Kubus juz w domku odkrywa go powoli :) fot.str.8

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 16, 2006 11:25

Trzymamy :D :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Sob wrz 16, 2006 13:01

Kubun zjadl sniadanko, a jakze, kto by sie w koncu na jedzenie boczyl :twisted: Zwlaszcza jak taryfa ulgowa obowiazuje, sniadanko z dostawa do...( a nie, sorki, pod) lozko, i to to pyszne mokre zamiast twardawych chrupek, do ktorych Duze wciaz przyzwyczajac probuja.

Byl juz pierwszy spacerek i ocieranko, Kubuniowi podoba sie tez super smierdzacy szczur z targow, wczoraj az Duza wystraszyl troche jak odktyla, ze mysza cala mokra, wysliniona :wink:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sa dwie Mamy i jedno Slonce/chociaz kazda inaczej kocha/Marta ma podrapane od "zabawy" rece, Ania- mruczacego na kolanach kota.

nan

Od: Śro lis 12, 2003 19:54

Post » Sob wrz 16, 2006 17:19

Cieszę się, Kubusiu pomyslnej aklimatyzacji, podczytuję ten watek od zawsze, ot, sentyment, też mam Kubusia staruszka
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob wrz 16, 2006 18:02

mialam napisac wieczorkiem ale tak sie ciesze z tego cio sie stalo ze nimoglam sie powstrzymac :D kubus juz do mnie podchodzi :D :D :D
powoli poznaje swoj pokoj i caly czas mruczy.... jejciu myslalam ze on za ty lozkiem jeszcze pare dni posiedzi a tu taka niespodzianka, az mi lezka poleciala ze wzruszenia.
na dowod wklejam fotki mam nadzieje ze sie uda
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie wrz 17, 2006 17:42 przez FURCIACZEK, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Kubus, Maniek, Furia i Prezes ;)

FURCIACZEK

Od: Śro wrz 13, 2006 22:06

Post » Sob wrz 16, 2006 18:10

Wiedzialam, wiedzialam, wiedzialam :)
Kubus byl dla mnie na poczatku calkiem obcym kotem, nawet troche myslalam o nim jak o problemie :oops: no bo dosc wiekowy, zwykly, laciaty, plochliwy i niesmialy.
Bardzo szybko odkrylam jednak te jego wielkie, madre oczy i wielkie, kochajace serce. Cale mruczace kocie jestestwo.
I wiedzialam, ze on jest niezwykly, ze on zasluguje na szanse, ze on ja sobie wymruczy.

I udalo sie :) Niesmialy Kubus aklimatyzuje sie lepiej niz niejdeden pewny siebie pieszczoch, bo jest zdeterminowany po prostu.
On juz WIE ze trafil wreszcie do SIEBIE, ze Duza jest Aniolkiem.

Jeszcze musi tylko u psiastych odkryc uskrzydlenie :aniolek:
Sa dwie Mamy i jedno Slonce/chociaz kazda inaczej kocha/Marta ma podrapane od "zabawy" rece, Ania- mruczacego na kolanach kota.

nan

Post » Sob wrz 16, 2006 18:26

Kubuś wygląda, jakby od zawsze był furciaczkowy :D
Integracja przebiegnie na pewno szybko, to mądry kotek, ale na wszelki wypadek kciuki :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Sob wrz 16, 2006 21:34

Jak to dobrze, że oprócz smutnych wiadomości są tu i takie cudowne jak tutaj :1luvu:
Kubuś będzie napewno najlepszym, najwierniejszym przyjacielem. On WIE co zyskał.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob wrz 16, 2006 22:52

cudowne zdjęcia. bardzo się cieszę.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie wrz 17, 2006 15:59

kubus zaczyna mi chyba ufac :) rano gdy tylko weszlam do jego pokoju przyszedl sie sie przywitac. dostal sniadanko, pyszne miesko, jakis czas potem tabletke( niebyl zachwycony ale nie protestowal). niestety jakies 20 min pozniej zwymiotowal :( naszczescie teraz juz jest dobrze.
kubus juz wychodzi ze swojego pokoju, zwiedzil salon i kuchnie. teraz siedzi mi na kolanch i patrzy cio robie :)

narazie niespotka sie z psami, obserwuja sie tylko przez drzwi, kubus nieokazuje strachu, nazwalabym to raczej zainteresowaniem.

teraz obserwuja sie z mankiem, wyczuwam lekkie napiecie...
ale zobaczymy jak to dalej bedzie

wieczorkiem kolejna porcja fotek, tym razem z kuchni i salonu:)
Ostatnio edytowano Nie wrz 17, 2006 17:36 przez FURCIACZEK, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

FURCIACZEK

Post » Nie wrz 17, 2006 16:15

no to czekamy :)

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie wrz 17, 2006 20:07

dzisiejsza sesja zdieciowa :D

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

FURCIACZEK

Post » Nie wrz 17, 2006 23:49

Kubus wyszedl juz ze swojego pokoju, teraz siedzimy cala rodzinka w salonie :D dal sie powachac prezesowi ( sznaucer olbrzym) na duzo mniejsza furje ( cane corso) prychal, a z mankiem sie tylko obserwoja ze znacznej odleglosci.
ObrazekObrazekObrazek

FURCIACZEK

Post » Pon wrz 18, 2006 9:51 Kubuś

No to super wiesci Furciaczku.
Bardzo się cieszę!Kubus Cię już kocha!
Zeby jeszcze pokochał resztę stada.Trzymam kciuki.

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pon wrz 18, 2006 10:31

Boze co ja dzisiaj rano przezylam.... wstaje sobie rano wychodze ze swojego pokoju psy tam zostawilam zeby kubus sie nieprzestraszyl.

patrze kubusia ani widu ani slychu, mysle sobie ze pewnie sie schowal...
szukam go i szukam, zagladam w kazda dziure a jego niema, zaczelam sie denerwowac. okna wszystkie zamkniete niemial jak wyjsc. szukalam go prawie godzine... malo zawalu niedostalam, wydawalo mi sie ze zajzalam juz wszedzie, w kazda szafke za lozka kazdy pokoj, lazienke, kuchnie.... a kubusia niema :crying: Pomyslalam ze moze Prezes go wyniucha, pobiegal chwilke spojazal w gore i zaczal piszczec.... patrze a KUBUS na szafce siedzi jakgdyby nigdy nic...

po tym wszystkim niemusze juz kawy pic :D
ObrazekObrazekObrazek

FURCIACZEK

Post » Pon wrz 18, 2006 11:37

...a Kubus na szafce siedzi jakby nigdy nic i mysli sobie "ale lajza, to przeciez tu jestem... ale w sumie to calkiem zabawne jak ona tak lata i wlosy z glowy rwie..posiedzmy cicho i popatrzmy jak sie sprawa rozwinie...[po jakims czasie, gdy Furciaczek wydal z siebie radosny okrzyk na znak odnalezienia zguby] I co piejesz, srasznie duzo Ci to zajelo, juz mi sie nudzilo bycie zgubionym. Sniadanko poprosze"

Witamy w swiecie kotow :lol:

nan

[poprzednia][następna]