Torunskie Pierniczki, Ptyś i Balbinka w swoich domkach.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto wrz 12, 2006 11:43

Cuda naprawde ,zdjęcia przepiękne ,Nela super koteczka ,cała gromatka tak przyjaźnie nastawiona ,obraz niesamowity :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto wrz 12, 2006 12:45

I jest oto ciotka marnotrawna :oops: i przynosi wieści o toruńsko-wrocławskim bracie Gandalfie...Otóż Dorciu kochana,całe rodzeństwo chyba na podobnym etapie rozwoju,bo mój bialuszek-skarabeuszek też dokazuje,że hoho!!!Najbardziej upodobał sobie zabawę z kablami elektrycznymi :( ,ale zmuszeni sytuacją już pozabezpieczaliśmy i teraz łajdak mały sznurówki wyciąga z butów.Nie ma dla Niego rzeczy niemożliwych,jak nie moze się wgramolić na stół(bo jeszcze za wysoko) to wchodzi po drabince-w postaci mojego psa,spryciarz jeden :lol:.Mój TŻ,do tej pory raczej sceptyk do kotów,stwierdził,że Gandalf do Jego kot i już!!!Ostatnio razem jechali do weta na skuterze 8O-mały był schowany w bluzie pod kurtką,a ludzie w poczekalni nieżle zaskoczeni jak zobaczyli faceta z kaskiem i kociakiem w ręku :roll: .A Wy ludziska decydujcie się na toruńskie maleństwa,bo to takie pocieszne rodzeństwo i śliczne rzecz jasna!!!Dorciu czy twoje maluchy mają twarde brzuszki???Bo Gandalf jak się na je to ma brzuszek jakby połknął jajko i to całkiem spore,ale kupki i siuśki normalnie robi.
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Wto wrz 12, 2006 12:46

Sama oglądam i zachwycam się :lol: Nelunia jest :1luvu: i cała reszta rezydentów tez :lol: zdjęcie na którym Nelusia liże Ptysiolka jest rozbrajające ,przynajmniej dla mnie :lol: a oblegany ogon Nadi :?: :lol: one lezą za nią i gdzie się położy to zaraz chyc na dywanik :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 12, 2006 13:16

N nareszcie odezwała się chociaż jedna cioteczka :lol: mam utrudnione pisanie bo oba łobuziaki leza mi na cycochach a PTYSIEK mnie lize ale jak namietnie :lol: z kablami mam to samo :lol: dwa szalejace kociaki to dom do gory nogami :wink: a jeszcze reszta chołoty też chce sie z nimi bawic :lol: co do brzuszkow to pojedzeniu mają wielkie bęce ale nie twarde.Dziś balbinka ma luzniejszą kupke chyba po wczorajszym indyku :cry: ale za to szaleje za siebie i Ptysia.Wczoraj dałam im nową zabawke ,puchatą piłeczke ,co ten chłopak z nią wyczyniał :lol: w zębicha i latał po całóym mieszkaniu i warczał bez mała jak pies :lol: całe towarzycho zaintrygowane za nim a on tym bardziej w nogi ,zaczeli go osaczać to ukrył sie u syna pod nogami który też chciał mu zabrać zdobycz no to Ptysiek uciapał go w palec :evil: :lol: ,rozlewu krwi nie było :lol: ,wyglądało to przekomicznie jak za malutkim szczurkiem stado gania potworów gania.Troche sie denerwuje bo dziś Bartek ma biegi na 1000m. co roku jest złoty medal :D ale te duszności w górach :cry: ....będzie dobrze.Miciułka nie wiesz czym małe były odpchlone :?: bo chyba trzeba powtórzyć .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 12, 2006 13:40

W takim razie trzymam kciuki za złoty medal!!!Co do odpchlenia to ja nawet nie słyszałam,ze takowe się odbyło :oops:
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Wto wrz 12, 2006 16:33

Miciułka dzięki :lol: przeglądałam kociątka i nie znalazłam pchlicy żadnej więc zadalam pytanie i podobno było odpchlone,ale teraz cosik mi sie nie podoba i wole powtórzyć ,tylk nie wiem czy moge.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 12, 2006 23:12

Pierniczki zaczynają się robić waleczne,naparzają się tylko piski słychać i wygląda to baaardzo groznie :lol: ale krew sie nie leje :wink: Moje Narcyziątko( pół godz. przed lustrem 8O ) zajeło pierwsze miejsce :lol: i powiedziałTO JUŻ SIĘ STAŁO NUDNE, a to małpiszon :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 13, 2006 9:06

Sonczyło sie nocne karmienie ,teraz kotki jedzonko dostają raniutko,no troszke wygłodniałe są ale z przyjemnością patrze jak wszystko znika z talerzyków :lol: i zaczyna się zabawa.Balbinka dostała Nifuroksazyd bo kupka luzna i ze śluzem,indoczek nie posłużył :cry: albo jakieś kłaczki,niestety ssie często najbardziej kudłatego stwora z pekinczyków Nadie,chciaż włoska, byle sobie poćmokać,moja słodka malenka kruszynka :cry: brak cycusia :cry: robi to już coraz rzadziej ale jednak.Ptysiek nie ma takich potrzeb,kiedyś chciał wyssać mi szyje ,nio kurde malinke chciał mi zrobić 8O :lol: ale generalnie jest ponad to. :lol: Wczoraj poraz pierwszy zostały w domku ze wszystkimi czwporonogami, nie zamknełam ich ,ale się ciut denerwowałam malusie takie , jak gdzieś wlezą :?: albo któraś raszpelka uwali się nanie :?: głupia baba ze mnie ,ale czarne myśli miałam :cry: Jak przyszłam to ninki grzecznie spały w koszyczku :D a jak mnie witały :lol: .Mówie wam fajnie tak jak sie wchodzi do domku i osiem ogonów się wije i dwa których prawie nie widać :lol: :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 13, 2006 11:22

Gratulacje dla znudzonego medalami synia 8)
Ale maluchy brykają ,są niesamowite. Kolorystycznie gromadka tak podobna ,dobrze że zdjecia piękne i wyraźne ,bo szukanie murowane :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Śro wrz 13, 2006 12:11

No to komu kotka :?: a może pareczke :?: są cudaśne,milusinskie ,wesolutkie i ostro rozbrykane :lol: nie ma dle nich rzeczy niemozliwych-niestety :D wlazły już na okno :cry: dobrze że zabezpieczone :lol: uwielbiuają sie miziać,lizać po twarzy i kochają jak całuje się je po brzuszku :lol: Ptyśkowi zostało CAŁUJ ,CAŁUJ I ŁAPECZKAMI SPYCHA MÓJ RYJ DO DOŁU zboczylas jeden :evil: :lol: ale jak całuje tłuste brzusie to żadne już nie SIUSIA :twisted: jak to się zdarzyło :evil: :wink: Kocham te skarby i szukam cudownego domku.No to kto :?: :lol: Moniko co z tamtymi koteczkami :?: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 13, 2006 12:44

Jak któregoś razu się nie odezwe to znaczy że Fraszka miała mnie serdecznie dość i skróciła o głowe :cry: :wink: ja ciągle wysyłam zdjęcia ,zawracam jej ....przepraszam Fraszko i na pocieszenie ci powiem ...że nie wiem kiedy to się skonczy :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 13, 2006 14:29

Wstawianie takich zdjęć, to sama przyjemność. :D
Odebrałam już, ale wstawię wieczorkiem, bo zabrałam się za mycie okien. Rozgardiasz sie zrobił w chacie niezły, a koty robią jeszcze większy :wink: :lol:

Jeszcze nikt się na dobre nie zakochał w tych kruszynkach? :love:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro wrz 13, 2006 15:17

kotki znalazly juz domek?
przyznam sie bez bicia ze nie chce mi sie czytac wszystkich 10 stron postow :|
wiem, wiem..len ze mnie
nio to czo z tymi kotkami?
sa?
gdzie?
jesli wolne to plis wiecej info na gg:4690412

kkarolina-84

Od: Pon kwi 24, 2006 23:08

Post » Śro wrz 13, 2006 15:32

Karolinka ,tak kotki są jeszcze wolne,prawda że cukiereczki :?:mieszkają w Warszawie :lol: Fraszka jesteś :aniolek: i nie kadze ci tylko na pytanie kto mi pomoże była przysłowiowa cisza jak makiem zasiał a TY ZAWSZE mi pomagasz.dzięki.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 13, 2006 18:20

Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
za co kibluje?
co zmalował? nie spuszcza notorycznie klapy od kuwety, czy rozrzuca przed snem swoje białe skarpetki po całym domu? :wink:

może trzeba by sie na forum skrzyknąć, jakieś widzenie zorganizować, zrzucić się na adwokata... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

[poprzednia][następna]