Zdjęcia - ktoś się zna może? :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 11, 2006 11:52

Tosza pisze:Zdjęć małej Malwy nie mam, bo mam Malwę dopiero drugi miesiąc. :D . Ale wysłałam Ci zdjęcie mojego innego kota, żebyś zobaczył, co może wyrosnąć ze slicznego błękitnego kociątka :? .
Dziekuję za pochwałę-sama się zdziwiłam, bo ja zupełnie nie umiem robić zdjęć. Zwłaczsza cyfrówką.

Prześlicznie wyszło, na prawdę rewelacyjnie, jest na nim pełna gracji i wdzięczności :) Powinnaś zrobić jakąś ładną galerię jej zdjęć :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Czw wrz 07, 2006 20:50

Małgorzata58 pisze:odpowiedzialam zupełnie powaznie - działkowy leśny.... (działka jest pod lasem...) to może Twoja kicia bedzie zakopiańska leśna???? :D

Czymś się podzielę, bo to w końcu Twój pomysł:

Hihi!

Przed sekundką miałem gości z administracji, jakieś pomiary i w ogóle, kicia oczywiście nie usiedzi sama i przyleciała się przywitać, po chwili zachwyt, jaka śliczna, to pewnie rasowa.. jaka to rasa. Ja na to za podpowiedzią: No jak to jaka... Zakopiański leśny :)
Najlepsza jednak była reakcja, pełna zachwytu, a jednocześnie zdumienia: Śliczna rasa! nie wiedziałem, że w Polsce są tak śliczne rasowe koty ;)
Hihi :)

Tymczasem kicia korzystając z chwili niepatrzenie wtarawaniła mi się do torby z cyfrówki i śpi w niej, raz już ją wygnałem z niej, ale widzę że to lepsze od legowiska ;)
Obrazek

Na plecaku też się fajnie śpi:
Obrazek
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Nie wrz 10, 2006 16:13

Rozdwojenie, czy nawet roztrojenie wątku nie ma sensu. Pojawiły się jeszcze nowsze zdjęcia, ale tym razem wszystkich zainteresowanych do oglądania i zarazem dyskusji zapraszam tutaj

Tym razem za namową innych są miniaturki zamiast pełnych zdjęć, reszta po kliku :) Nowe zdjęcia mają właściwie służyć do dyskusji jakiej tak na prawdę rasy jest kotka (nie ma rodowodu, była znaleziona jako puchate kociątko), więc pokazują ją z każdej strony (profil, przód, spód, góra). Zapraszam wszystkich do oglądnięcia na linku powyżej :)

Wprawdzie to link na forum hodowców, ale nie chciałem wklejać w trzy miejsca nowych zdjęć, w pozostałych dwóch wątkach zostawiam więc informację o tym, a kogoś z administratorów proszę o zamknięcie, a wszystkich pozostałych proszę o dyskusję właśnie w powyższym wątku :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

[poprzednia]