Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 15, 2006 7:50

Czekunia Słoneczko, jaka Ty jesteś opiekuńcza :1luvu: i piękna i mądra i wszystko naj naj.....

Od rana zaciskam, podejrzewam że nawet przez sen, bo mnie rano ręce bolą :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Azorek ma się lepiej, dostał dużą porcję leków odczulających i już nie płacze :)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt wrz 15, 2006 23:31

Czekuniu...żadnych nowych fotek dla cioć...? :(

Poproś Agnes, jak znajdzie chwilkę, żeby pokazała nam Twoją nową fotkę, bo za jakiś czas to już Cię nie poznamy...Urośniesz duuuuuuuuża kto wtedy uwierzy, że to ta sama Czekunia :wink:

Skończyły się wakacje i niestety wszystkie ciotki wpadły (chyba) w wir...

Dobranoc, Słoneczko :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob wrz 16, 2006 0:17

nie dosyć, że piękna i mądra, to jeszcze serduszko ma złote... i takiej wspaniałej koty mogłoby już na tym świecie nie być :( ja bym się chętnie zamieniła: oddam któregoś z Drani i adoptuję Czekusię, dobra? :wink: bo one to może są i piękne i mądre, ale niedobre jak cholera :evil: kleją się do mnie, fakt, ale między sobą się tłuką, a bardzo często nad ranem tratują też mnie i wszystko inne, co znajduje się w zasięgu szalonych harców :roll: :roll: :roll: najchętniej bym im wtedy ogony z d.. powyrywała :evil: :wink:
wakacje wakacjami, niby ja je jeszcze mam, ale zawsze jest co robić :roll: najgorzej, że na naukę brakuje czasu :roll:
Ślicznotko, Ty jesteś ideał kota, wiesz? ale mam nadzieję, że nie popadniesz od tych naszych pochwał w samozachwyt :wink: szkoda, że nie mogę Cię osobiście wygłaszczyć, przesyłam głaski via net i Agnes :wink: dobranoc, Żabciu
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob wrz 16, 2006 0:34

pixie65 pisze:Czekuniu...żadnych nowych fotek dla cioć...? :(

Poproś Agnes, jak znajdzie chwilkę, żeby pokazała nam Twoją nową fotkę, bo za jakiś czas to już Cię nie poznamy...Urośniesz duuuuuuuuża kto wtedy uwierzy, że to ta sama Czekunia :wink:

Skończyły się wakacje i niestety wszystkie ciotki wpadły (chyba) w wir...

Dobranoc, Słoneczko :1luvu:

Oj taaak :!: :lol:
A wir jest głęboki i kręty :!: Nie wyrabiam na zakrętach :roll:

A ta słodka scena to było tylko chwilowe zawieszenie broni :x Juz wszystko wróciło do normy: Czeko na próbę zbliżenia sie któregoś Krokodyla robi się 3 razy większa i ryczy :!: :!: :!:
A zmieniło się tyle, że kiedyś najlepiej się czuła zamknięta w swoim pokoju, a teraz pyskuje jak zamknę drzwi 8)
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Sob wrz 16, 2006 7:32

Co się dziwisz że Słoneczko pyskuje, jakbyś Ty musiała siedzieć zamknięta też byś się denerwowała :wink: . Też chętnie obejrzałabym fotki naszej Królewny, ale skoro jesteś zarobiona to poczekam :cry: :D .
Poranna porcja kciuków na miejscu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekunia może Ty sobie cykniesz fotkę z Agnes :wink: , musisz ciotce trochę pomagać!!
Obrazek

gattara

Post » Sob wrz 16, 2006 19:06

Proszę bardzo :!: :D
Sesja zdjęciowa : "jeden dzień z życia Gwiazdy" specjalnie na życzenia kochanych Cioć:

Najpierw był poranek integracyjny. pogadałam trochę z Marilyn, a potem z Diegusiem. jak się nie wściekają to nawet są fajni.

Obrazek Obrazek Obrazek

Potem słuchaliśmy muzyki i uczyłam się trochę tańczyć walca.

Obrazek Obrazek

Ale szybko się zmęczyłam, bo łapka mnie jeszcze trochę boli, więc się troszkę zdrzemnęłam:

Obrazek Obrazek Obrazek

Pospałam tylko chwilkę, a juz Agnes mnie obudziła i zagoniła do pracy: Musiałam liczyć grzyby, które dzisiaj zebrała :roll: Oj duuuuuużo tego było :!: i jeszcze żeby to się przynajmniej nadawało do jedzenia :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob wrz 16, 2006 20:30

Widzisz Czekunia, co by ciocia Agnes bez Ciebie zrobiła :wink: , sama nie potrafi nawet grzybów policzyć, wszystko na Twojej głowie :roll:
Przepięknie tańczyłaś :1luvu: :1luvu: , nie musisz się uczyć - to od Ciebie powinni uczyć się inni :!:
Obrazek

gattara

Post » Sob wrz 16, 2006 20:41

no taaak, to już i na kursy tańca chodzi dama :wink: a Agnes biedna wszystko na nią wydaje, nie ma co sama jeść i musi sobie grzybów nazbierać :mrgreen: :wink: ojoj, ale co będzie w zimę :wink: , może lepiej wcześniej panience-Królewnie znaleźć bogatego męża i wyprawić ją w wielki świat, skoro już tańczyć jej się zachciewa :wink: bo najpierw walc, za chwilę zechce poloneza, tango i może jeszcze menueta, kursy języków obcych i fortepianu - oj, namąciłyśmy jej w łebku tymi naszymi pieniami... :wink:
Czekusia, ale Ty weź nie przesadzaj z tą królewnowatością, bo Agnes ma jeszcze inne ogoniaste dzieci na utrzymaniu... no chyba, że jesteś samorodnym talentem i tańczysz ze słuchu i kształcić Cię nie potrzeba :wink: :wink: :wink: pewnie że to fajniejsze niż obsługa jakiegoś tam pospolitego kompa, to każdy umie...
za dalszy rozwój talentów wszelakich i za zdrówko oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 16, 2006 23:29

Jooooooooooooooooj....grzyby -mutanty... 8O większe od kota...

Czekuniu, Słonko, a może zamiast tańczyć walce pomogłabyś Agnes na przykład pozmywać, cooooo? Bo faktycznie gwiazdujesz na potęgę :wink: Albo poudzielaj się towarzysko i opiekuńczo, bo jesteś w tym cudowna :1luvu:

ciocia pixie baaaaaaaaaaaaaardzo dziękuje za sesję zdjęciową :flowerkitty:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie wrz 17, 2006 7:32

Czekunia już jestem!!! Profilaktyczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak spała nasza Królewna? Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Nie wrz 17, 2006 20:10

sezon grypowy... nie ma to jak usilne próby nauki przy gorączce :? :(
mam nadzieję, że chociaż Ty Żabciu jesteś zdrowa i czynisz postępy w integrowaniu się z Krokodylami :wink:
buziaki na odległość nie są zaraźliwe, czyli dużo Ci ich przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
no i nie obraź się kochana jeśli jutro nie będę włączać maszyny - bo jakby nie dosyć było nauki i choroby, to jeszcze kawałeczek pracy się trafił :roll:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 18, 2006 7:37

Czekunia to my, ja i moja angina :wink: , ja trzymam kciuki jak zwykle :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:.

Poczęstowała Cię chociaż Agnes tymi grzybami? Liczyć to kazała a zjadła pewnie sama :wink: :lol:
Obrazek

gattara

Post » Pon wrz 18, 2006 8:56

gattara pisze:Czekunia to my, ja i moja angina :wink: , ja trzymam kciuki jak zwykle :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:.

Poczęstowała Cię chociaż Agnes tymi grzybami? Liczyć to kazała a zjadła pewnie sama :wink: :lol:

A jakże :!: :lol:
Czestowałam, namawiałam, ale Czeko nie dowierzała mojej znajomości grzybów i kategorycznie odmówiła.
Za to wczoraj Gwiazda przyjmowała gości :D . Prezentem od Cioci Gagatki nie pogardziła :D
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon wrz 18, 2006 9:33

Bardzo się cieszę, że mogłam wczoraj osobiście wymiziać słodką Czekunię. Czekoladko jesteś :love:

o której Ciociu Agnes skończyłaś obrabianie grzybków, nam zeszło do północy :)

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Pon wrz 18, 2006 20:25

jestem i ja... jak mam się uczyć, to tysiąc innych rzeczy będe robić, byle się nie uczyć :roll: :( a tak naprawdę to od nauki oderwał mnie wyczyn Julka: zalał mi drań telefon na wylot :roll: :roll: :roll: dobrze, że chociaż domowy nie komórkę :? miałam taki za trzydzieści złotych :wink: za komórkę to by już chyba nie żył :twisted: nie wiem, co mu przyszło do tego głupiego łebka, ale czeka mnie następny wydatek :(
widzisz Czekunia, nie każdy kotek jest rozumnym kotkiem... ale dlaczego to mnie się trafił jeden taki jakby mniej i dlaczego się z nim męczę już dwa lata :evil: :wink: ???
normalnie szlag mnie trafił - ale muszę wracać do pańszczyzny, cała nocka przede mną :roll:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]