Aurelia Zupełnie Nie W Porę

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 14, 2006 4:26

zosia&ziemowit pisze: Aurelcia szaleje. :D
ino troszkę :D
Obrazek

jak nie śpi, oczywiście
Obrazek

:lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Czw wrz 14, 2006 8:05

Ziemowicie- bardzo dziękuję, że przemogłeś wewnętrzną niechęć i osłodziłeś mi kawę, której nie słodzę :lol: Aurelcia faktycznie się zmienia z czasem. A Zosi to musisz pilnować- kto to widział o 11 do domu wracać? Grzeczne Dziewczynki tak nie robią.... Pilnuj tego chuchra bo się zamęczy :) Za Gustawa kciuki trzymamy- musi być lepiej. A Dziób przyleci...
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw wrz 14, 2006 11:15

Przykre wiadomosci. Chory i uciekinier. Mam nadzieje, ze chory juz lepiej sie czuje? I ze uciekinier szybko wroci.
I nie spotkalysmy sie na wystawie. Wielka szkoda. Nie dotarlam. Mea culpa (
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Czw wrz 14, 2006 14:54

Slonko_Łódź pisze: - kto to widział o 11 do domu wracać? Grzeczne Dziewczynki tak nie robią....
też tak własnie sądzę :evil:

Anna_33 pisze: Mam nadzieje, ze chory juz lepiej sie czuje? I ze uciekinier szybko wroci.
z chorym to ja nie wiem na mój rozumek to będzie dobrze, ale czort jeden wie... :roll:

a z uciekinierem to ja nie rozumiem, jak mozna zgubić ptaszka? :P

Na szczęście Aurelka na miejscu, o przyzwoitych porach i się nie gubi :D
Obrazek
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Czw wrz 14, 2006 18:26

Za to ja sie pogubiłam. Kto i gdzie uciekł? Ptak? A chory to kot? co mu sie stało? Jak sie pozbieracie, to napiszcie o wrażeniach z targów.
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Czw wrz 14, 2006 18:34

Śliczna przyzwoita panienka. I bardziej odnaleziona niż zagubiona. :D
A Dzióbek o własnych skrzydłach się oddalił? :roll:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Czw wrz 14, 2006 19:19

Ło matko, który Dziób uciekł Ewciny czy mój?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw wrz 14, 2006 20:02

Kot chory, Dzióbek się znalazł, ale zginął drugi... W tych ptaszkach to Ewa jakieś zamieszanie straszne robi, dosłwonie taka ptaszkowa samowola, że hoho... 8O

...no bo czy to wypada, żeby kobita miała w porywach po trzy ptaszki, w dodatku jeden to na ramieniu? 8O

Z targów wszystkie wrażenia wrzuciłem w watek targowy, tak poza tym to sporo zmeczenia, bo się zebraliśmy z wieczornymi zajęciami na tyle późno, że nie warto się już było kłaść i niewyspani pojechaliśmy.

ziemowit

Post » Pt wrz 15, 2006 5:42

:P

Obrazek które demon, a które panna? :P

ziemowit

Post » Pt wrz 15, 2006 8:01

Lektury poranne :) Jak ja bym sobie poczytała jakiegoś Coelo albo cuś zamiast ciągle kpc i kpc.... Już mam serdecznie dość :) I jednak obstawiam, że Demon to Aurelcia.....

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Pt wrz 15, 2006 15:12

poranna to była walka z czarnuchami o zachowanie zabawki od Cioteczki Olgi :lol:
Obrazek

ziemowit

Post » Pt wrz 15, 2006 15:55

A u nas zabawki to Kroker zaraz chowa..... No chyba, że oddaje jakiejś panience, która przychodzi w nocy pod okienko :) 3 wędki w ostatnim miesiącu przehandlował..... Musisz Aurelciu uważać bo Czarne Pantery tez moga takie rzeczy zacząć robić..... I po zabawce :)

Slonko_Łódź

Post » Sob wrz 16, 2006 12:09

U nas zabawki znikają i pojawiaja się całkiem nie oczekiwanie 8O
A przysięgam,że zawsze szukam zguby do upadłego.
Dzisiaj tak pojawiła się myszka od Funi właśnie idę sprzątać resztki, które zostały z chałupy. :roll:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie wrz 17, 2006 21:32

Cześć, to ja - Aurelka :D

wczoraj już chiałam do Was napisać, jak pojechali do Warszawy to dopadłam komputer Obrazek

ale gdzieś schowali mi klawiaturę :evil: Obrazek

Pozdrawiam - Aurelka :P

..P.S. ...może mi ktoś podpowie, gdzie oni tą klawiaturę chowają? :roll:

ziemowit

Post » Pon wrz 18, 2006 6:20

Za grzebanie w komputerze Aurelka dostała karę
- robi za Kopciuszka :P Obrazek

:lol: :lol: :lol:

ziemowit

[poprzednia][następna]