Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 09, 2006 0:20

w życiu nie widziałam tak przepięknych krokodyli :wink: :1luvu: a w jakim rejonie świata żyją takie na wolności :wink: ?
do aromatycznego cappuccino przyda się aksamitna czekoladka (taka rozpływająca się w... dłoniach, nie w ustach :wink: ), pyszny zestaw :mrgreen:
cieszę się, że wszystko dobrze i że Dziewczynka jest taka dzielna :1luvu: teraz będzie już tylko dobrze, wspaniale... cieplutka podusia, kochane ręce kochanego Ludzia, ogoniaści kamraci (kiedy wreszcie Królewna się do nich przekona), smaczne jedzonko na każde zamiauknięcie (bo choćbyś protestowała Agnes, czy nie lecisz na każdy rozkaz panny o dowolnej porze dnia i nocy :wink: ? ale ja z Bimbo też tak mam :oops: ), nareszcie to, co należy się Czekuni za wszystkie cierpienia i dzielność...
cudowna kocina... czasami się zastanawiam, dlaczego to na nią, a nie na innego kota, się tak wirtualnie uparłam :wink: :?: czyżby tylko dlatego, że kocham czarne i że była taka biedna...?
naprawdę powinnam się na parę dni odciąć od kompa... coś się coraz bardziej obawiam o te egzaminy, jeden już za cztery dni, a ja nadal NIC :oops: Czekusia, ja nie zapominam, nie zapomnę, ale muszę się wreszcie za to pioruństwo wziąć :evil: trzymaj pazurki :wink:
nadal :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob wrz 09, 2006 0:26

Wqwaj Ciociu, wqwaj :!: :) teraz ja potrzymam za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Sob wrz 09, 2006 1:02

no proszę, jak późno Królewna chodzi spać :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 09, 2006 1:36

Wyłączyłam już komputer, ale musiałam włączyć ponownie, żeby Ciociom przesłać Czeko- Kermita na dobranoc :lol:

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 09, 2006 9:14 przez agnes_czy, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob wrz 09, 2006 1:40

malusia Czekusia, tylko do zjedzenia :-)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob wrz 09, 2006 7:40

Czekunia śliczności moje :1luvu: Jak się ma dzisiaj moja dziewczynka?

Wielbłądziu ja też za Twoje egzaminy skromnie i cichutko trzymam :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob wrz 09, 2006 13:33

Ubrała mnie w ten śmieszny pomarańczowy kubrak i jeszcze mi wmawia, że mi w nim do twarzy :oops:
Obrazek
Więc się do niej nie odzywam. Chyba ją ugryzę :twisted:
Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob wrz 09, 2006 16:33

Czekunia nie gryź cioci Agnes :lol: ,pięknie wyglądasz w kubraczku :1luvu:, poza tym to nie pomarańczowy kubrak tylko w kolorze dojrzałej w słońcu pomarańczy :ryk: , a jak bosko wystają Ci udka :wink:
Obrazek

gattara

Post » Sob wrz 09, 2006 21:06

żabciu, Ty we wszystkim jesteś słodka, inaczej by takie jak ja tu nie zaglądały codziennie :lol:
i powiedzcie mi, że nie jestem od niej uzależniona :oops: nawypożyczałam książek... i standard: większości nie zdążę nawet przejrzeć :oops: :oops: :oops: za to dnia bez Czekuni nie przeżyję :wink:
jak ja bym ją chciała poznać osobiście :(

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 09, 2006 23:35

:ryk: :ryk: :ryk:

Czekoladka! Ale Ci się trafiło! Agnes chyba zamierza nową kolekcję kociej mody stworzyć :D
Pięęęęęęęęęęęęęęęeeeeeknie wyglądasz w KAŻDYM kubraczku, chociaż rozumiem twoją minkę, bo ten pomarańczowy to jakby niewykończony jeszcze, a już pokazany publicznie :wink:

Śpij grzecznie Kruszynko i nie budź Agnes w nocy bo ona zmęczona być musi...
Papatki!
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie wrz 10, 2006 7:49

Witaj Czekoladowa Modelko, jak spałaś (i jak Agnes spała :lol:). Już się nie gniewasz na swoją Dużą o ten kubraczek?
Z przyzwyczajenia, ale i profilaktycznie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Nie wrz 10, 2006 11:25

pixie65 pisze::ryk: :ryk: :ryk:

Czekoladka! Ale Ci się trafiło! Agnes chyba zamierza nową kolekcję kociej mody stworzyć :D
Pięęęęęęęęęęęęęęęeeeeeknie wyglądasz w KAŻDYM kubraczku, chociaż rozumiem twoją minkę, bo ten pomarańczowy to jakby niewykończony jeszcze, a już pokazany publicznie :wink:

Śpij grzecznie Kruszynko i nie budź Agnes w nocy bo ona zmęczona być musi...
Papatki!

Kocia moda była potrzebna, bo kaftanik poszedł do prania, a rankę trzeba jeszcze przysłaniać. Ale już poszła do kosza 8)
Dziś mogłyśmy sobie pozwolić na dłuższe spanko i przytulanki w łóżeczku. Czekoladka chyba mnie lubi mimo tych wszystkich przykrych rzeczy, które jej robię, bo pięknie się przytula, miętosi łapeczkami i śpiewa do ucha.
Panienka czuje sie dobrze, ranka prawie niewidoczna, wszystko co trzeba ląduje w kuwetce. Ta kuwetka...... :roll: . Poniewaz panna kosekwentnie odmawia chodzenia do "toalety publicznej" (tzn. do łazienki, gdzie stoją kocie kuwetki) ma swoją w swoim pokoiku. Ponieważ ta swoją pół- zdrową łapką macha jak wiatrakiem, to możecie sobie wyobrazić jak ten pokój wygląda: piasek mamy wszędzie, nawet na obrazach wiszących na ścianie :roll:
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie wrz 10, 2006 19:19

a wątpisz, że Cię lubi :wink: ??? ona na pewno doskonale wie, że gdyby nie Wy, od paru miesięcy by jej tu nie było...
no i pewnie jak tylko może stara się udowodnić, że nie chce być do adopcji... :? :wink:
nie mam czasu, ale :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: obowiązkowo :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 10, 2006 21:51

Czekoladkaaaaaaa! Ciocia pixie dzisiaj na szybko , bo ma sjgon w chałupie (pewien Nowy na krótko zawitał do Lublina i panicznie boi się rezydentów...)

Tradycyjnie dużo zdrówka i smacznego.... :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon wrz 11, 2006 7:30

Cześć Słoneczko :!: Nie bardzo widzę na oczy ale jestem :lol:
Poranne na miejscu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Co tam u Ciebie Czekunia? Napisz też jak się mają Krokodyle i Tygrysy, bo bardzo lubię czytać o dzikich zwierzętach w ich naturalnym środowisku :lol:
Mnóstwo czułości i mocnych głasków dla całej ekipy ObrazekObrazek
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]