nie narzekaj

ja nawet nie dostałam odpowiedzi na maila, ani na PW, gdy poprosiłam o wyniki z Książa

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
BERI_BERI pisze: Jednak to ja popełniłem spory błąd ponieważ kupiłem w oba dni
bilet wejściowy a nie kupiłem katalogu
Obserwator pisze: Zalecane jest aby przed kastracj kotka raz rodziła, więc stąd znalazł sie ten miot
Obserwator pisze:. Zalecane jest aby przed kastracj kotka raz rodziła, więc stąd znalazł sie ten miot. ).
Jan Kot-Kowalski
Obserwator pisze: Zalecane jest aby przed kastracj kotka raz rodziła, więc stąd znalazł sie ten miot.
Basia_D pisze:BERI BERI,
nie narzekaj![]()
ja nawet nie dostałam odpowiedzi na maila, ani na PW, gdy poprosiłam o wyniki z Książa
Obserwator pisze:Zarzucono mi, ze jestem anonimowy - jestem! zwyczajny Jan Kowalski . Nie mam nawet kota, chociaz je dokarmiam i podziwiam na wystawach te szlachetnie urodzone. Chodzi mi o to, ze jezeli chce sie komuś wypominać głupote i brak etyki trzeba go znać, być od niego mądrzejszym i "etyczniejszym" że tak powiem. Od lat znam tę Panią. Wystawia koty zbierane ze śmietnika, 8- miu kotom znalazła domy, dokarmia na terenie swojej pracy , miejsca zamieszkania oraz jednego dzikiego. Koty , którymi sie opiekowała są wysterylizowane Tak samo jak matka wystawianego miotu. Zalecane jest aby przed kastracj kotka raz rodziła, więc stąd znalazł sie ten miot. Koteczka z miotu ma być wystawiana w nowicjacie. Pani ta wystawia dachowce od 8 lat i ta cała sytuacja nie wynikła napewno z Jej głupoty jak twierdzą niektórzy forumowicze (a za takie słowa można ponieść konsekwencje a poza tym świadzy o poziomie osoby wypowiadającej).
Jan Kot-Kowalski
Agłaja^..^ pisze:przykre to..wstyd mi ze nalezałam do CCW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: cathooligan i 1 gość