POMOC W ADOPCJI ...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 13, 2006 0:03

Bardzo mi przykro, forum mi działa fatalnie.

Ponieważ bladym świtem działa o wieeeele lepiej, podliczenie głosów jednak jutro rano...
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Śro wrz 13, 2006 8:32

To czekamy na wyniki :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro wrz 13, 2006 9:19

czekamy cierpliwie

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro wrz 13, 2006 9:44

<b>Wyniki</b>

34 6. Gosposia u Maryli (Keti, Icicle, Zzebra, Astana, Kocurro, smil, aamms, kinus, Kaska, sibia, tajdzi, Szymkowa, iwona72, amelka, Slonko_Łódź, Batka, gisha, Rustie, Majszczur, atiwoj, pantea, progect, Ann_pl, Oberhexe, enigma, annskr, zuza, Olat, kordonia, dakota, zosia&ziemowit, ina, ziemowit, ani)
32 2. Gucio i Psotka u lidiyi (Kocurro, Uschi, smil, Myszka.xww, aamms, kinus, Kaska, sibia, tajdzi, tanita, iwona72, amelka, Batka, Drażetka, Endżi, Rustie, Majszczur, atiwoj, katon-starszy, Amy, progect, Ann_pl, covu, ariel, enigma, zuza, Olat, Frankie, kordonia, Katy, dakota, Arti)
29 12. Kubuś pod opieką nan (Keti, Zzebra, Kocurro, iwcia, Myszka.xww, aamms, kinus, Kaska, sibia, Batka, gisha, pixie65, Mimisia, Bonkreta, katon-starszy, pantea, Ann_pl, Emilia1, covu, ariel, Aleba, annskr, zuza, Olat, magicmada, Asia_L, dakota, Bijou, zosia&ziemowit)
27 8. Tezeusz - CK, ryśka (Zzebra, Astana, Kocurro, iwcia, smil, Myszka.xww, kinus, Kaska, sibia, iwona72, Batka, Mimisia, Majszczur, katon-starszy, progect, Ann_pl, Oberhexe, ariel, enigma, Aleba, annskr, Olat, Katy, magicmada, ina, ziemowit, ani)
24 1. Różyczka u Myszy (Keti, Icicle, Astana, Kocurro, Uschi, Myszka.xww, kinus, Kaska, sibia, tajdzi, tanita, Batka, Bonkreta, katon-starszy, Ann_pl, Oberhexe, covu, Aleba, zuza, Olat, kordonia, Katy, ina, ani)
22 19. Jagoda u Myszy (Icicle, Astana, Kocurro, Uschi, iwcia, smil, kinus, tajdzi, tanita, Mimisia, Bonkreta, katon-starszy, progect, Ann_pl, Oberhexe, enigma, Aleba, zuza, Olat, Katy, ina, ani)
22 13. Kluseczka u annskr (Uschi, iwcia, Magija, tanita, mokkunia, amelka, Slonko_Łódź, pixie65, Mimisia, Majszczur, Agalenora, pantea, Amy, dryncia, Agnieszka Kaflińska, ryb-ka, montes, magicmada, zosia&ziemowit, chatti13, ziemowit, Arti)
20 9. Pipi - CK, ryśka (Keti, Icicle, Astana, iwcia, Myszka.xww, Szymkowa, gisha, Mimisia, Bonkreta, katon-starszy, pantea, Oberhexe, ariel, Aleba, zuza, Olat, zosia&ziemowit, ina, ziemowit, ani)
20 15. Bilard u Georg-inii (Uschi, smil, wanila, tajdzi, tanita, iwona72, mokkunia, Slonko_Łódź, Endżi, Bonkreta, Amy, dryncia, ryb-ka, montes, kordonia, dakota, zosia&ziemowit, chatti13, ziemowit, Arti)
19 11. Dwupak, Honda i Civic u jopop (Keti, Zzebra, Uschi, tajdzi, tanita, Slonko_Łódź, Endżi, pixie65, Rustie, Majszczur, atiwoj, ryb-ka, covu, montes, annskr, kordonia, dakota, Bijou, Arti)
17 10. Daphne u Chiary (Astana, iwcia, wanila, Myszka.xww, Kaska, sibia, gisha, Endżi, Mimisia, Rustie, katon-starszy, Oberhexe, Aleba, Katy, magicmada, ina, ani)
16 7. Puszkin - Kundelek, agnes_czy (Myszka.xww, aamms, iwona72, Slonko_Łódź, Batka, Drażetka, gisha, pixie65, Majszczur, Bonkreta, montes, annskr, kordonia, Bijou, zosia&ziemowit, ziemowit)
16 5. Black Jack i Johnnie Walker - Kundelek, agnes_czy (Icicle, smil, iwona72, amelka, Slonko_Łódź, Batka, Drażetka, Endżi, Rustie, atiwoj, ryb-ka, covu, ariel, enigma, montes, zuza)
14 16. Romuś pod opieką Colas (Keti, Zzebra, aamms, Szymkowa, tanita, iwona72, Drażetka, Endżi, pixie65, atiwoj, Emilia1, Frankie, Katy, Bijou)
14 14. Biała Mamuśka - Kocie Życie, Lena (Keti, Zzebra, Drażetka, pantea, progect, ryb-ka, covu, ariel, enigma, annskr, Frankie, dakota, Bijou, Arti)
13 3. Pantera u Kasi D. (iwcia, aamms, amelka, Mimisia, Amy, progect, covu, ariel, enigma, Aleba, kordonia, zosia&ziemowit, chatti13)
12 18. Amber pod opieką mary2004 (Icicle, Zzebra, wanila, Szymkowa, Drażetka, Endżi, pixie65, Majszczur, annskr, Frankie, dakota, Bijou)
6 22. Szaruś - kulka (pixie65, pantea, Frankie, Katy, Bijou, ziemowit)
5 21. Grubaska - kulka (Slonko_Łódź, Drażetka, pantea, progect, Frankie)
4 20. Mruczka - kulka (Icicle, tajdzi, atiwoj, Frankie)
3 17. Momuś u Iwonki72 (smil, aamms, kimi1)

Bardzo proszę opiekunów:
Gosposi, Gucia i Psotki, Kubusia, Tezeusza, Różyczki, Jagody i Kluseczki
o przysłanie na adres chogata@gucio.pl zdjęcia kota oraz opisu.
Opis może mieć maksymalnie 300 znaków (spacja też znak!) i musi zawierać imię i telefon osoby, z którą należy się kontaktować w sprawie adopcji. Może także zawierać e-mail.

Wszystkie dane muszę dostać dzisiaj!!! (środa, 13 września)

Proszę też opiekunów Pipi i Bilarda, aby przysłali na wszelki wypadek także zdjęcia i opisy - jeśli z powodów technicznych któryś kot z pierwszej siódemki wypadnie - będą miały szansę (ponieważ jeden kot z CK zakwalifikował się bezwzględnie, to pierwszym rezerwowym zostaje Bilard, a drugim Pipi).
Ostatnio edytowano Śro wrz 13, 2006 14:58 przez Atka, łącznie edytowano 1 raz

Atka

Post » Śro wrz 13, 2006 11:33

Nie ma moich głosów :(
A przecież wpisałam i Białą Mamcię, i Romka, i Grubaskę, i Pipi i parę innych.
Czyżby mój sprzęt spłatał mi głupiego figla :evil:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro wrz 13, 2006 11:41

Sprawdziłam jeszcze raz za pomocą wyszukiwarki i nie ma Twojego posta z głosem w tym wątku.

No przykro mi bardzo :(, ale forum działa, jak działa, trzeba sprawdzać, czy post na pewno się dodał...

Atka

Post » Śro wrz 13, 2006 11:56

:cry:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro wrz 13, 2006 12:41

kurde 250 znaków to tak mało, siedzę, liczę i skracam ogłoszenie.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro wrz 13, 2006 14:19

Mysza pisze:kurde 250 znaków to tak mało, siedzę, liczę i skracam ogłoszenie.

Spacja, to także znak :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Śro wrz 13, 2006 14:28

Wojtek pisze:
Mysza pisze:kurde 250 znaków to tak mało, siedzę, liczę i skracam ogłoszenie.

Spacja, to także znak :)

No nie mów :strach:
No to posłałam za dużo :roll: Atka help :!:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro wrz 13, 2006 14:46

Wyszło Ci 299 i 304 :roll:

Ale też mi się to wydaje strasznie mało... Spróbuję się dowiedzieć, czy nie mogłoby być 300 znaków...

Atka

Post » Śro wrz 13, 2006 14:57

OK, może być 300 znaków :D

Pamiętajcie, żeby liczyć te nieszczęsne spacje!

I czekam niecierpliwie na zgłoszenia - na razie dostałam Różyczkę i Jagodę oraz rezerwowego Bilarda.

Atka

Post » Śro wrz 13, 2006 15:01

Kubus ma szanse na dom!

Domek jest dosc daleko, dwukroc zapsiony i jednokroc zakocony ale i bardzo w Kubusiu zakochany. Do tego stopnia ze nie wycofal sie nawet gdy wczoraj sie okazalo, ze Kubun jest chory- ma nadczynnosc tarczycy i do konca zycia bedzie musial brac leki.

Z calego ludzko- kociego serducha dziekujemy Wszystkim Kochanym Forumowiczom, ktorzy zaglosowali na nas :1luvu:
W takiej sytuacji jednak zrezygnowalibysmy z naszego miejsca w Kocich Sprawach na rzecz innego potrzebujacego Futerka.
Ostateczna odpowiedz damy wieczorem, po rozmowie z Domkiem ( musi pomyslec o jego chorobie i porozmawiac z lekarzem) ale prosimy osobe nastepna na liscie czy wg ustalen o przeslanie swojego zdjecia i opisu do Atki, do ktorej nie udaje mi sie wyslac priva niestety :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sa dwie Mamy i jedno Slonce/chociaz kazda inaczej kocha/Marta ma podrapane od "zabawy" rece, Ania- mruczacego na kolanach kota.

nan

Od: Śro lis 12, 2003 19:54

Post » Śro wrz 13, 2006 15:07

Serdecznie gratuluję Kubusiowi :ok:

Dostałam już "zapasowe" zgłoszenie Bilarda, więc jeśli dziś wieczorem potwierdzisz to o Kubusiu, jego miejsce zajmie Bilard.

Nie wiem, o co chodzi z PW, nic nie dostaję...

Atka

Post » Śro wrz 13, 2006 15:10

Chodzi o to ze mi sie nie chce wyslac, jak probuje to mi system zawiesza, wiec na razie juz nie probuje :oops:
Dobrze ze weszlas i informacje dostalas :) Teraz tylko kciuki trzymac zeby sie Domek zdecydowal mimo tej tarczycy nieszczesnej :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sa dwie Mamy i jedno Slonce/chociaz kazda inaczej kocha/Marta ma podrapane od "zabawy" rece, Ania- mruczacego na kolanach kota.

nan

Od: Śro lis 12, 2003 19:54

[poprzednia][następna]