiesz wstawić zdjęcia na forum to wyślij mi na maila agnieszka079@tlen.pl , ja wstawię.

Marla

Od: Pon paź 10, 2005 17:26

Post » Czw wrz 21, 2006 17:29

Witaj Marcia, dublowanie wątków przynosi więcej problemów niż korzyści i tworzy niepotrzebne zamieszanie, jeden więc trzeba zamknąć.
Zostawiam Ci wątek na Kotach bo jest dłuższy od tego i proponuję tam kontynuowac dyskusję.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=49713

Jeśli chodzi o zdjęcia i wszelkie techniczne aspekty korzystania z forum zapraszam na Forum Techniczne oraz do przeczytania naszego regulaminu (dostępny w FAQ, link na górze strony).

Jeśli zaś chodzi o kota - jeśli rzeczywiście nie zdecydujesz się go zatrzymać przyślij nam ogłoszenie na jego temat na stronę adopcyjną, link równiez na górze strony (Adopcje), to przyspieszy szukanie domku :)

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46