Moderator: Estraven
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.po pierwsze - bez przesady z tym porównaniem do dużej małpkiSlonko_Łódź pisze: Twój King Kong

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Mam dobrze z takimi Cioteczkami, ja Ty Cioteczko TyMo i Cioteczka Słonko, bo gdyby nie Wy, to już wszyscy by o mnie, małej Salomci, zapomnięliTyMa pisze:To masz dobrze z tą koleżanką,
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.głęboki baryton Salci minął... Salomka jeszcze odsypia śpiewy, śpi dużo i bardzo głębokoSlonko_Łódź pisze: Nadal tak ślicznie śpiewasz? Bo ciotka uwielbia głos rujkującej kici....
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:Mam dobrze z takimi Cioteczkami, ja Ty Cioteczko TyMo i Cioteczka Słonko, bo gdyby nie Wy, to już wszyscy by o mnie, małej Salomci, zapomnięliTyMa pisze:To masz dobrze z tą koleżanką,![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 33 gości