Cuda się zdarzają - znaleziona po 2 miesiącach!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 19, 2006 13:52

Marian pisze:skoczyła lub spadła z dalkonu, z drugiego piętra. już teraz będziemy ostrożniejsi.
a co do sterylki to już od razu wczoraj się pytaliśmy. musimy odzekać z dwa miesiące aż dojdzie do siebie, nabierze ciałka, bo jest chudziną ( jutro postaram się przynieść zdjęcia) najlepiej żeby w tym czasie dostała rui i wtedy zaraz po jej zakończeniu na zabieg, ale jeżeli nawet nie, to za jakieś właśnie dwa m-ce to zrobimy. na 100%!!!! :cat3:

Ostrożność nie wystarczy, sterylka też nie zapobiegnie skokom z balkonu - osiatkujce balkon.
A sterylkę przyspieszcie, kicia może być w ciąży, aborcyjną lepiej robić w mniej zaawansowej ciąży.
Za dwa miesiące możecie zostać "szczęśliwymi dziadkami" i przyczynić się do powiększenia kocieb biedy ....
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro wrz 20, 2006 9:57

wczoraj, po powrocie z pracy okazało się że Kicia nic a nic nie narozrabiała w domku :) :D
a łasiła się, kręciła między nogami że szok!
rano szykowałam się do pracy na jednej nodze, bo drugą musiałam ją głaskać:lol: :lol:
ciągle jest głodna ale przecież nie mogę dać jej naraz dużo pożywienia bo się rozchoruje, serwuję jej nałe porcje ale często - rano był w końcu qpal więc dziś po południu dostanie już większą porcję.
dziś też czeka nas tabletka na robaczki i kąpiel, bo jak wczoraj kupowałam szampon to pani wet mówiła że po kropelce na pchełki trzeba odczekać dwa dni.
więc dziś w końcu będzie spała w pokoju a nie zamknięta w kuchni!!!! :)

Marian

Od: Śro mar 10, 2004 19:05

Post » Śro wrz 20, 2006 10:16

Dobrze się skończyło. :D
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia]