RobertN pisze:katya pisze:(.........)
Danunka, dziękuję za wklejenie wątku na Persji. Wyczytałam, że tam nie życzą sobie ogłoszeń o kotach bez rodowodu.
(..........)...
Pierwsze słyszę
pozdr Robert
Przeczytałam: "Prosimy o nie umieszczanie ogloszen o kotach BEZ RODOWODU. Takie ogłoszenia będą usuwane. "
Nie siedzę na Persji, więc nie będę się sprzeczać, ale to co przeczytałam jest faktem.
http://koty.e-wind.pl/index.php?m=ogloszenia
Nieważne. Ważne jest to, że dzięki Robertowi N. (moderator na Persji, z tego co się dowiedziałam), zadzwoniła do mnie Pani Renata z Krakowa, która w 100% chciałaby przygarnąć kotkę. Ma 13-letniego syna i starszego psa z azylu i jak powiedziała, kocha zwierzęta. Zaproponowała, że sterylizację mogłaby przeprowadzić już w Krakowie (przysłałaby zaświadczenie, myślę, że jakiś forumowicz z Krakowa mógłby też to pilotować), ale musielibyśmy tutaj na forum zrzucić się na zabieg, bo Pani Renata powiedziała, że to dla niej za duży koszt.
Jeśli chodzi o Panią Jadwigę, to zgadza się na oddanie kotki, przedstawiłam jej sytuację, chciałaby jednak otrzymać jakieś zdjęcia z nowego domku. Chciałaby też, żeby zabrać kotkę jak najszybciej, żeby bardziej się do niej nie przywiązała.
Pani Renata powiedziała, że mogłaby oddać Pani Jadwidze to 50zł, które Jadwiga zapłaciła pijakowi za kotkę.
Napiszcie co o tym sądzicie, no i oczywiście szukamy transportu do Krakowa.