Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 06, 2006 5:52

Moje bojaźliwe słoneczko :1luvu: :1luvu:

Zaciskam kciuki jak wariatka, Czekunia musi być wszystko dobrze
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Agnes jeśli możesz, to pisz na bieżąco co i jak........
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro wrz 06, 2006 20:53

No i jak Czekunia :?: Napiszcie coś bo mnie trafi......
Obrazek

gattara

Post » Śro wrz 06, 2006 21:32

Można puścić kciuki. Wszystko poszło dobrze.
Drucika ze szczęki nie usuwano, bo tak sie ładnie wrósł, że nie przeszkadza i nie było koniecznosci sprawiać koteczce niepotrzebnego bólu rozgrzebywaniem pysia.
Od wetki wróciliśmy dopiero ok. 18.00. Królewna jeszcze spi, choć już powoli się wybudza.
Nie wygląda dziś zbyt majestatycznie, ale najważniejsze, żeby sobie nie uszkodziła ranki.
Obrazek Obrazek

Dziś ważyliśmy koteczkę- od ostatniej wizyty przytyła 10 dkg, waży "całe" 2.70 kg. Ale tak wygląda na średniej wielkości ( takim niekąpielowym) ręczniku:
Obrazek

Właśnie się ocknęliśmy na tyle, żeby sie wpakować do ulubionego koszyka:

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro wrz 06, 2006 23:17

Bardzo się cieszę, że wszystko poszło dobrze :D
Trzymaj się Czekusiu :ok:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Śro wrz 06, 2006 23:30

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzei narkoza jej nie zaszkodzi.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Śro wrz 06, 2006 23:44

Dzielna Dziewczynka!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za spokojną noc

Dobranoc Czekuniu! :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro wrz 06, 2006 23:47

na razie -uffff :wink: i tylko żeby jeszcze na pewno wszystko było ok, żeby broń boże nic... ODPUKAĆ
ślicznotko, wracaj migiem do pełni swoich Czekoladkowych sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
no i przestań się bać współlokatorów, na tygrysy ani krokodyle chyba nie wyglądają... :wink:? na pewno chcą Cię wreszcie lepiej poznać, pewnie nie znają jeszcze żadnej aryskotratki :wink: - a dobrze wychowana panienka to nawet jak się boi nie powinna boksować łapami...
Agnes, a w internetowych sklepach się nie da kupić? nie wiem co prawda, czy w Rzeszowie też macie dostawy prosto do domu czy trzeba czekać na pocztę...
ja na nerkowych się nie znam, ale wiem, że renal jest i mokry, że są puszeczki Hillsa, szalki animondy, może i trovet coś ma... zawsze mogę kupić i przysłać, w stolicy niczego nie brakuje :wink:, chętnie dorzucę parę puszeczek czy torebek od siebie :), tylko musiałabym wiedzieć, co kupić... no i szkoda, że innych - smaczniejszych pewnie - jedzonek Czekusia nie może jeść :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw wrz 07, 2006 7:36

Ufff, kamień z serca....... :D
Czekunia teraz szybciuteńko wracaj do sił, żebyśmy nie musiały się martwić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Właśnie że w kaftaniku wygląda bardzo majestatycznie, Słoneczko Czekoladowe :1luvu:
Rany boskie jak to dobrze że już po wszystkim, myślałam wczoraj że zwariuję :roll:
Obrazek

gattara

Post » Czw wrz 07, 2006 11:00

Jak Czekoladce minęła posterylkowa nocka?

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Pt wrz 08, 2006 1:15

Czekunia na TRZECIEJ stronie?????

Wszystkie ciotki pracują przy Targach?????

:1luvu: Dobranoc Słoneczko :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt wrz 08, 2006 1:26

nie, ciotki biegają po prośbie o karmę dla swoich dziczków, bo chyba mi ich kilkanaście zaczęło teraz przychodzić :strach:
myślę o Czekuni cały dzień i mam nadzieję, że wszystko dobrze
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt wrz 08, 2006 1:27

Oj Ciocie Ciocie :!: :?:
Czekoladowa spadła aż na 3 stronkę :roll: Cóż za brak zainteresowania.... Czuje się zaniedbywana :oops:
Byłyśmy dziś z Czekoladową na kontrolnej wizycie. Ta kicia naprawdę zadziwia wolą zycia :) Albo tyle juz przeszła, że sterylka dla niej to pestka :!:
Ranka piękna, suchutka, ledwie widoczna, wenflon już niepotrzebny, wyjęty. Trochę już miała dość tego maltretowania, bo przy zdejmowaniu wenflonu postraszyła Zieloną resztką ząbków :mrgreen:
Dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu i następna wizyta za 10- 12 dni. Trochę sie skompromitowałam, bo prosiłam o sprawdzenie czy nie ma jakiegoś odwodnienia, bo skórka wydawała mi się taka pofałdowana. Zielona obejrzała dokładnie i mówi- " Mamusiu nadopiekuńcza- to nie odwodnienie, to tłuszczyk!" :oops:
Nie wim czy już wczesniej pisałam, że Czeko sie pięknie, łagodnie wybudzała z narkozy, bez żadnych sensacji. O 3 nad ranem zrobiła sie taka głodna, że Agnes musiała otworzyć jedno oko, popełznąć do kuchni i podać Królewnie obiado- kolacjo- śniadanie. Teraz śpi spokojnie w swoim pokoiku, a Tygrysy i Krokodyle korzystając z okazji dorwały sie do kompa. Ponieważ sa trochę zazdrosne o względy okazywane Czekoladce, dziś pozwolę im wystąpić gościnnie w jej wątku.

Tak więc pozdrawiają:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
i Queenie w szafie
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt wrz 08, 2006 7:39

Super że Czekunia tak dobrze to wszystko zniosła :dance2: :dance: i jakie nasze słoneczko waleczne, co się bedzie dawała maltretować, przecież jakieś ząbki ma :lol: . Zielona po prostu złośliwa jest, to wcale nie tłuszczyk tylko mięśnie, zaraz tam tłuszczyk :evil: :wink: .
Tygrysy i Krokodyle bossskie :1luvu: , im też się coś od życia należy, chociaż potłamszenie kompa :D , miziam i miętoszę wirtualnie cały komplecik :wink: , oczywiście Czekunię najmocniej .
P.S. nadal trzymam (troszeczkę) kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: , tak z przyzwyczajenia :D
Obrazek

gattara

Post » Pt wrz 08, 2006 10:12

Chwilę mnie nie było (czas to straszna rzecz - ostatnio to cały czas go brakuje), a tu takie super wieści :dance: :dance2: Czeko tak trzymaj dalej :ok: .
A tygrysy i krokodyle - super boskie :love: , tylko tak mi się wydaje, że Merilyn dostaje jakis pięknych plamek (co też z tych białych kociątek wyrasta - nikt nie wie :lol: :wink: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt wrz 08, 2006 22:33

....... bo zrobiła sobie balejażyk, znudziło się jej wyzywanie od Blondynek :lol: Plamki były i przedtem, takie bardziej w kolorze ecrü. teraz są w kolorze capuccino. Ale ślepka dalej błękitne :love:

Kociaste dziś prawie cały dzień były same :roll:
Rozpieszczona była taka stęskniona, że wtuliła mi się w szyję i skutecznie udaremniała wszelkie próby "wzięcia się za porzadki". Nie było rady: najpierw relaks "dzieckiem na ręku", chociaz kiszki mi tak marsza grały, że sąsiedzi musieli słyszeć :oops: [;''' (to napisała Ma\ńcia)
kaftanik mocno przeszkadza, ale Czeko znosi to dzielnie, nawet nie próbuje drapać tam, gdzie nie wolno i nie potrzeba zakładać lampki na główkę.
Łoj dobrze, że już łikend, bo nas ten pierwszy szkolny tydzień okrutnie zmęczył :!:
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]