INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 31, 2006 14:06

Nie wiem po ile centrum Warszawy ma żwirek CBE+, ale w Lublinie w zoologu jest po 36zł 8O , za 25 to mozna najwyżej 5l dostać .

Jeszcze sie nie spotkałam, żeby w prawdziwym zoologu było taniej niz w wirtualnym, w Lublinie jest przeciętnie 5-10zł nadwyżki porównując do internetowych sklepów.

Popieram, dobrze że temat powstał bo tak bym w życiu o Mruczaczy nie wiedziała :D A widze, że sklepik chwalony, z Gosią idzie sie fajnie dogadać, także następne zamówienie robimy w Mruczaczy

DamaKier

Od: Pon gru 26, 2005 23:02

Post » Czw cze 15, 2006 16:33

a we Wrocławiu nie m fajnych sklepów internetowych żeby się mniej płaciło... mogę polecić tylko jeden: http://www.ph-enter.pl/zwierzoland.
bardzo miła pani, odpowiada na mejle szybko, jeżeli czegoś w sklepie nie ma- warto się zapytać, pani odpowiada czy jest możliwość zakupienia i za ile (żeby nie było: na towar którego nie ma w sklepie a który zamawiam też widnieje na fakturze). dostawa: wg cennika PP, na terenie Wrocka dowóz 4 zł za zakupy do 100zł, pow. 100 zł- 2 zł a 200 zł- gratis. sprzedają też na Allegro.
jeżeli chodzi o takie sklepy Wrocław to pustynia niestety, a niby takie duże miasto.
(proszę o umieszczenie linka do sklepu w pierwszym poście :D )
Obrazek
Pusia 14.03.2006, Kizia 01.11.2012, Złociutki 18.03.2022, Karolek 25.09.2022, Misia 09.10.2022 :( moje Słoneczka będziecie zawsze w moim sercu :( Więcej kotów nie będzie.
Gwizdusiowa [*] 16.04.2007 Kacperek cioci :( 14.04.2017 Blondasek cioci 09.2021 :(
Wynajmę mieszkanie we Wrocławiu od września/października 2019-koty mile widziane! kliknij!

zutor

Od: Sob maja 31, 2003 22:55

Post » Sob cze 17, 2006 12:43

Dzis doszlo do mnie zamowienie z Mruczaczy. Jestem BARDZO, BADZO zadowolona! :D Blyskawiczna przesylka, doskonaly kontakt mailowy i "forumowy" z gosiakiem :D No i ta myszka gratis :lol: - Kotuchy od razu sie o nia pobily, a teraz lezy cala zasliniona w kącie :lol: Mysle, ze to nie bedzie nasz ostatni zakup w tym sklepie.. :wink:
Obrazek
Obrazek

Immortality

Od: Sob paź 15, 2005 21:32

Post » Nie cze 25, 2006 9:59

Ja również korzystam najczęściej ze sklepów internetowych.
Kilka razy z animalii i byłam zadowolona, bo ceny niskie i duży asortyment, ale trzeba płacić za przesyłkę :( tzn. za darmo wysyłają jak zamówisz za 300 zł. :roll: Więc jeśli doliczę koszt wysyłki wcale nie wychodzi tak tanio!
Najczęściej zamawiam na spółkę z koleżanką w krakvecie chociaż też zaliczyli 2 wpadki :evil: Raz przysłali zamiast Benka grubego leśnego ten drobnoziarnisty :x a drugim razem zamiast 2 worków żwirku 1, ale po napisaniu do nich dosłali na swój koszt. Raz gdy zamówiłam Purinę 1,5kg i nie mieli to dostałam 4x0,4kg, ale za cenę tej dużej :) czyli z korzyścią dla mnie.
Zamawiamy w krakvecie, bo mają diety wet, a kocur koleżanki jest po operacji i musi być na RC Urinary, chociaż ostatnio kupiła u naszego weta tą karmę o 7 zł. taniej niż w krakvecie :? No i oczywiście wg mnie dużym plusem jest to, że mają niektóre karmy RC 0,4+0,4 kg GRATIS :D

aga_tka

Od: Śro cze 14, 2006 8:01

Post » Pon cze 26, 2006 12:46

i ja po drugim zamówieniu jestem zadowolona z mruczaczy, chociaż nie obyło się bez małej wpadki (za to dzięki e-kontaktowi, błyskawicznie dosłali brakującą puszeczkę :ok: ) i poczta polska trochę zaszalała - pognietli doszczętnie tacki LeChata,
ale ceny są w porządku, 5-dniowy termin dostawy :D i gratisowa myszka czerwona :ryk: kot oszalał, ja mam zapas na 2 miesiące i spokojną głowę :twisted:
w sierpniu będę kompletować kolejne zamówienie... :D
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pon cze 26, 2006 14:26

ja jako gratis dostalam takie dropsiki witaminowe, kot sie na nie rzucil, jakos jak kupuje je w sklepie, to minie troche czasu az raczy je zjesc, a te chyba bardzo swieze i pachnace bo zjadl wszystkie od razu :)
Obrazek

Beatriceee

Od: Śro lut 01, 2006 14:20

Post » Pon cze 26, 2006 15:18

Nie wiem czy sie przyda, ale Niemieckie to:
zooplus
Petshop
Heimtiershop Zaopatrzeni w ANF, Precept i Fridoline - niezle i nieznane w Polsce zarcia
cat-stuff Zabawki, mleko dla kociat, wszystko dla hodowcow i troche weterynaryjnych artykulow

Aha i jeszcze artykuly i karmy weterynaryjne
VETamine

Chilli

Od: Wto mar 08, 2005 15:00

Post » Czw wrz 14, 2006 14:32

Zamierzam skorzystac ze sklepu animalii.
Nawet placac 5 zl za przesylke (mieszkam na drugim koncu Wawy, wiec jadac do nich pewnie bym za benzyne wiecej zaplacila :wink: ), i tak jest kozrystnie. U mnie w sklepie za np puszke mala animody place 3,60,na amimalii 2,79,doliczajac do tego sucha karme i inne i tak sie oplaca :)
Aga__

Post » Czw wrz 14, 2006 18:05

Ja od niedawna zaczęłam kupować w Animalii i jestem bardzo zadowolona. Tanio, bogaty asortyment, można też osobiście odebrać.

-Magdalenka-

Od: Wto cze 27, 2006 12:30

Post » Pt wrz 15, 2006 11:44

A czy ktoś mógłby mi polecić jakieś sklepy wirtualne dla zwierząt w woj. pomorskim? Najchętniej z wszystkim dla zwierząt , czyli nie tylko karmą ale także żwirkami, kuwetkami itp. :)
Będe wdzięczna :D

Aice

Od: Pt sie 25, 2006 15:25

Post » Pt wrz 15, 2006 11:48

www.marketzoologiczny.pl

tu ostatnio kupiłam swoją kuwetę marchioro za bardzo korzystną cenę. Pan miły, dostosował wysyłkę do moim terminów.
Oczywiście w zakupach "codziennych" chyba nadal pozostanę wierna krakvetowi ;)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt wrz 15, 2006 11:50

Aice pisze:A czy ktoś mógłby mi polecić jakieś sklepy wirtualne dla zwierząt w woj. pomorskim? Najchętniej z wszystkim dla zwierząt , czyli nie tylko karmą ale także żwirkami, kuwetkami itp. :)

skoro sklep jest wirtualny i mozesz sobie tylko poogladac zdjecia i przeczytac opisy to dlaczego musi byc w wojewodztwie pomorskim ???
Z Krakowa, Warszawy tez dowioza paczkę ;)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt wrz 15, 2006 12:13

Osobą kupującym duże ilości karmy polecam sklep Karmy do domu. Wybór karm nie jest duży, ale ceny są niskie i przy zakupie powyżej 99zł darmowa wysyłka. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt wrz 15, 2006 12:15

carmella pisze:
Aice pisze:A czy ktoś mógłby mi polecić jakieś sklepy wirtualne dla zwierząt w woj. pomorskim? Najchętniej z wszystkim dla zwierząt , czyli nie tylko karmą ale także żwirkami, kuwetkami itp. :)

skoro sklep jest wirtualny i mozesz sobie tylko poogladac zdjecia i przeczytac opisy to dlaczego musi byc w wojewodztwie pomorskim ???
Z Krakowa, Warszawy tez dowioza paczkę ;)

Tak wiem :) ale czasem jest możliwość własnego odbioru towaru i wychodzi taniej niż przesyłka, jeśli mogę odebrać na miejscu ;)

Aice

Od: Pt sie 25, 2006 15:25

Post » Pt wrz 15, 2006 12:31

Ja dotychczas kupowałam kilka razy z "bewet", jast tanio i jak jest ponad 89 zł, przywożą w Warszawie bez opłat. Brałam dla siebie i siostry i było OK. Przywozili przeważnie następnego dnia, można się umówić. Polecam.
Spróbuję teraz też w animalii, nie znałam tego, ale skoro zachwalacie to spróbuję. Ceny są podobne, można mniej zamówić i te 5 zł to nie jest dużo.
Ach te kochane koty i kotusie i kiciusie ........

aska125

Od: Wto lis 29, 2005 14:12

[poprzednia][następna]